![](/userdata/avatar/72oC1q7JyyjSzPewZudi.jpg)
25. jan 2012 13:51
Frina, hvala za zapis. Kot bi prebrala moje misli in jih lepo zlila na papir. Potrjujejo se mi besede, ki so jih na mnogih tečajih, ki sem jih obiskala, izrekle Kulinaričarke, da skoraj ne sodelujejo s prispevki na kUlinariki in jo samo berejo zaradi nekaterih posameznic, ki mislijo, da so pojedle vso pamet tega sveta.
Sama imam za sabo kar nekaj kilometrine, pa sem še vedno včasih gola in bosa in bi rada dobila odgovor na moje vprašanje. Postavite se kdaj v vaše začetke kako ste bile nebogljene in neuke in take so danes lahko tudi vaše hčerke. Včasih je meni vprašanje lahko popolnoma mimo oz. logično, za drugega pa je "skoraj življenjskega pomena". Potem pa takoj rafal s strani nekaterih kulinaričark in en kup "pametnih nasvetov", ki se sploh ne tičejo teme.
Sama se še vedno držim reka, da neumnih vprašanj ni, so le neumni odgovori in če se le da poskusim pomagati na nek kulturen način. sama sem že razmišljala o teh "napadalnih Kulinaričarkah" in prišla do zaključka, da one sploh ne vedo oz. se ne zavedajo, da "napadajo", ker je pač tak njihov način življenja. Mogoče bi bilo pametno razmišljati tudi o zamenjavi enega od moderatorjev, ki bi bolj realno in nepristransko gledal na celotno delovanje portala in bi se oglašal v vseh kočljivih temah oz. pri vseh avtorjih.
http://www.mojalbum.com/tajda