Smem prosit?

Tatjana  

član od: 10.4.2002

sporočila: 301

25. jan 2012 9:46

Hvala Frina. Prav zaradi nekaterih posameznikov, ki pametujejo v temah (ki jih v resnici sploh ne zanimajo), samo zato da pametujejo in na ta način kažejo nekakšne mišice??, sem že razmišljala, da sploh ne bi več pisala na kulinariko.

Lep pozdrav

Sporočilo je spremenil(a) Tatjana dne 25. 2012 09:46

Tatjana  

član od: 10.4.2002

sporočila: 301

25. jan 2012 9:48

Se opravičujem, ne znam izbrisati praznega prostora pod besedilom

Tatjana

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

25. jan 2012 9:51

Mogoče bi koga vprašala, kako se to naredi!? 

naor

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

25. jan 2012 9:56

FRINA: Nicely sad, SUPER. Se strinjam s tabo in vsemi pozitivnimi odgovori te teme. In hvala ja, VanjaZDA za tvoj dober pozitiven link iz risanke Bamby. Ti takoj da nekakošno toplino in pozitivo...

MBrando

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

25. jan 2012 10:05

Vendelina jr. je napisal/a:

Frinči, onaj tko te ne zna (pa tisti, ki ne zna poiskati serije tvojih ne-tako-ljubečih postov tule gor), skupo bi te platio.

Vendelina jr.

Gospa Vendelina, tudi zaradi tebe, ki sicer znaš biti koristna, praviloma pa si naduta, samovščna, nesramna, sem za zapis tudi napisala, čeprav se ti sicer skušam izogniti.

S svojim prispevkom si pljunila name, pove pa več o tebi kot o meni.

F r i n a

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

25. jan 2012 10:07

Tatjana je napisal/a:

Hvala Frina. Prav zaradi nekaterih posameznikov, ki pametujejo v temah (ki jih v resnici sploh ne zanimajo), samo zato da pametujejo in na ta način kažejo nekakšne mišice??, sem že razmišljala, da sploh ne bi več pisala na kulinariko.

Lep pozdrav

Sporočilo je spremenil(a) Tatjana dne 25. 2012 09:46

Kot vidiš, čist enostavno ( vem pa  ne povem )

No, še nekaj besed, pa je v temi:

večkrat se zgodi tako, da v eni temi razpredajo modrosti, ki jih, recimo, po poklicni poti razumeš čist drugače ( sedaj sem se spomnil pralnih kroglic ), pol ne veš kaj naredit: eni so sveto prepričani v nemogoče, ne zdi se ti prav, da nič ne rečeš, se mi zdi ni fer, če kaj rečeš, pol izpade da pametuješ ( še največ se s tem problemom srečuje proxima, spomnite se unih soli, pa gline, pa magnezijevega klorida.......... ). Prispevek nekoga, ki stvar " obvlada " se večkrat sprejme kot pametovanje, zaničevanje............, tako da problem zna bit večplasten.

Tatjana: na dno daš " kurzor " in pritiskaš tisto puščico za nazaj, dokler ti " kurzor "( pa ne vem, če se tako reče ) ne pride pod besedilo.

ežoj

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

25. jan 2012 10:09

Frina, samo dve vrstici etiket? C'mon, saj znaš več. Pa samo ena vrstica, v kateri si ti žrtev? C'mon... Nisi v formi.

BTW, kje je bila tvoja forumska pravičnost v jesenskih mesecih, ko se sploh nisem oglašala tule? Če mene ni tule, itak nimaš idej.

I rest my case.

Vendelina jr.

roža  

član od: 25.5.2005

sporočila: 341

25. jan 2012 10:12

Frina, kapo dol!

Sicer pa mislim, da se lahko človeka o pravilni rabi slovnice/ uporabi iskalnika/ življenskih modrostih/ uporabi besed prosim in hvala... poduči tudi na drugačen način. Če že ne prijazen pa vsaj ne sovražno-moralizirajoč. 

Nekateri pač menijo, da se veličina človeka skriva v njegovem znanju in podajanju le-tega ob vsaki (ne)primerni priložnosti. Po mojem mnenju pa je velik človek tisti, ki premore čut za soljudi. 

PS: Sicer pa  že cvilijo... 

roža

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

25. jan 2012 10:14

Vendy, mi querida amiga, tebe z užitkom preberem tudi kadar si strupena ( poljubljat se pa ne bi upal )

ežoj

irena66  

član od: 22.4.2009

sporočila: 747

25. jan 2012 10:26

Frina, lepo si napisala in se strinjam s tabo.

Mislim da na kulinariki ni problem slovnica ampak kaj drugega, kaj pa se menda ve, kdor hoče vedeti.

Včasih je res bolje da se ne oglašaš.

irena66

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti