Oblačilni report pomlad poletje 2011

neznan uporabnik

23. maj 2011 13:54

Đenis, kuda lutaš?

Si že deplomerala?

 

Multivitamin

multivitamin

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

23. maj 2011 14:22

multivitamin je napisal/a:

mamaF darling, v fkk kamp se hodi in pol si tam nag, vključno z vsemi najstnicami in najstniki. drugač pač ne greš tja. bom dopoldne prebral tvojo recenzijo in ti več odgovoril.

multivitamin

Ja, sajvem, da so taka pravila, zato pa ne hodim (načrtno) v FKK kampe, ker mi je , kot sem že napisala zadosti FKK plaža, na ostalih teritorijih se pa bolše počutim vsaj malo oblečena. Pa če že gremo na dopust skupaj kot cela družina, gremo tja, kamor se vsi OK počutimo, tako da v  FKK kamp itak trenutno ne bi niti šla zaradi mularije, ki se ne sleče niti pod razno.

Pa še ena druga stvar je - niti FKK plaže ne rabim, za sprostitev ob morju mi je vedno bolj kot še tako urejena množična plaža, ljubši en miren kotiček, to pa ne glede na to, ali bi se hotela kopati v kopalkah ali brez.

Zanima pa tudi mene isto kot eno predhodnico, kako je z osebjem, zaposlenim v FKK kampih? A natakarji v bifejih, pa prodajalke so oblečeni ali ne? pa recimo čistilke v kopalnicah? Lahko malo več poveš, kako je s tem, glede na to, da očitno poznaš take kampe?

Ne vzeti za slabo, to je pač čisto moje mnenje, samo jaz bi se res malo butasto počutila gola med ostalimi nagci za mizo, natakar pa bi bil čisto oblečen. Je pa res, da še nisem probala, zato pa uporabljam pogojnik "bi" ves čas.

Mojca

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

23. maj 2011 14:31

multivitamin je napisal/a:

Đenis, kuda lutaš?

Si že deplomerala?

 

Multivitamin



multivitamin

 

Čist mal še manjka... še zagovor. Najkasneje 10. junija Potem se grem pa za nagrado nekam gola kopat

JJ

neznan uporabnik

23. maj 2011 14:44

Draga moja virtualna prijateljica,

natakarji,čistilke,trgovke so vsi normalno oblečeni. Tako kot sred mesta. Se pa tam obnaša tako,da po naselju,plažah hodiš nag. Definitivno na plaži. Po naselju lahko tudi v kopalkah ali nag. V trgovine,bifeje,restavracije se pa obleče kopalke ali pa se zaveže okol pasu brisača al rjuha. Nikakor se ne poseda brez ovitega mednožja, niti se v trgovino hodi nag. Isto velja za savne. Pod rit se podloži brisača ali rjuha. Tudi v parni.

Skratka, ti campi al naselja so nudistični. Si nag v sprehajanju in na plaži. V trgovine,bifeje se pa hodi vsaj v kopalkah al brisači. Vse prodajalke,receptorke,receptorji,natakarice,natakarji,čistilke pa nosijo predpisane uniforme. Al pa vsaj kavbojke pa majico.

In na vratih vsake trgovine je nalepka,da nag ne smeš vstopit, isto v bife al restavracijo. Vsaj brisača okol pasu je zapovedana. Po campu ali naselju pa lahko hodiš nag.

 

Imaš družiska naselja tudi, kamor samski ne morejo. Vsaj moški ne. Ravno zarad določenih škandalov. Ampak eno so pravila,drugo pa lajf. Kdo ti pa garantira,da na oblečeni plaži ne sedi kak čudak.

 

Glede wcjev. V vsaki taki destinaciji, naj bo nudl al normal al kolodvor al avtocesta so glory holes. Ne omejevat tega na FKK in označevat nudiste za perverzneže. Sem videl mnogo perverzij in je naneslo, da najmanj na FKK terenih.

 

Če imaš še kako vprašanje ti z veseljem odgovorim.

p.s. - valda je pubertetnikom nerodno. Njim je itak vse nerodno. Bodo že prerasli to fazo. Pravilno bodo jo pa, če vidijo in se naučijo,da so na svetu tudi drgačni. Nagci,ločeni,invalidi,geji,slepi.....

 

Samo tako se naučiš lajfa.

 

 

 

 

 

Multivitamin

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

23. maj 2011 14:46

Đenis držim pesti. Pol pa na nudlco pa natakarjem trojne napitnine. Ampak dobrim,se razume,ne.

 

Multi

multivitamin

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

23. maj 2011 15:30

Hvala, Multi, fajn, no, zdaj sem izvedela, kar sem hotela Sploh za trgovine me je firbec matral, si pač nisem predstavljala, da stojim naga v vrsti s štruco kruha pod pazduho, pa se ob tisto mojo štruco gužva eden z nago tazadnjo- to bi mi bilo pa res neapetitlih.

Edino še zmeraj mi je hecno videt (to sem videla na fotkah od tistih znancev), nagce z belimi nogavičkami in tenis copati igrat tenis, pa se vozit z biciklom. Ampak, komur paše, kar naj, moti me pa res ne

Mojca

neznan uporabnik

23. maj 2011 16:01

Ja no, tenis al badminton igrat nag je eno. Drugo pa je okol paradirat na biciklu nag. To se nekak ne dela. Seveda so izjeme. Ampak nasplošno tega pravi nudist ne počne.

Ja, ne rabiš se bat,da ti bo kdo al ti komu kruh zapackala v trgovini.

Veš, najstnicam in najstnikom je pa nerodno. Zarad tega,ker jih meče 500 na uro. In, če se mora slečt bi blo to zelo očitno vidljivo. Takim ni za zamerit, niti jim nikoli nihče na nudlci ne bo zameril hormonske igre.

 

 

Multivitamin

multivitamin

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

23. maj 2011 16:12

multivitamin je napisal/a:

Ja no, tenis al badminton igrat nag je eno. Drugo pa je okol paradirat na biciklu nag. To se nekak ne dela. Seveda so izjeme. Ampak nasplošno tega pravi nudist ne počne.

 

 

Multivitamin



multivitamin

 

Za Koversado vem, da se je všasih dalo v trgovino itd. popolnoma nag, s tem, da je bilo vso osebje oblečeno.

In nagci na biciklih so bili tudi...

Vanja

neznan uporabnik

23. maj 2011 16:19

JOJ Vanja, ljubim te. Končno sem priznal.

Seveda se najdejo izjeme. V trgovinah,bifejih in na biciklih. Samo te izjeme so al novinci al pa nepoboljšljivi egoisti. V 99 posto primerov pa je tako kot sem napisal.

 

In vsak novinec - novinka se vsaj do tretje sezone nauči, da se v trgovino ne hodi nag. In v bifeje. Malo zarad higiene, malo pa zarad naravnih zakonitosti. In tud vsak mulc in smrkla se umirita po treh dneh na nudli. Da ti ravno ne pišem o vlaženju,dvigovanju in spuščanju in sončne špegle gor pa v pat pozicijo na podlago.

 

 

Multivitamin

multivitamin

motovilčica  

član od: 29.12.2009

sporočila: 231

23. maj 2011 17:52

multivitamin je napisal/a:

Ja res. Saj sem šeč pankit ob 2.30. V Italiji komot greš v savno. Govorim o italjanskih, madžarskih in čeških turistih v lepi naši. Ti pridejo v all inclusice paketu, kjer je tud savna 2x tedensko. In po sistemu, gremo malo kukuriku, da ne bo dolgcajt pać gredo v savno v, po možnosti poliestrskih kopalkah. No, te jaz naženem ven na slačenje.

Si me razmela, Vendy?

 

V savno se gre pač nag, z brisačo. Kopalke so za bazen. FKK camp in plaža pa je FKK in tam se ne sreaši okol oblečen. FKK je FKK. Da se ne bom nonstop ponavljal.

Multi, pomoje si ti narobe razumel tole  s savnami, ne Vendy, ki se je odzvala na moj post. Jaz nisem govorila o Italijanih pri nas, temveč o svoji izkušnji s savnanjem v Italiji. In tam se v savno očitno pač ne gre nag z brisačo/rjuho, temveč v kopalkah z brisačo. Če ne bi bila tujka in ne bi sikala, da se pa ja povsod po svetu savnajo nagi z brisačo, razen očitno v Italiji, bi me pomoje vrgli iz savne. Jaz zdaj vem, da se v Italiji ne bom šla več savnat, tudi če bo zunaj spet minus 25 in mi bo strašno pasalo pregret kosti .

motovilčica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti