8. jun 2012 12:07
ti kar nadaljuj, buhteljček, samo ime boš potem morala spremeniti
Sonja
8. jun 2012 12:07
ti kar nadaljuj, buhteljček, samo ime boš potem morala spremeniti
Sonja
8. jun 2012 12:38
buhteljcek
22. jun 2012 19:58
Ufff punce jaz sem tudi včeraj začela, tale program in še mnogo drugih čaka name na računalniku... sicer moj namen ni izguba kg ampak, da malo pred morjem pomigam in da vidim, če se da še kaj popraviti. Trudila sem se, da sem držala utrip nekje do 160 in na koncu kakšen del malce upočasnila ampak je šlo super. Na vajo jaz porabim cca. 350 kalorij.
LP, Lea
5. jul 2012 15:37
Tudi jaz razmišljam o tem, da bi to vadbo preizkusila, ampak me malo razjeda črv dvoma. Pa kaj, če je težka! V življenju mi je uspelo vse, za kar sem vedno govorila da je nemogoče. Tudi to mi bo! In do konca poletnih počitnic in začetka 2 letnika bom izgledala super ;)
anneycyrus
7. jul 2012 22:19
Javlja se še en, ki je uspešno zaključil z vadbo Insanity. Iz 107,9 kg sem prišel na 97,6 kg, kar pomeni, daje šlo 11,2 kg v teh 9 tednih. Idealna teža za mojo višino 196 cm, telo se je učvrstilo, trebuh zravnal, počutje pa odlično.
Priznam, da je bilo tole res 9 tedensko mučenje, sploh tale zadnja dva tedna, ko so bile poletne temperature, jaz pa treniral ob 5 uri popoldan. Teklo je iz mene, kot da bi me polivali. Po prvi 4 tednih se je teža za 1 kilogram, saj sem začel jesti veliko več, po 5 tednu, pa se je zadeva obrnila. Počasi so začele kile padat, pa čeprav sem jedel veliko več.
Insanity je res najboljša vadba, kar sem jo poizkusil, saj zanjo ne potrebuješ nobenih uteži in ti le tvoja teža predstavlja oviro do napredovanja.
DBpek http://easy-recepti.blogspot.com/
8. jul 2012 9:38
....ampak insanitiya verjetno ne boš zganjal vsak dan naslednjih 60 + x let, zato si čimprej najdi vadbo, ki te bo vsak dan pošteno preznojila in zadihala za vsaj pol ure, ti bo pa dovolj všeč, da bo postala tvoj vsakdanji način življenja. Drugače bodo kilce nazaj, preden se boš dvakrat obrnil.
Sonja
8. jul 2012 11:09
kje bi se lahko dobilo vaje za to vadbo?
mali kuhar
8. jul 2012 11:25
http://mysymfitness.com/p90x-results/
Tu. Na začetku teme, druga ali tretja stran, je bilo nekaj linkov dodanih. Ali pa v googla vpiši insanity pa išči po linkih, ki se pokažejo.
mamamia
8. jul 2012 18:44
Kot je bilo že napisano, je potrebno po končani vadbi narediti premor, da se telo spočije. Vsak dan ga ne bom izvajal, ampak sem se odločil, da delam dve vadbi na teden, eno za trebuh-max abs in eno za celo telo-max plyo al pa max cont. Drugače se ni bat, da se ne bi gibal, saj imam psičko s katero sva čisto vsak dan na Golovcu.
DBpek http://easy-recepti.blogspot.com/
9. jul 2012 17:28
mamamia, gledal sem ta link, ki si ga prilepila in tisti program za vadbo stane 120$. a je to enak kot si ti mislila ali je drugi?
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Bananin puding z vanilijevimi rogljički