Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

29. nov 2004 18:10

Zdravo punce! Se mi zdi, da nas je danes kar nekaj sadnih, pa me zanima, če ima katera kaj krize. Sama sem jo že uspešno premagala tako, da sem sedaj čisto v redu.Mi mal pritisk nagaja ,je močno prenizek ,kave pa ne upam piti ker imam potem težave z želodcem. Drugače pa mene doma podpirata poleg moža še dve hčeri stari 21 in 15 let .Kaj bomo pa jutri jedle vse tiste ki smo na B? Se slišimo. Še to: po 7 dneh imam -3,4 kg. haha LP Dipsi Sporočilo je spremenil(a) Dipsi dne 29. nov 2004 18:11:14

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

29. nov 2004 21:01

Zdravo! No pa je še en dan končan. Kako gredo hitro. Ja pa res, da še samo sadje jemo. Še sreča, da sedaj 3 dni vse ostalo, pa kaj ko bo sadni dan hitro tu... Rožica, a se že kaj pripravljaš na 8.12-naš zadnji vodni dan? Jaz se tega trenutno najbolj bojim. Mislim, da je razlog ravno to, da je do konca diete samo še nekaj dni in zadnji dnevi so pri meni vedno najhujši-sploh ne vem zakaj, to so pač moje izkušnje... Pa saj bo šlo! Še en dan brez prekrškov in hrane... Dipsi, dober rezultat! Saj si zadovoljna, a ne? Spely, dobrodošla med nami! Sigurno ti bo uspelo! Potrebno je samo malo vztrajati. Lp, maychi

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

29. nov 2004 22:11

Čer punce, Skoraj sem že prišla na red. Me je doma pričakalo toliko žehte in ostale nesnage, da sem porabila kar nekaj časa in kalorij, da je spet vse v redu. Ej punce, KAPO DOL!!! Maychi, mici, 2303, kokos, sy ... bolj ta stare (pa oprostite, če sem katero spustila), čestitam vam za železno disciplino. Novejšim pa izrekam dobrodošlico in prepričana sem, da vam bo šlo prav tako dobro kot zgoraj naštetim. Jaka, ti se nisi veliko oglašala, shujšala pa si tudi ogromno. Torej, kaj sem hotela povedati. Aja, pridne ste in kar krivo se počutim ko se spomnim na vse svoje grehe. 13. decembra bo tri mesece kar sem začela hujšati in medtem sem grešila, se spet držala in spet grešila. Nekako ne morem reči, da bom dokončala 3MD zaradi silnih pregreh in odločila sem se, da se grem tako naprej do Božiča. Moj cilj je, da se ne zredim preko praznikov, vesela pa bom, če bom zgubila kakšno kilo. Dosedanji rezultati so sicer lepo vidni, tudi pohvaljena sem bila, vendar si želim več! Zato bom takoj, se pravi 3. januarja, ponovno začela z dieto. Seveda bom rabila vašo vzpodbudo in pomoč. Bilanca vikenda: bila sem pridna, čeprav sem celo soboto pekla piškote. Danes sem imela OH dan in sem si privoščila za kosilo špagete, za večerjo pa ... PIŠKOTE! Dipsi, tudi moji otroci so približno tvojih let, 20 in 17 in k sreči sem edina, ki se ubadam s kilami. Sploh so doma vsi veliki jedci in na mojo srečo jedo vse. Tako nimam med dieto problemov in pojedo vse kar nam skuham. Sicer pazim, da ostali dobijo tisto, česar jaz ne smem, vendar nikoli nobeden ni nič težil. Oh ja, jutri je spet sadni dan. V sredo je B dan in me zanima, če je katera na B dan slučajno jedla krvavice? Mislim, da je bolje, da je ne jem, ker ima poleg mesa tudi riž in bom sebi poleg repe skuhala kakšno hrenovko. Lepo se imejte punce in gremo novim zmagam naproti, ni res?! Marina5

dalmatinka  

član od: 29.11.2004

sporočila: 46

30. nov 2004 8:32

Pozdravljene! Sebe sem ujela, kako takoj ob vstopu v pisarno in vklopu računalnika že hitim z miško do željenega cila;tega foruma. Vsak dan sproti si jutra lajšam s prebiranjem vaših vzpodbudnih besed. Dneve lakote pa s spominom na vaše besede. Danes je moj B dan in naredila si bom sir s toastom ter veliko skledo zelene solate. Moja sestra je v dveh mesecih izgubila že 15 kg, čudovito izgleda! Tudi ona je moja motivacija in po 14. letih sem ponovno sposobna misliti nase in svoje telo. Največja vzpodbuda je moj sin, ki mi v njegovih najstniških letih celo pove, da sem vsak dan lepša. Mejte se! Dalmatinka dalmatinka

