4. apr 2013 11:05
Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
Točno tako, samo s tistim treningom za maraton se mi zdi, da ni dovolj. S temi fitnes programi, ki skupaj z dietami rastejo kot gobe po dežju, so namenjene večinoma tistim, ki nič ne migajo. Ravno zato obljubljajo izgubo centimetrov, kako boljše izgledaš v super kratkem času. ShawnT je posnel svoj kratek program v telovadnici z orodjem za dviganje uteži, zato (in še kakih drugih izkušenj) ne verjamem, da je tako "buff" zgolj od insanityja.
|
Hm, ja rastejo kot gobe po dežju, normalno - to je ful tržna niša in se da zelo veliko zaslužit... Drugače pa ne bi rekla, da je namenjen tistim, ki sedijo samo na kavču, ker takih to po mojem bolj malo rpide do konca... Sam imaš različne programe, za vsakega nekaj. Tud za stare mame. Vsak lahko najde kaj zase, vprašanje, če so pa vsi realni,d a je tisto za njih...
Ja, normalno da pretiravajo z izgubo cm... Npr. meni vsi tisti, ki so dali tud 5x skozi Insanity nimajo idealne postave. So pa boljši kot prej. Jaz sem imela srečo, da poznam enega boljših osebnih trenerjev pri nas, ki mi je npr marsikatero stvar povedal - da ne delam nekaj v prazno in brez smisla... Npr. da prideš do neke idealne postave (jaz sem to ful kritična), rabiš že nekaj opreme ali it v fitnes... tega jaz npr. nimam doma, je drago, proba pa lahko s tistim kar imaš čim več naredit. Niem pa več v fazi, ko bi to na vsak način hotela, včasih sem preživela pa ure v fitnesu, ker ni bilo druga zaz počet, zdaj npr. mi je pa 70 eur preveč... Plus še vozit se moram daleč. Zato so mi programi idealni, ampak jaz kombiniram še tud kaj drugeg azraven. Doma nimam trenerja, jaz moram mojemu bit trener, zato mi paše, če si dam gor video... Imam potem občutek, da sem spet na trenigu in med ljudmi.
xxs