13. dec 2004 11:27
Frncka ne sekiraj se, moja teža stoji že deset dni,s tem, da res moram priznati da kdaj naredim kakšen greh, recimo v petek sem hodila tri ure, na goro in nazaj, pa sem se držala zelenjave in riža- v kitajski, pa poln ič več- zvečer. V soboto sem hodila uro in pol, na en hrib in sem šla z malima na pizo in pojedla malo obrobe brez vsega in malo solato, zvečer kremšnito. No včeraj smo pa prehodili dobro dve uri v eno smer in sem si mislila, pa k vragu sadje in pojedla eno banano kos kruha in sir. Doma pa še juho- kocka brez vsega. Tako da ne morem reči da se 100% držim, a ker sem se ogromno premikala in hodila, sem se odločila da sem tudi veliko skurila. Sem pa že prejšni mesec ugotovila, da mi ob ženskih dnevih napihne celo telo in da ne izgubim nič, raje še pol kile gor. Žal imam vodni dan na petek, ko je večerja delavcev, kar pomeni, da bo prestavljen za štiri dni, sem malo mislila, da bi ga imela danes, pa pol na petek pride sadje, to spet ni ok. Pozdravčke vsem novim, saj res ni to dieta, to je spremenjen način življenja. mici_33