9. dec 2004 23:01
Hooohooho!!!!
To je pa je več kot enkratno! -20 KG!!! Sem morala, kar dvakrat prebrat, sem mislila, da sem že preveč zaspana in kaj narobe vidim. Ob tej pozni uri.
Čestitam Kokos!!!
Koliko pa nameravaš "dati dol"! Daj prosim osveži mi spomin se mi ne da brskat! E, če ne zaradi česa drugega se me usmili, ker sem povedala po pravici.
Na statistiko bo pa treba še mal počakat ( do konca diete )!
Vsekakor številke niso tako velike kot pri tebi, sem pa vseeno več kot zadovoljna. Svoj cilj (Vsaj -10 kg) sem dosegla že okoli drugega vodnega dne, vse kar bo pa več bo pa več kot dobrodošlo. Preprosto povedano, to pomeni štart z nižje pozicije januarja!!! Upam, da mi bo uspelo ohraniti tako nizko štartno pozicijo čez praznike. He, he ;hee ..
Tudi jaz najraje tešim lakoto z toplim metinim čajem (nesladkanim - brez natrena), na začetku diete sem ga tudi jaz veliko več spila čez cel dan (Kar pomeni, da je bila takrat še večja lakota, zdaj se je organizam izgleda, da že navadil).
glede kruha pa tako:
Jaz ga sploh niem jedla v tem času. Edino kakšen prepečanec, pa še tega samo na OH ali rižev vafelj na Š. Se bom mu skušala tudi v nadajnje izogibati, kar pa ne pomeni, da ga bom čisto ukinila.
Kokos se pa splača potrudit na B in pojesti beljakovine, ker jih telo nujno potrebuje in če jih v telo ne vnesemo prične z razgradnjo mišic in od tam črpa potrebne beljakovine.
Jaz navadno pojem za kosilo kuhano govedino ( čeprav je nimam nevem kako rada ali povedano drugače je pred dieto nisem jedla ), puranje ali kurje meso.
Biba, ti pa kar pogumno svojemu cilju naproti!!!!!
A ja, kokos kaj pa tvoja družina pravi, zdaj ko mami nikjer več ni? Se pa kar mora poznat teh 20 kg?
Še enkrat BRAVO in tako naprej!!!!!
Lahko noč¨!
Rožica.
Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.