15. dec 2004 9:02
Pozdravljena dekleta,
Tako, pa sem pribremzala do konca. V ponedeljek sem imela zadnji vodni dan in z veseljem vam porocam, da sem SKORAJ dosegla svoj cilj. Vceraj sem se basala v stare, vecno preozke kavbojke in lahko bi jih oblekla, seveda ce bi malo ojacala sive hahahahahaha.
Vagala se nisem ves cas diete, sem pa zgubila v pasu 15 cm, cez tazadno 11 cm in obseg prsi je manjsi za 9 cm. Kljub vsem pregreham, je slo kar nekaj dol.
Odlocila sem se, da nadaljujem ze 3 januarja. Saj veste, ponedeljek in podobne fore. Tocno vem, da se bom malo poredila cez praznike, ceprav bom pazila, saj si ne zelim pridobiti prevec. Do poletja bi rada izgubila se par centimetrov.
Takole je punce, tudi sama komaj se lahko gledam sadje. Ni problema, ce ga jem na druge dneve, zajtrk sploh ni problem, ampak sadnega dneva enostavno ne zdrzim vec. Enkrat tedensko bom zdaj kuhala zelenjavno juho, za zajtrk in vecerjo pa bom jedla sadje. Tudi kislo zelje imam zelo rada, kuhano ali pa v solati in tudi tega bom z veseljem jedla.
V petek imamo sluzbeno zabavo in privoscila si bom dobrot brez slabe vesti, v soboto pa si bom pac skuhala zelenjavno juho. Odlocila sem se namrec, da v veselem decembru ne bom komplicirala ali se obremenjevala s prevec zauzitimi kalorijami. Naslednji dan pa pac malo manj in upam, da ne bom do 3. januarja ze spet lepo okrogla.
A bi se katera zacela 3.1.2005??? Vesela bi bila druzbe.
Torej punce, hvala za vso vzpodbudo in pomoc pri tem podvigu. Seveda se bom se oglasala, saj je tale forum prav prijetno pribezalisce. Drzite se punce in nadaljujemo bom s kilogrami ... SKUPAJ!!!
LP
Marina5