28. jan 2010 13:46
Kako to, da ta teden tekmuje eden, ki je že bil nekaj časa nazaj (Gašper)? ema82
28. jan 2010 13:46
Kako to, da ta teden tekmuje eden, ki je že bil nekaj časa nazaj (Gašper)? ema82
29. jan 2010 21:26
Tudi mene to zanima ja. čudno je : _tmickena_
4. mar 2010 12:28
Pozdravljeni! Mene pa zanima, če je kdo gledal včerajšnjo oddajo Kdo je kuhar, ko je gospod pripravljal ribo v zelenjavi. Namreč zamudila sem recept in, če ga kdo ima bi bila zelo hvaležna, če bi ga lahko napisal. Hvala LP
4. mar 2010 19:00
Lahko si pogledaš ponovitev, ki je v soboto (prvi dve oddaji v tednu), v nedeljo pa zadnji dve oddaji, obakrat ob 18h. naor
17. mar 2010 12:29
Včeraj je kuhala Klavdija. Prepričana sem, da je Klavdija članica tega foruma oziroma da bere ta forum bolj ali manj redno. Pritegnil me je njen šnopček, ki ga je ponudila za aperitiv. Ali ima kdo recept za ta šnopček z žajbljem, medom in limono (ali nekaj takega)? rdkapica
17. mar 2010 13:52
men je tale v prav odličen, malček sem ga sicer po svoje prpravla.. http://www.kulinarika.net/recept/ozimnica/zajbljev_limo Lee Ann
17. mar 2010 19:34
Si je katera zapisala recept za Rožičevo torto? 10 jajc 10 žlic sladkorja koliko navadne moke koliko rožičeve moke olje mleko Suzi
18. mar 2010 14:12
Hola ! Jasno da sem članica kulinarike. Kaj nismo vse najboljše kuharice na kulianriki? Še recept: Aperitiv: 1 l žganja 5 limon 300 g medu 100 listov žajbla limone na tanko olupiš, jih zrežeš, dodaš med, žajbelj in žganje. To stoji 5 tednov v pokriti posodi, vsak dan enkrat premešaš. Precediš in preliješ v steklenice. Vam pa povem ženske, tako prijetna iskušnja je snemanje oddaje Kdo je kuhar?, da se kar prijavite. Zberite korajžo in napišite email. Ekipa, ki snema oddajo je enkratna, tekmovalci smo se enkratno razumeli, tudi vzdušje vsakega snemalnega dne je bilo res nekaj posebnega. Meni ni bilo žal.... Še recept za rožičevo torto: 10 jajc 10 žlic sladkorja 350 ml navadne moke 250 dag rožičeve moke 350 ml olja 350 ml mleka Lep pozdrav, Klavdija
18. mar 2010 15:03
Vse pohvale Klavdija! Fantje so bili nadvse zadovoljni s tvojim kuhanjem in postrežbo.Flancati pa so zadišali še v našo dnevno sobo! naor
18. mar 2010 18:53
Jaz bi tudi vse jedla, še najraje pa flancate. Se priporočam za recept (ker seveda pozabim sproti zapisovati). Pa še fino je bilo slišat malo loške govorice. mateja11Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Zviti krofi