27. nov 2004 10:39
Živjo!
Rmeli, Še zbiraš moči za ponovni začetek?
Le pogumno, pridruži se nam, saj veš da potem kar samo od sebe teče iz dneva v dan naprej in naprej,.... obljubim, da ti bomo stale ob strani kolikor bo pač potrebno.
Določi začetek in s skupnimi močmi bomo prekinile tvoj začaran krog, ki je verjetno vsem dobro poznan (v ponedekjek.....).
Držim pesti zate, javi nam tvojo odločitev, ko bo pravi čas za to! Verjamem da bo to v kratkem.
Amelie, upam da nam bo Miklavž vsem primesel lepo darilo, in s sabo odnesel veliko odvečnih kilogramov!
Natali, pozdravljena študentka! Me veseli, da si se odločila za spremembo tvoje zunanjosti, pričakuješ lahko vso podporo z moje strani. Veseli me, da si se potrudila in napisala nekaj več o prehranjevanju po stricu M..... Ker se tudi meni hitro bliža konec diete in treba bo določiti nova pravila prehranjevanja in tale stric jih daje kar nekaj, ki so podobni mojemu dosedanjemu razmišljanju o prehranjevanju po dieti. verjetno ne bi bilo slabo, da si bi kaj več prebrala o tem. Mi poveš naslov knjige; prosim. Sicer ne vem kdaj bom našla čas še za kakšno drugo knjigo razen študijske. P ase bo že našel.
Marina 5 čestitam da si premagala skušnjave južnih bratov. Moram priznati, da si jo kar dobro odnesla, sploh pa razumem kakšna je trdna volja in odločenost za spremembo, da te tudi naj slajša hrana prav nič ne mika in lahko bi jo cel dan servirali pa je nebi poizkusile. Seveda pa so pri tako pomembnih stvareh ( poslovni obiski.....) V ospredju predvsem bonton in poslovno obnašanje.
Kaj naj še rečem ob takih priložnostih je pač treba izbrat hrano ki jo lahko in mislim da je tebi kar dobro uspelo! Zdaj pa po vseh pravilih naprej do željenega cilja, kot vidim ti volje ne manjka.
Teichy veliko uspeha danes, se pa tudi jaz tako počutim, da bi brez težav speljala lunin dan, kaj se ve mogoče se ti pridružim?
2303, tudi jaz mislim, da bo bolje če danes uživaš lahko hrano v manjših količinah, mogoče sadne sokove in se držiš svojega urnika. Luna bo tako ali tako naredila svoje. Sploh pa imaš danes sadni dan in miskim, da bi se ti jutri moralo nakaj poznati. Popij veliko tekočine.
Klavdija, čestitke!!!!!!!!
Ja Sy še malo. Jaz imam občutek, da smo šele začele, pa ne zaradi krize ki sem jo imela prejšni teden. Dan za dnem, mesec za mesecom,...so bili takoj naokoli.
Jaz bom verjetno malo podaljšala, vsaj do božiča. A ne Maychi? Se boš pridružila tudi ti!
En zmrzjen pozdravček vsem novim in starim!
Lp, Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.