Oblačilni report pomlad poletje 2011

neznan uporabnik

22. maj 2011 20:48

Ja pa daj, če raje gledaš to. Jaz ne štekam kaj vam je nerodno vašega golega telesa???

 

Multivitamin

multivitamin

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

22. maj 2011 20:49

Ja, če spada driska na kulinarični forum, potem nudizem zanesljivo spada v oblačilni report!

Sicer so moji dopusti taki, da obleka taka in drugačna prav pride, nudisti na plažah me pa niti ne motijo, niti ne zanimajo, ker se tam brigam zase in mi je zelo v veselje, če tako ravnajo tudi drugi. Tako da res nimam kaj komentirati. Živela svoboda in obilo zabave in sprostitve vsem, v kopalkah in brez! Ima pa Lisca letos par takih modelov, ki bi jih kar takoj imela.

Lep večer,

Sonja

neznan uporabnik

22. maj 2011 21:30

Ja kolegica limnol cherie, če te nudisti ne motimo in sama poležavaš na nudlci.

Al kako?

 

Se pa seveda lahko uredimo. Za nudlco seveda. Ne glede al smo majhni,veliki, suhi debeli,viseči, nabildani...

 

Je pa zelo lepo na nudl al običajni plaži videt urejenost. Na nudlci to pač pomeni,da se človek stušira, da si vsaj skrajšaš. če že ne obriješ dlake. Gre tud brez tega. Vsi so dobrodošli.

In eno pravilo je na nudlci, ne glej pa se pol zgražaj. Niti ne hodi past oslov tja. Meni gredo najbolj na jetra oni turističi brodovi, ki v dnevni trip vključijo vožno mimo nudl plaže.

 

Če kdo hoče naj si kupi Lisca, Speedo pa whatever. Samo na nudl se gre nudl. Nag. Isto v savno.

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

22. maj 2011 21:40

Mon cherie limnol, stran se mi je zrolala. sem v bistvu odgovoril kolegici Charli, ki se ful za modo zanima pa za diarejo tud na modnih raportih. Veš cherie, kake štikle že morm danes obut???

Saj je čist simpa, ni pa za nudlco.

 

Charli,štekle dol pa pogumno ven.

 

Multivitamin

multivitamin

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15830

22. maj 2011 21:45

Ena zanimivost o sobivanju nagcev in oblečenih na isti plaži. V kraju, v katerega zahajamo na morje že kakih 30 let, je na plaži, na skalah, že prav toliko let, en delček namenjen nagcem. Kakih 30 metrov skalnate plaže. Levo in desno se kopajo oblečeni, na tistih 30 metrih poležavajo nagci, na "meji" med obema deloma je pa malo mešano. No, tudi kak oblečen kopalec se znajde med nagci, ni pa nagcev med oblečenimi (le kaka mladenka zgoraj brez, to pa ja). In to sožitje traja in traja; zanimivo, z leto je bilo med nagci tudi vedno več domačinov, ki so se tja hodili kopat iz enega bližnjega večjega mesta. Naša plaža ni kaka skrita, majhna,  ampak je obljudena, in to zelo, saj je kraj kar velik in je v njem vedno tudi veliko turistov (ni pa v njem hotelov, le apartmaji in vikendi).

In tako eni tam ležimo nagi, pa pride mimo sosed, ki je raje v kopalkah, prisede, poklepetamo, se nam pridruži njegova žena, ki je raje gola, mimo se sprehodi soseda v kopalkah, njen mož si sleče kopalke in skoči v vodo gol, pride ven in ko se posuši, se lepo nazaj obleče. Skratka, na tistih 30 metrih je zaznati sožtje, kot si ga lahko le želimo. Ker eni in drugi spoštujemo meje, le da se med nagci, kot sem že omenila, znajde tudi nekaj oblečenih, obratno pa ne. Ker se ve, da je kopanje v kopalkah nekaj običajnega, golota na vsaki plaži pa ravno ne.

Doma, okoli hiše, seveda ne hodimo goli, se pa goli kopamo v bazenu.

Mislim, golota doma ni ravno nekaj, da bi se človek skrival, tudi ne, da bi se razkazoval. Pač nekaj normalnega in kakor situacija nanese. nekaj pač, čemur se ne posveča noveba pozornost.

In zato nam ni treba kukat skozi neke špranje.

 

Ja, ima pa Lica res lepe kopalke. Meni je zadnja leta postalo všeč, ker lahko kupim tudi samo spodnji del kopalk. Ker če kupim komplet, je modrc še čez pet let kot nov, spodnji del pa po treh sezonah zbledel do neprepoznavnosti ...

Mamamia

 

mamamia

neznan uporabnik

22. maj 2011 21:48

Mamamia,zakaj ti zagovarjaš nudizem, v oklepaju pa izjaviš, da niti po naključju ne ti ne tvoji ne zahajate v nudizem oz campe?

Niti po naključju utemelji,če lahko. Saj ne bi dregnil, če ne bi izpostavila.

 

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

22. maj 2011 21:58

Ja okej. Ta razlaga mi je všeč. Samo na srikt nudl placu ne maram kopalk,niti v savni ne. Tam so brisače ne pa kopalke.

 

Jaz si pač ne predstavljam da bi se moral še oblečen kopat pa sončit,če mi je za to namenjen prostor. In jabolj mi je nevljudno da mimo vozijo ladje pa masa turistov fotografira mojo rit pa tiča.

 

Kak halo bi le zagnali, če bi jaz šel na normal plažo pa fotkal bejbe,tipsone pa otroke? Bi me verjetno zaprli. Nas nagce pa lahko vsak hodi gledat pa fotkat pa se naslajat al kako???

 

Multivitmain

multivitamin

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

22. maj 2011 22:10

Bom malo prekinila tole debato o nudl plažah, se oproščam :).

Zanima me kje bi lahko našla oblekco v tem stilu:

 

Sem že kar nekaj trgovin prebrodila, pa sem našla samo maxi obleke z veliiiikimi rožami. Meni pa niso všeč ne maxi obleke ne velike rože.

neznan uporabnik

22. maj 2011 22:21

Ajej sweety, to majo pa vsepovsod. Če češ za kak casual je hm čist dost.

Kupi mini obleko z mini rožcami. Samo ne tako kot sem jaz danes videl v pekarni. Ono postava eno 165, shirano pa ne veš al je obleka al so rože. Samo lasi so viseli.

 

Multivitamin

multivitamin

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

22. maj 2011 22:32

Sem iskala tut po hm-ju samo je nimajo take :P. Shirana pa nisem, ne skrbi haha. Ma saj jaz ne bi ravno mini rož, samo ne take kjer je prostora samo za 3 rože. Sem gledala v eni trgovini take, da bi me kmalu kap zadela :S.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti