15. dec 2004 10:53
Živjo! Kokos čestitam! Res si enkratna, se strinjam, da te po malem nikjer več ne bo (ne samo okrog prsi). Želim ti, da ti bi ti v zadnjem mesecu šli kilogrami vsaj pol tako hitro dol, kot so ti šli pretekla dva meseca. Kot veš se meni zadnji ,mesec ni nikamor prestavilo, kljub vztrajnosti. Premaknili so se vsaj cm, če se že kilogrami niso hoteli. Vstrajaj še naprej! Bravo Marina5 !, na nove uspehe! Tudi jaz sem z vami Januarja, samo datuma še nisem določila, ker imamo toliko praznovanj, da že zadaj mislim na to kako bi bilo najbolje. Ravno včeraj, naju je prišla povabit še teta na praznovanje abrahama (22.1.05) 3.1.sem povabljena na roj dan; pa 2.1. pravtako; 13.1. praznuje tašča (udeležba obvezna, tako pri praznovanju kot pri preizkušanju njenih dobrot)... Verjetno bo najbolje bit kar na dieti ! Po moje bom po praznikih tako polna vsega, da si bom sama želela lažjaga načina prehranjevanja. To se mi je zgodilo po dveh dneh "praznovanja konca diete", danes bom že drugi dan jedla samo repo, sem je včeraj skuhala več kot dovolj. Marina5 ti pa si kar privošči kar si v teh mesecih najbolj pogrešala! Maychi, jaz sem kar O.K. Kilogrami so še izti, se pa pozna, da smo prej jedle le eno vrsto hrane. Mene je trebuh tako bolel po kosilu ( goveje juha z rezanci, pražen krompir, svinski kotlet, solata, kozarec vina ) čeprav sem pojedla le juho, žlico krompirja in pol kotleta. Me je pa fant tako lepo presenetil še z vinom, tudi on je zelo zadovoljen, čeprav mi redna vadba Januarja ne uide. Me ja pa verjetno zaradi vse ješčnosti prizadela še zaprtost. No , zdaj kot sem že omenila sem spet na stari poti, kar pomeni da se pazim in ne mešam skupaj Šin B,.... Sadni dan pa bom za enkrat ukinila, bom raje pojedla kakšno zelje, juho,... Mufinov ne bom pekla, ker jih potem sama največ pojem! Raje drugič, ko bodo nečaki na obisku, takrat moram hitet, da si priborim enega. Me veseli, da bomo z novim letom dobile moškega predstavnika. Pozdravljen med nami, Peter! Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.