Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

25. nov 2004 12:04

Rmeli, pozdravljena!!! Veseli me,da si se oglasila in vem, da bos spet kmalu med nami. Mislim, da si moras najprej zastaviti CILJ, ki te bo vlekel, ker drugace ne bo nic. Najprej si predstavljaj, zakaj bi rada shujsala, kako se bos takrat pocutila, kako te bodo vsi hvalili, kako polna energije bos, kaksne obleke bos nosila, kako se bos postavljala po robu problemom (s hrano ne, seveda... khm! to velja tudi zame)... Skratka, motivacija!!! Jaz sem tudi tukaj, ze drugi krog. Tokrat mi gre pocasneje, ker nimam vec tiste hude motivacije, kot sem jo imela v prvo. Po dobrih dveh mesecih je zato moj izkupicek "borih" 7,5 kg, a ce drugega ne, vsaj gor ni slo. Zberi pogum in voljo in motivacijo. Vem, da si tega vredna. To je najlazji nacin, da dosezes, kar bi rada. S tabo sem. Sy

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

25. nov 2004 17:41

Lara, se pa dolgo nisi oglasila. Sem se bala, da je že kaj narobe s tabo. Kako pa zdravje? Preberi zasebna sporočila. Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Amelie  

član od: 2.5.2004

sporočila: 42

25. nov 2004 18:18

Hey, pozdravljene. Mene zanima če lahko jem neoluščene arašide na OH dan... to naj bi spadalo pod sadje ne. Kaj pa suho sadje za zajtrk, naprimer namesto banane, jabolka ipd. Bliža se moje tahtanje. Komaj čakam. Sploh nimam občutka, če sem že kej shujšala, ker sem cel dan polna vode, ampak počutim se pa bolje. Bolj samozavestno, to je najlepše. No in z tehtanjem se bliža tut vodni dan... odločila sem se da se bom tehtala po vodnem dnevu, sej vem da to ni najbolj točna teža, ampak malo za vzpodbudo. Pa še za Miklavža se bom tehtala, upam da bo lepo darilo :) Pridne bodite, Lp Amelie

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

25. nov 2004 19:17

Pozdravljene! Tudi jaz sem danes na sadju pa sploh ni bilo tako težko zdržati. Izločila sem že kakšne 4l vode (na wc-ju) Upam, da je to normalno da greš tolikokrat na wc.Jutri imam B dan pa bom gotovo jedla pečene hrenovke in velikoooo solate. Rmeli, tudi jaz sem en teden zbirala pogum da sem začela z dieto sedaj pa sem na njej in se izvrstno počutim, ker mi prav to branje in pisanje daje ogromno volje in energije.Tudi če imam krizo se spomnim da nisem sama, ki hujša in grem mal na forum prebrat kaj mislijo druge sotrpinke in mi je takoj lažje. Zato ne oklevaj in se nam pridruži. Lp Dipsi

Rožica  

25. nov 2004 21:22

Dober večer! Spet je en dan za nami. Jaz sem ga preživela kar uspešno, upam da bodo tako uspešni tudi prihajajoči dnevi. Tudi meni ni bilo težko zdržati ob sadju, res pa je da je vse lažje, ko si osvežiš ali določiš cilj kaj bi rad dosegel, kako izgledal. Imam občutek kot, da sem šele pričela z dieto, po glavi mi kar naprej švigajo misli o hrani...., vendar vse premislim kdaj in kako pripravljeno si bom privoščila. Verjamem pa, da se bom veliko pregrizkom tudi izognila, ker preprosto vsega kar spada v določen dan pa res ne morem pojesti, bi imela spet tisti občutek grešenja, al pa XXX kg. Vsekakor pa nebi rada zašla na stara pota, priznam da sem bila že kar blizu, vsaj kar se razmišljanja tiče ( Saj to se mi pa ja ne bo poznalo. Kako bo pa dieti, boš pa vseeno lahko jedla?). Vesela sem, da sem se še pravi čas vrnila in razčistila sama s sabo! Zdaj bi rada izgubila še kakšen kilogram in zato je bila ta poteza več kot nujna! Ko dosežem svojo željeno težo pa mislim, da s prejšnjim razmišljanjem o hrani lahko to težo ohranjam, vendar se zavedam, da bo nujen nadzor nad kaloričnem vnosu. Bodite super in uživajte v prihajajočem prazničnem vzdušju! LP, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

