Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

10. dec 2004 7:21

meli!!! brez panike... prestavi si ga za 4 dni!!! lepo imej b dan... in imaš vodnega potem 4 januarja... boljše kot na novo leto. nč se sekirat... to ni tok zelo hudo...

bolhaa  

član od: 9.12.2004

sporočila: 23

10. dec 2004 13:55

Pozdrav vsem skupaj! Včerajšno zabavo sem preživela še kar solidno kljub vsej hrani, katera je bila na razpolago. Meli, tudi jaz bi morala imeti na ta dan vodni dan, pa sem ga za 4 dni prestavila, ker se mi zdi, da bi vsi malo čudno gledali, če bi cel večer pila samo vodo. Še tako ni bilo izi ob vseh tistih sirčkih, pršutih, slašcicah itd. Skratka, nič slabe vesti in ubogaj nasvet od Aiwe. bolhaa

jaka brolih  

član od: 15.8.2004

sporočila: 18

10. dec 2004 16:50

Kokos iskrene čestitke!!!!!!!!Me pa zanima s koliki kilogrami si začela dieto.Ker predvidevam da boš sigurno v zadnjem mesecu izgubila še vsaj 5 kilogramov,to pa je res ogromno.No ja Mayci mogoče pa res ni trapasto da boš podaljšala dieto sej ta december je res opasen.Za vse druge pa držim pesti. Klavdija

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

10. dec 2004 22:29

Hojla! Jaz pa odpiram, pa odpiram, pa odpiram....to našo stran že cel popoldan, pa nič novega. Sem se šele zdaj spomnila, da je petek in da vas vseh tistih, ki se "švercate" v službi verjetno ni več na delovnih mestih, vse ostala pa očitno žurirate! Me pa zanima kaj zamujam, ker sem doma? Se imam pa vseeno super, verjetno tega nebi zamenjala za še tako dober žur. Pravkar sem prilezla iz tople kopeli, se namazala z kremcami, si naredila obrazno in lasno masko,.... skratka se razvajam.! Maska bo že kmalu suha, moram nehat. Lahko noč! Rožica. Zdaj pa nazaj v kopalnico, da sprobam še vse ostale "žavbe"!!! he,he,he,h..... Pol pa še rokce, pa nohte,.... Bom jutri ko iz škatlice! Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

11. dec 2004 14:11

Kkuuuuukkkkuuuuu!!! Ja kje pa ste vse? A kljub minusu na temparaturni lestvici vstrajate na svežem zraku? Zdaj grem pa tud jaz ven! Bom videla kako dolgo bom zdržala zunaj? Pri nas je že cel dan kar pod ničlo. No, je pa ena dobra stran teh temperatur, videla sem, da kar pridno zasnežujejo smučišča., JUPI SE BOMO SMUČALI ZA PRAZNIKE, če prej ne bo časa. Lp. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

11. dec 2004 14:29

Pozdravček tudi od mene. Rožica, zgleda da sva samo me dve takooo zmrzljivi, da se nama ne da ven, kljub temu, da zgleda super vreme-če bi bilo samo nekaj stopinj topleje...problem je, ker bom čez kakšno uro prisiljena it na ta mraz, ker bom morala peljati psa na sprehod (pa že sedaj se pritožujemo, kaj še bo, ko bo kakšnih 10 ali še več po ničlo...brrrrrr me že zebe) Rožica, pa smo na koncu! Kaj oz. kako boš v ponedeljek-a greš kar z B naprej ali si boš kaj prilagodila? Aja, še to, pridi se k nam smučat. Lp, maychi

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

11. dec 2004 15:22

Maychi, js sm spet po svoje zavila Pozabila sem, da bi že morala imeti vodni dan, zato ga bom imela jutri. Potem bodo še štirje dnevi, s katerimi bom zaključila dieto. Za vnaprej pa razmišljam, da bom lepo delala 4 dnevne diete vsak teden. 4x na teden sem v Ljubljani na faksu skoraj cele dneve, tako da nikogar ne motim, če si stvar tako zorganiziram. Čez vikende bom jedla karkoli, od pondeljka do petka pa bolj kontrolirano. Zakaj pa ne. Upam, da ne bodo prazniki preveč "težki" in da ne bo potem preveč dela s klatenjem kilogramov. Lepo se imejte vsi skup Sy

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

11. dec 2004 16:44

Pozdravljene vse dame, ja jaz samo še po hribčkih letam. Včeraj malo, danes malo. V višinah je zeloo toplo in sonce. Ptekrasno ko gledaš dol na samo gosto meglo. Sicer danes je bilo malo bolje v nižini. Kaj naj rečem, migam pa jem, pol k vidim kolk sm skurla pa kaj pojem, ma šit. Stojim na tistih kg kot pribito. Izgovor mi je- ženski dnevi, vsa napihnjena in res s em zjutraj ko napihnjem balon... ko se pričnem gibati je veliko bolje. Pozdravček mici_33

mateja21  

član od: 11.12.2004

sporočila: 3

11. dec 2004 16:59

ojla! oglašam se vam prvič, čeprav spremljam ta forum že kar nekaj časa. moram priznat, da ste me čist navdušle za to dieto, tko da je danes moj 4. dan, se prav sadni dan!!! mal mi je težko, ampak mam motivacijo, tko da bom zdržala. kar sram mi je povedat, da mam 88 kg pri 168 cm, tko da je že skrajn čas, da nekaj ukrenem. zanima me, a se vse točno držite diete al mogoče včasih mau zaidete? pa grejo kile vseen dol? lepo se mejte, pa držte pesti!!! :) mateja21

mateja21  

član od: 11.12.2004

sporočila: 3

11. dec 2004 18:29

čavčk spet! jz spet. kje pa se vse skrivate? :) gledam in gledam pa nobenga odgovora. pa sej ni panike, jz vam bom še kar mau nakladala :). res bi rada shujšala in tolk stvari sem že probala, da mi je v bistvu ta dieta zadnje upanje. zadnje čase sem tko slabe volje in skoz neki depresivna, ne vem, zdi se mi, da glih zarad teh kil. rada bi končno šla v trgovino, kjer bi mi vse pasalo in mi blo prov. sej zdej se mi kar nekak zdi, da mi bo ratal in mam zagon. res upam!!! pridne bodte pa se čujemo :) pa pa mateja21

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti