16. dec 2004 7:35
Dobro jutro! Včeraj pa niste bile ravno gostobesedne. Tudi jaz sem imela ogromno dela, tako da čez dan ni bilo časa za forum. Zdajle zjutraj pa se spet švercam ... Trixie tudi jaz grešim s kavo z mlekom preprosto zato, ker same kave ne maram. Potem je rajši ne pijem. Tistih nekaj kapelj pa res ne sme škoditi. Se pa strogo držim, da nikoli nič ne sladkam ne kave ne čaja. In kavo pijem samo zjutraj ob 5.30 drugače pač ne morem funkcionirati, pa še ta je iz avtomata. Potem pa si mogoče privoščim še eno v službi, vendar je ta redkost, ker sem rajši ob metinem čaju. Do sedaj mi je nekako uspelo razbrati, da niste ravno ljubiteljice sadja. Če je kakšna, naj se prosim oglasi. Kar ne vem ali smem pisati v tej smeri, da me nebi "potolkle", vendar to je pač bistveni del te diete. Sama sem si kupila tudi tisti sokovnik iz TV-reklam in lahko rečem, da je veliko v uporabi pri celi družini. Pri meni zaenkrat še najmanj, vendar računam nanj po 90 DLD, ko bo treba ohraniti težo. Kaj boste danes kaj jedle? Jaz sem si pripravila mešane polžke s polivko iz paradižnika in bučk. Za večerjo pa sladoled. Pa ve? by by bolhaa