mucy  

član od: 4.11.2004

sporočila: 27

30. nov 2004 9:39

ojla, Rožica, jaz sem na dieti od 20.septembra. Velika sem 170 cm.V začetku sem imela ene 78,5 kg, zdaj jih imam 68. Cm pa nisem merila. Bi pa rada še kako kilco dol spravila. Mam pa tud 2 sina, 17 in 14 let. In sta prav zadovoljna, k" je mami mal kil dol spravla. Drugač se mi pa včeri ni čist izšlo. Bla sem tko slabe volje, pa brez moči, da sem se mal pregrešila in pojedla en kos kruha in sir. Ni šlo drugač. In da sem se pregrešila, se mi v 2 mesecih ni prav velikokrat zgodilo. Danes imam sicer mal slabo vest za včeri, ampak ni in ni šlo drugač. Danes pa svinjska pečenka in veliko solate. Komi čakam. pa lp zaenkrat, mucy

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

30. nov 2004 10:01

Jade, jaz sem mlada mamica z majhnim otrokom in študentka v eni osebi Med nosečnostjo sem se zredila 20 kg, pa še 10 kg pred tem. To ima neke veze z novim partnerjem in drugačnim načinom prehrane (ob večernih urah, kadarkoli sta skupaj) - to je že bilo pisano na tem forumu nekoč daaaavnooooo Se pravi, imela sem 30 kg več kot je bil moj občutek, da bi morala imeti hahaha Kako sem to povedala!!!? V zadnjih dveh tednih pred porodom sem bila torej na treh cifrah, čeprav jih pa nikoli nisem videla, ker sem se nehala tehtati pri 98 kg. V nadaljnjih treh letih je kilaža nihala, malo gor malo dol, ampak nič konkretnega. Tako se nisem več počutila dobro in morala sem nekaj ukrenit. Potem pa sem nekega dne... zagledala ta forum. Naslednji dan sem že imela beljakovinski dan. Dieto sem marca začela pri 87 kg. Kmalu bo konec mojega drugega tromesečja in trenutno imam 69 kg. YESS!!!! Počutim se fenomenalno v primerjavi z zadnjimi petimi leti in tega občutka ne bi več rada izgubila. Dosti nakladanja. Aja, tole vam še MORAM povedat: takšen je kitajski zapis za krizo: NEVARNOST + PRILOŽNOST. Brez komentarja, vse je povedano. Sy

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

30. nov 2004 11:22

Živjo! Še sem z vami! Res ne vem kaj bi brez vas, tu dobim vso podporo in nov zagon. Hvala Maych za pemetne besede, verjamem da jih prav vse na nek način poznamo, vendar je tako kot pravi SY, ko pride NEVARNOST+PRILOŽNOST človek ne razmišlja preveč trezno in v tistem trenutku so bile vse vaše besede in spodbude spet na pravem mestu in prav je tako. Tu smo zato, da smo ena drugi v pomoč. Še enkrat hvala Maychi, 2303, mici_33, mucy, lara,.... Priznam pa, da sem prebrala tudi nekaj strani nazaj in ob prebiranju vseh teh besed vseh udelažencev na forumu, ki imamo jasno zastavljen cilj in vemo kaj hočemo doseči, se najbolje spomniš zakaj vstrajaš in volja postane še močnejša. Maychi konec se res neizogibno bliža in z njim vodni dan. Če ti priznam me le tega sploh ni strah, in nimam nikakeršnih pomislekov, da ga ne bi zdržala. Bolj obremenjujem se z načinom prehrane po končani dieti oziroma med prazniki. Ker to, da se vam na tak ali drugačen način (še ne vem s kakšnim načinom prehranjevanja, oz. s katero dieto) pridružim spet januarja, je že davno tega določeno. Kot vidim se ti ogrevaš za prehranjevanje po J. Mazel ampak praviš tudi, da ima kar veliko sadnih dni, potem to trenutno zdaj ne bo najboljša rešitev zame, ko sem res že zelo naveličana sadje, ker ga veliko pojem tudi na B, Š, OH , namesto večerje. Še nekaj, če so pri tebi najhujši zadnji dnevi, to pomeni, da sem sedaj jaz na vrsti, da naju spravim do konca. Mislim, da je moja kriza že mimo. Če sem odkrita je bila že prejšni teden, ko sem se odločila, da se strogo držim in od takrat se res. Včeraj je bilo le malo ( beri VRLIKO ) razočaranja zaradi statistike, pa bo že bolje. Bom pa v ponedeljek vsa vesela in ponosna nase, ker se bo končno kaj poznalo. UPAM!!!! Glede diete pa sem že od začetka odločena, da jo izpeljem do konca, ker je še nikoli nisem in bi rada videla, če je to to ali bodo šli kilogrami še kaj dol, pa saj to vse že veste. Seveda pa priznam, da bi bilo brez vas veliko težje. Mucy smo pa skoraj na istem jaz sem pričela za dieto 13.septembra, bom jo pa komčala tem nekje kot ti, sva se z Maych odločile , da malo podaljšava. 2303, je pa res bilo treba, da me nekdo spomne, kaj piše pod mojim podpisom in posledično na pomen zaradi katerega je ta verz tam kjer je, da nam pomaga skozi najtežje trenutke. Me veseli, da je še komu sedel tako globoko kot meni. Hvala! DANES PA KONČNO MESEK!!!! Sem včeraj komaj zdržala, mi je tako dišal sirček z malo salame. Ga bom pa danes! LP. Rožica. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 30. nov 2004 11:31:59

dalmatinka  

član od: 29.11.2004

sporočila: 46

30. nov 2004 12:25

Pozdravljene! Rožica, že kar nekaj časa spremljam tvoja sporočila, ker ti je namreč ime tako kot meni, le drugo črko spremeniš v U. Veseli me, da vztrajaš do konca, moj drugi mesec se je pričel in prav dovolj mi je že sadja in tudi jaz imam danes meso! Se že veselim!!!!! Koliko si že izgubila v drugem in tretjem mesecu? Pravijo, da je telo le lupina. Meni pa bi bilo še bolj všeč, če bi bila le-ta estetsko lepa in žensko zaobljena. Lepo se imejte! dalmatinka

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

30. nov 2004 13:25

Spely rajši malo bolj počasi pa sigurno, se mi zdi, da v tvojih letih je pa še bolj pomemben zunanji izgled, zato ti želim, da vztrajaš, da tudi, če bo kakšen dan malo bolj tako- tako pojdi naprej jutri je nov dan, saj nobena ne verjame v to, da bomo v treh mesecih popolne suhice, vse pa globoko upamo in verjamemo, da bomo do poletja 2005 vsaj nekje približno na svoji zemlji -+2kg, zato smo pa že tako zgodaj začele in imamo celo zimo čas. Voljo pa dobivamo sproti. Vam povem, da se ne splača grešit, sem vam že napisala koliko sem pojedla čez vikend in koliko sem prehodila- teoretično sem vse pokurila kar sem pojedla, pa še vedno sem ločila hrano- le količina je bila malo večja. In sedaj imam en kg gor in ga že dva dni gledam in sem jezna sama nase in na cel svet. Marina 5 danes je sadje kajne?? No jaz bom verjetno še vztrajala tudi po koncu, le voda dneve ne bi imela več, razen če me bosta bodoča dva tako navdušila, da mi bo kaj ostalo. Marina5 na katerem dnevu si ti, jaz sem pogledala in sem na 41. Danes bo pel orbitrek, pa hujševalni čaji, pa sadje.... Pojutrišnem pa statistika. Imejte se lepo, mici_33

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

30. nov 2004 13:33

Sy vse čestitke in kapo dol, nase si pa res lahko ponosna. Jaz se sicer v nosečnosti nisem veliko zredila, pravzaprav imam danes 3 kg manj kot pred prvo nosečnostjo. Hči ima 2 leti sin pa 7 mesecev. Ja res je najslabše papanje v večernih urah, vendar ko se človek tega odvadi se kar da zdržat. Sicer me mož že sprašuje če mislim hujšat v minus, pa jaz kakih 3 kilc manj ne bi nič preveč pogrešala. Preden sem odkrila ta forum sem sicer izgubila vse kar se mi je nabralo v nosečnosti in še malo več, prehrano pa sem imela podobno kot je pri tej dieti, samo, da nisem imela določen dan za določeno vrsto hrane. Tudi jaz sem se odločila čez noč. Zanima me pa, ko dosežete željeno težo ali potem prej prenehate ali vztrajate cele 3 mesece? Ali ste si vse zastavile cilj, za koliko želite shujšati ali pa ko to dosežete kar nadaljujete naprej? lp jade jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti