8. nov 2012 20:28
Da se še jaz prijavim :) s kolegico sva pri 3.tednu in 2. dnevu :D
Skupno se spodbujave in terave da greve vsak dan za 40min telovaditi.Priznam sem zelo lene sorte in to sem se lotila direktno iz kavča,vendar vam priznam,vsakič ko končam vadbo sem ponosna sama nase :D
Ja prvi teden je bil musclefiber zelo boleč,predvsem v nogah,saj prvi mesec je večinoma baziran na tem da si okrepimo noge, da potem vse skupaj lažje delaš,vendar po sedmih dneh bolečina izgine.Še nikoli se nisem gonila takole športat kot sedaj.Resno pa razmišljam da bi si prvi mesec razpotegnila iz 4ih tednov na 6 tednov,ponovila bi še enkrat zadnja dva tedna,da bi vsaj malo še dobila na kondiciji,saj kakor vdim je drugi mesec res ubijalski.
Cel komplet posnetkov sem prenesla iz partisa.Vidim pa da zadnja dva posnetka nista uvrščena v urnik pa me zanima zakaj ne? Pa še to,zanima me če bi bilo uredu, da bi namesto zadnjega raztegovanja pri vadbah vsakič delala cardio abs(15min)??? Ker pri tem sem pa res švoh :) Ja pa tudi mene zanima kako s pauzo med prvim in drugim mesecem?Čeprov se mi zdi da je ni,oziroma vsaj logično bi mi bilo da je ni...
Aja za nadaljevanje ko tole končave, sva se pa že odločile da naredive še brazilian butt vaje in pa hiphop abs :D
kamis