25. nov 2004 21:32

Živijo! Punce, kako ste kaj preživele današnji dan? Mina, kako je šlo s prvim sadnim dnem? Ni bilo hudo, a ne? Zapomni si, da bo vedno lažje! Rmeli, če še slučajno nisi začela danes, verjamem, da je jutrišnji dan tisti "ta pravi"-seveda, če že ne boš imela, kar Š dne. Podpore boš z naše strani imela dovolj, tega se ni treba bati (prej si boš zaželela, da ti nehamo "težiti"). Pa saj sama veš, da ni težko, če si eno rundo že dala čez-si prava "veteranka" za nas... Amelie, suho sadje, je isto kot vse vrste sadja, vendar je omejeno na 8 kosov suhega sadja v enem obroku. Vem, da so dovoljeni oreščki, mislim pa da ne smejo biti praženi in soljeni (vendar nisem 100% prepričana, mogoče sem to prebrala v kateri drugi dieti). Poizkusi z orehi, jaz se kar težko kontroliram in ustavim, ker so takooooo dobri! Lara, če boš zdržala na vodni dan do popoldneva, ti tvoja trma ne bo pustila, da se prekršiš. Verjemi! Sploh ne smeš pomisliti, da ti ne bo uspelo. Nikoli ne dvomi v svoj uspeh, pa boš že na pol poti, do uspeha!!!(to velja za vse, ne samo za laro) Lep pozdrav, maychi

mina  

član od: 21.11.2004

sporočila: 5

25. nov 2004 22:58

maychi (in ostale seveda): uspelo mi je! sadni dan sem prezivela skoraj brez problemov - me je zamikalo, da bi en jogurt, pa sem si rekla zdrzim samo danes,k jutri pa ze lahko pojem kaksen sadni jogurt (ceprav dvomim da mi bo jutri pasal, mislim da je slo le za trenutek šibkosti) :) veliko uspeha tudi ostalim za nadalno hujsanje! mina

Rožica  

26. nov 2004 11:01

Živjo! Lisička, danes je pa res Ščip-polna luna, prične se ob 21:08, sem raje sama preverila in to kar dvakrat, da ne bi bilo kakšne pomote. Vsem na tem forumu polagam na srce, da se v teh dneh res splača malo paziti, ker bodo rezultati boljši zaradi vpliva lune. Vse ki imate vodni dan pa boste tako ali tako več kot zadovoljne. Maychi, Mina,.... kaj bomo kuhali????? Jaz razmišlajam o hrenovkah! LP. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

natali  

član od: 26.6.2003

sporočila: 44

26. nov 2004 11:01

Živjo živjo! Maychi in ostale - prepričale ste me! DANES ZAČNEM, oz. sem že začela - z 2 sladkima jabolkoma. Vem, da ne bo lahko (še posebej zdaj - veseli december), ampak sem končno vse razčistila sama pri sebi, preštudirala našo "Biblijo" - Rinino knjižico in si nabrala veliko motivacije (tudi z prebiranjem vašega foruma), ter si zastavila cilj, ki naj bi ga dosegla 26. 2. Upam, oz. z vašo podporo vem, da mi bo uspelo. Se počutim kot da bi vam zaprisegla ali kaj podobnega Torej zdaj gre za res! Upam, da vas ne bom razočarala. Rmeli - daj, čim prej začni, da nam bo lažje skozi ta sladki december. Kokos - lahko ti kaj napišem o Montignacovi metodi, če te še vedno zanima. Samo moram prej odpreti to knjigo, ki že 1 leto nabira prah na polici :) Drugače pa, če sem prav prebirala, je tu gori še kakšna študentka, ki daje to skozi, a ne? Sy, Rožica, Maychi ? No, držim z vami, ups - NAMI vsemi! Si pišemo! Lp, Natali Natalija Fartek

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

26. nov 2004 11:12

Natali, tako je treba! Veliko si dosegla že s tem, da si se odločila, ker ti bo tako veliko lažje! Skupaj nal bo uspelo. Sploh ne dvomim v tvoj uspeh!! Ta datum, ko se konča tvoja dieta, bo tako hitro, da še vedela ne boš. Se mi zdi, da sem šele komaj začela z dieto, pa imam še samo dobra 2 tedna! Kako gre hitro! Rožica, veš da še ne vem, kaj bo za kosilo. Verjetno si bom pripravila losos, ki je ostal, ker ga takrat, ko so ga imeli domači, jaz nisem smela! Zravem pa pražena zelenjava-bučke, paradižnik, ohrovt, pa še kaj... Za večerjo pa kar eno konzervo tunine. Mina, sedaj bo samo še lažje, iz dneva v dan! Boš videla. Samo ne smeš popustiti, kot sama praviš trenutni šibkosti. Zapomni si, da smo vse na istem-vse imamo krize, vse smo na isti dieti, tako da NISI sama! Uživajte v sončku, jaz grem s psom na en dolg sprehod! Lp, maychi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti