Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

dalmatinka  

član od: 29.11.2004

sporočila: 46

29. nov 2004 13:38

Pozdravljene! Kar nekaj dni že premišljujem ali naj se vam pridružim ali ne. Danes je namreč moj S dan, tudi prvi vodni je že za mano. Tehnica kaže -5 kg. Imam občutek, da kljub zagriženosti in močni volji gredo kg vedno bolj počasi navzdol. Nekje sem zasledila, da nekoga zanima višina in začetna teža. No, sodim med majhne: 157 cm in 75 kg začetne teže. Po porodu sem se iz mojih 50 kg zredila na 75 in do danes t.j. skoraj 14 let nisem naredila ničesar, razen ločitve, selitve, menjave službe ..... glede kg pa nič. No, je pa začetek, a ne? Lep dan! Dalmatinka dalmatinka

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

29. nov 2004 13:48

Zdravo Rožica! Mogoče ti bo ta tolažba kaj pomagala: ne se sekirat, tud pri meni kg stojijo, pa še kar vzrtajam... Sploh ne vem več, kdaj se je premaknilo za kako deko dol (no ja po adnem dnevu, amm 2 deki manj, ampak je pri kosilu že vse "nadoknadeno". Rekla si, da do ponedeljka, potem pa... ja kaj, zdržala boš še tisti en teden, tako kot jaz! In tu sploh ni debate! Sem se jaz tako odločila (tudi za tebe!) Malo sem se hecala, sedaj pa res. Glej na to drugače. Če prenehaš s tem načinom prehranjevanja si v veliki nevarnosti, da izgubljene kg hitro dobiš nazaj.Če ne gre drugače, glej na vso stvar tako, da ohranjaš težo. In tudi to je za nekaj dobro. Boljše je biti na teh kg, kot pa jih nekaj dobiti nazaj in to samo zato, ker smo razočarane, da se nič "ne premakne" na tehtnici Kokos, tudi jaz sem čisto navdušena nad knjigo J. Mazel. Všeč mi je način, kako je napisana, kako vzpodbuja... Jaz sem na ta način hujšala, kar nekaj krogov po 35 dni (bolj ali manj uspešno, striktno), odvisno od volje, potrebe. Meni je dieta zelo všeč, ker je v njej ogromno sadja (čeprav je kar draga, glede na to da moraš jesti tropsko sadje. Je pa tudi res, da jo je včasih kar težko držati, še posebej kadar ješ 3 dni skupaj samo sadje... Poročaj, kako ti bo uspelo in kako se ti bo zdela, ko jo boš enkrat preizkusila. Lp, maychi Sporočilo je spremenil(a) maychi dne 29. nov 2004 13:53:23

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

29. nov 2004 14:08

Pozdrav dalmatinka! Mislim, da je kar pametno da si se nam pridružila na forumu, ker tu najdeš zelo veliko podpore in lepih misli, dobrih nasvetov..... Držim pesti, da nam bo skupaj uspelo. Mucy, hvala! Tudi jaz ti bom v podporo. Če ne zameriš, bi te vprašala kako dolgo si že na dieti. Oprosti se ne morem spomniti brskat po forumu pa tudi nimam časa. Sva pa kar na iztem, tudi jaz se imam veliko za učit, samo hvala bogu meni se sploh ne spi. Tako, da hodim zelo pozno spat ( bero okli 2:00 zjutraj). Meni je pa pohvala, da se mi ful pozna in da naj že neham največja spodbuda. A kaj ko je že moj dragi komentiral, sicer zelo vljudno, da mi ne zbije volje:" A zdaj pa ne gre nič več dol?" Moj takojšen odziv je bil: A sem se zredila?" Vprašal je samo :" Od česa?" In to njegovo vprašanje le potrjuje dejstvo, da je od zadnjih izgubljenih kg ali cm že res zelo dolgo. Prav zaradi opažanja okolice, da ne hujšam več me vse še bolj moti, predvsem pa zato, ker vem da res minimalno jem, pa še to samo sadje, zalenjavo,... Pa še vsakdan se gibljem, sicer ni nevem kakšna telovadba ampak defenitivno porabim kar nekaj kalorij... Joj, zadaj se pa že sama sebi smilim! A kaj tudi ta plat diete obstaja, ne samo sreča in veselje ob izgubljenih kg! PRIPRAVITE SE!!!!!! Se šalim! Želim vam, da bi vam kg kar se da hitro in enakomerno kopneli! LP, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

lara  

član od: 8.11.2004

sporočila: 18

29. nov 2004 14:09

Ženske moje, sotrpinke in tudi moški če so ! NE GA SRAT!!!! Ne smete odnehati, saj ste moji in še mnogokteremu vzorniki. A si predstavljate, da do sedaj nisem še nič jedla, sem pridna zdržim samo ob vodi (vodni dan). A sploh veste, da imate ogromne zasluge za to tudi vi, ki me spodbujate in poveste svoje izkušnje. Se strinjam s predhodnico, ki je rekla, da je pomembno da se ne pridobi kilogramov, sigurno bodo šli spet dol. Sigurno !!! Vztrajajte ! Saj ste zmagovalke ! Bodite ponosni nase in si to povejte vsak dan, vsak trenutek. NI NEMOGOČIH SANJ, JE SAMO NAŠE OMEJENO DOJEMANJE VSEGA, KAR JE MOGOČE. In mogoče je da vztrajate. Jaz vas še vedno želim za svoje vzornike. Hvala, ker ste z mano ! lara

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

29. nov 2004 14:14

Živjo! No pa se vam tudi jaz oglašam. Danes je moj 10 dan. Izgubila sem 1,5 kg, 3 cm okoli bokov in 3 cm okoli pasu. Ker še dojim se diete ne držim 100% in imam pri sadnem dnevu beljakovinsko kosilo. Sem pa zelo zadovoljna z rezultatom. Imam pa eno vprašanje. Tiste, ki želite izgubiti le nekaj kg, ali se držite diete 3 mesece ali prej nehate ali kako. Jaz bi se rada znebila še kakšnih 3 kilc pa bom zadovoljna. Moram pa vam vsem čestitati, ker ste tako pridne, vas vsaki dan berem in me kar spravite v dobro voljo. Ali je gor tudi kakšna mamica z majhnimi otroci ali ste same študentke? Pa lep pozdrav in pridno hujšajmo naprej, da bomo lepe na novoletnih zabavah. Jade Pa še to me zanima: v kateri dan spadajo gobe? Sporočilo je spremenil(a) jade dne 29. nov 2004 14:16:53

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

29. nov 2004 14:15

JA MAYCHI! Rekla sem do ponedeljka potem pa.... spet do ponedeljka in teko naprej do Božiča! Me je ful sram, da sem sploh lahko kaj drugega pomislila! Vem, da mi boš stala še teh par dni ob strani. Čeprav vem, da imaš tudi ti veliko dela s faksom, se vseeno potrudi in večkrat poglej na forum, da bova lažle pretrpeli še teh nekaj dni. No mislim predvsem sebe! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

29. nov 2004 14:30

Jade smo tudi mamice, a z malo starejšimi otroci- moji dami sta 9 in 11. Tako, da se vsaj pri hrani da kaj narediti, verjetno pa ni daleč dan, ko bosta še zelo veseli dietne prehrane v domači kuhinji. Danes nimata nobenih ostrih omejitev glede hrane... Rožica saj bo šlo, potrpi, je pa res najbolje, da si vsakič rečeš, no še en teden, pa bo. Dalmatinka ti kar vztrajaj, pa beri, pa piši, pa bo šel čas mimo. Sama sem tako prijadrala do 36. dneva, mal jim pojokcam, danes po štengah dol ne hodim sploh, ker iam tak musklfiber od vikenda /upam da me boste negorenci tudi razumeli/. Meča sem zmasirala z vsemi kremami, pa masažna banja, pa masaža z aparatom,a jaz še vedno ne morem po stopnicah dol, ko ena stara mama. Se pozna da sem dva meseca hodila po ravninah, ker sem imela prepoved strmine zaradi kolena. Koleno je dobro.... moja meča..... auččččč. mici_33

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

29. nov 2004 14:44

Rožica, kadar je meni hudo, se zmeraj spomnim, da ima ena punca na forumu prekrasen verz, ki si ga je vredno zapomniti in ob težkih trenutkih večkrat ponoviti. Že veš pod katerim podpisom je ta verz?? Naj ti pomagam, mogoče se spomniš, ko ga prebereš: "zaupaj svoji osebni moči". Zapomni si, da ZMOREŠ! Menda ne boš obupala sedaj, ko je zmaga že blizu!? Potem je bila vsa bitka zaman! Tu smo zato, da ti pomagamo ! Meli Sporočilo je spremenil(a) 2303 dne 29. nov 2004 14:56:04

jaka brolih  

član od: 15.8.2004

sporočila: 18

29. nov 2004 17:11

Ja tudi jaz sem že mama mojedva sta stara 12 in 8.Moram pa reč da sta zelo zadovoljna ker imam par kilc manj,tako v šoli ni treba mame narisati z "šestilom"ampak kako drugače.Tako da kar pogumno naprej.MICI,tebe bo pa jutri že nehal bolet,drugače pa pravijo da se klin z klinom zbija.Že odštevam dneve do konca je še 5 dni.Se slišimo.Klavdija

spely  

član od: 29.11.2004

sporočila: 1

29. nov 2004 17:23

Lep pozdrav vsem! Včeraj sm odkrila vaš forum in se odločila, da se vam pridružim. Čestitke vsem, ki vstrajate, še posebno tistim, ki ste na vodnem dnevu. Sama sem na dieti 5 dni. Začela sem, ker smo meli v gimnaziji sistematski pregled in mi je zdravnik rekel, da moram shujšat. Dieto mi je pa prinesla moja prijatelca. Telovadim pa vsak dan 45min na orbitreku in 200 trebušnjakov. Sicer sm telovadla že prej, sm kaj ko sm preveč jedla. Je blo vse predobro ;) Velika sem 173cm, težka 78kg in stara 15 let. Upam, da mi bo ratalo shujšat na 60 kg. Držim pesti. :) Čim več uspehov!!! spely

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti