30. mar 2010 22:33
Ali ima mogoče kdo zapisan recept od fanta, ki je kuhal v zadnji oddaji (22. -27- marec 2010). Kuhal pa je mehiško hrano. Zgledalo je ful dobro in preprosto, pozabila pa sem si zapisati, kaj vse je uporabil. lp, nina ninamiha
30. mar 2010 22:33
Ali ima mogoče kdo zapisan recept od fanta, ki je kuhal v zadnji oddaji (22. -27- marec 2010). Kuhal pa je mehiško hrano. Zgledalo je ful dobro in preprosto, pozabila pa sem si zapisati, kaj vse je uporabil. lp, nina ninamiha
31. mar 2010 14:06
SUZANAZ je napisal/a: |
Kdo je bil pa kuhar prejšni teden, nisem gledala zadnje odaje. Verjetno fant, ki je pripravil zajčjo obaro? Suzi |
11. apr 2010 19:40
julijasi je napisal/a: |
recept za gambere s sladoledom me je tako pretresel (v negativnem smislu) da sem si ga kar zapomnila. kuhera je kupil limonin sladoled (ne sorbet) proizvajalca leone, ga nalozil v kozarec, gor natresel odtajane gambere, ki jih je poprazil v ponvi in vse skupaj prelil z medom. in to je vsa umetnost. lp. a p.s. vsekakor dopuscam moznost, da mi spet manjka kako kuharsko znanje s katerim bi si lahko vsaj na priblizno razlozila kombinacijo teh treh stvari. mogoce me bo pa tu kdo razsvetlil??? a |
28. maj 2010 9:26
Pozdravljeni, je kdo včeraj gledel, mi ni uspelo uloviti kako je pripravil akacijo. Hvala
6. jun 2010 18:51
mene pa zanima če ima kdo recept za panacoto ki jo je pripravljal Marko v 69 delu odaje modra.vrtnica Sporočilo je spremenil(a) modra.vrtnica dne 06. 2010 18:52
7. jun 2010 0:15
www.kulinarika.net/recepti/1404/sl Mislim, da je ta recept boljši, samo da je on dodal strok pravega vanilija, jaz pa ponavadi dodam malo vanilijeve arome. j04Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Evitine Jakobove pokrovače