9. jul 2012 18:31
Nisem natančno gledala, sem videla link in ga prilepila, če komu pride prav. Da so prgorami plačljivi, je pa jasno, kajne?
Mene namreč to ne zanima, tako da kaj več kot da link prielpim težko pomagam.
mamamia
9. jul 2012 18:31
Nisem natančno gledala, sem videla link in ga prilepila, če komu pride prav. Da so prgorami plačljivi, je pa jasno, kajne?
Mene namreč to ne zanima, tako da kaj več kot da link prielpim težko pomagam.
mamamia
9. jul 2012 19:32
DBpek je napisal/a: |
Javlja se še en, ki je uspešno zaključil z vadbo Insanity. Iz 107,9 kg sem prišel na 97,6 kg, kar pomeni, daje šlo 11,2 kg v teh 9 tednih. Idealna teža za mojo višino 196 cm, telo se je učvrstilo, trebuh zravnal, počutje pa odlično. Priznam, da je bilo tole res 9 tedensko mučenje, sploh tale zadnja dva tedna, ko so bile poletne temperature, jaz pa treniral ob 5 uri popoldan. Teklo je iz mene, kot da bi me polivali. Po prvi 4 tednih se je teža za 1 kilogram, saj sem začel jesti veliko več, po 5 tednu, pa se je zadeva obrnila. Počasi so začele kile padat, pa čeprav sem jedel veliko več. Insanity je res najboljša vadba, kar sem jo poizkusil, saj zanjo ne potrebuješ nobenih uteži in ti le tvoja teža predstavlja oviro do napredovanja. Kot je bilo že napisano, je potrebno po končani vadbi narediti premor, da se telo spočije. Vsak dan ga ne bom izvajal, ampak sem se odločil, da delam dve vadbi na teden, eno za trebuh-max abs in eno za celo telo-max plyo al pa max cont. Drugače se ni bat, da se ne bi gibal, saj imam psičko s katero sva čisto vsak dan na Golovcu. |
Čestitke. Za naprej ti ni treba več delat Insanity-ja - obstaja še mnogo drugih programov (če te zanima ti jih lahko par izbranih pošljem na ZS - glede na tvoje želje). Mišice se ti bodo namreč navadile na določene gibe in kljub trudu ne bo več takega napredka, kot bi ga mel s kako drugo vadbo. Obstajajo pa še tri dodatne vadbe pri Insanity-ju in če jih nisi vkomponiral v drugi mesec jih lahko zdaj preizkusiš:
- Max Interval Sports Training
- Insane Abs
- Fast&Furious
in
callum
9. jul 2012 21:27
callum vkomponiral sem samo Insane abs. Max Interval sports Training sem rajši izpuščal, ker je bilo preveč skakanja v njem, pa so me že sosedi zadnje čase gledali grdo, ko je bilo zadnje 4 tedne res precej skakanja (na žalost živim v bloku)
Pregledal sem tudi že ostale programe, saj imam sodelavca, ki je naredil P90x in p90x2, sam meni to ni bilo všeč, ker si moral imeti za te vadbe pripomočke (uteži, drogove za zgibe, itd)
Kot sem že napisal bom poskušal nekako obdržati z dvema do tremi vadbami na teden. Ena je sigurno Insane abs, druga Max interval circuit, pa še mogoče Max cardio conditioning. Te tri so pomoje glih optimalne, da ostanem v stiku z vadbo.
Pa hvala za čestitke. Zaenkrat še zbiram pogum, da bi na blogu napisal zapis in priložil slike, mogoče pa enkrat bo.
DBpek http://easy-recepti.blogspot.com/
9. jul 2012 21:41
Na partisu najde zadetek, velikost 12 giga, moj se že nalaga ker me je začelo zanimati.
ursiii
11. jul 2012 12:52
Vem, da je težko, sploh v tem poletnem času, vendar je treba vztrajat, rezultati pa se bodo začeli vidno kazati po 5 tednu vadbe.
12. jul 2012 23:09
Tole se je ravnokar prikazalo na mojem FB.
Vanja
17. jul 2012 19:36
Prva vadba po 2 tednih premora in čistega počitka. Za prvič sem si izbral Max cardio conditioning.
Celotna vadba potekala brez problema, lahko bi rekel, da se sploh nisem zadihal. Ne moreš verjet, kako se pozna tale 2 tedenski počitek. Vse vaje sem lahko izvajal z večjo kontrolo in intenziteto, saj mišice niso bile tako utrujene, kot prej, kjer sem vsak dan vadil. Tudi telesu je pasalo zopet malo bolj "švicat".
Kljub temu, da že skoraj poznam vse stavke na pamet, je Shaun T še vedno car, ki te zmotivira, da vztrajaš pri vadbi.
17. jul 2012 20:00
Dvotenedski "počitek" me čisto s tira vrže in imam občutek, da sem spet pri "square 1". Aja, imam kar nekaj kilometrine, beri: let, za sabo, kar se poštenega miganja tiče.
Vanja
18. jul 2012 9:20
DBpek je napisal/a: |
Prva vadba po 2 tednih premora in čistega počitka. Za prvič sem si izbral Max cardio conditioning. Celotna vadba potekala brez problema, lahko bi rekel, da se sploh nisem zadihal. |
Tole bi pa rad videl ja - če gledaš se ne zadihaš, če pa delaš pa niti Shaun T ne more slediti vadbi - kot je to že tudi sam priznal (in to ne samo MCC ampak tudi druge manj hud kardio). Bi mogoče naredil video s tem ko se snemaš med izvajanjem - če je to res boš postal medicinski fenomen, znan, bogat,...
callum
18. jul 2012 11:25
Jaz pa mislim, da razumem kaj je hotel povedat DBpek.
Ne to, da se ni nic utrudil, zadihal ali zasvical, temvec ce primerjas izvajanje teh vaj iz zacetka ali kasneje, je razlika gromozanska. Ko sem se jaz sele spravljala na Insanity, se mi je med vsako vajo vrtelo, bilo slabo, utrujena na smrt sem bila ze po 10min in bi najraje ugasnila video in sla na kavc lezat.
Ko pa se ti telo (oz. ko si ti sam malo "poslihtas" stvari v glavi) navadi na tak napor, ugotovis, da lahko "komot" izvajas te vaje. Kar ne pomeni, da se ne utrudis, to samo pomeni, da pac zdrzis vecji napor, se sicer utrudis, ampak ti niti na kraj pameti ne pade, da bi ugasal video ali pa se smilil samemu sebi.
Odkar sem si nabavila sportno uro, ki meri utrip, opazam, da se mi je s casom znizal povprecni utrip in predvsem maxHR je redko nad 200 (pri meni je priporocljivi maxHR 190), na zacetku pa sem vsakic imela maxHR 220, 230 ... najvec kar sem videla je bilo 238. Zdaj pa ze en lep cas ne pridem vec cez 200.
urskaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom
Rižek s piščancem in zelenjavo