Čisto sem down

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

21. avg 2009 7:43

Popolnoma razumem jezo mojega otroka( sploh ni zahteven otrok), jaz bi bila še slabša, če bi se kaj takega zgodilo, pa nisem pubertetnik, nekaj pa je le po meni pobral, da svoje reči čuva in se naveže in je ljubusumen, ne morem si oprostiti, da se mi je to zgodilo, pač pa nisem bila dovolj pazljiva, oziroma postala sem pozabljiva.....

V glavnem smo zadevo rešili hvala vam!

Kar ne morem razumeti pa je kako lahko poslušajo in uživajo ob taki grozni glasbi....

Mamaf, hvala za napotke!

lp vsem sodelujočim

Anamarija

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

21. avg 2009 7:53

Stvar okusa; zame je obupno grozna goveja muzika in ob nedeljah je radio izklopljen ...

Drejček

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

21. avg 2009 8:05

Ojoj prejoj... jeza gor ali dol. Anamarija dobro me poznaš in vem, da mi ne boš zamerila mojih besed. Smrkavec razvajeni ja toliko star, da bi si sam lahko pral oblačila. Če pa ga je tako strah za vsako cunjico, naj si jih pa na roke pere! Predobro te poznam in vem, da svoje pedenaš od spredaj in zadaj, v zahvalo pa tole...

Toliko hujših stvari je na svetu... sama to najbolje občutim v tem momentu, ko imamo v kliničnem centru staro mamo in ne vemo kako bo z njo... in kar pritisk mi dvigne, ko vidim, za kakšne malenkosti se sekira mularija in starše celo pošilja v Ameriko. To pa je spoštovanje in hvaležnost- za vsa ta leta, ko mu je bilo vse prinešeno na pladnju.

Tuuuuu maččččč zame!!!

Lep dan in veliko se smejte

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

21. avg 2009 8:44

No, to da me je pošiljal v Ameriko se je hecalsej je vedel, da ne bom šla po majčko do Amerike!

Simona, trenutno je bila to najhujša stvar kar bi se lahko zgodila, takšni pač smo se sekiramo za neumnosti!

Malo sem tudi sama kriva, da je tak kot je a ne?

P.s. Dovoli, da te pohvalim, takih lepo vzgojenih "otrok" kot si ti pa je malo!

Tvoji stari mami pa želim vse dobro!

Anamarija

Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 21. 2009 08:47

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

21. avg 2009 8:59

anamarija1, jaz pa te razumem. Moja si je lani tudi iz zasluženega denarja kupila oblačila, pa so ene hlače ob prvem pranju se razbarvare, bile čisto flekaste. In ni bilo nikjer takšne barve, da bi jih nazaj v enako prebarvala. Kupila jih je v tujini. Sva se tudi par dni grdo gledali. In mi je bilo težko pri srcu.... tak pač je. klavdija

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

21. avg 2009 9:48

Simona84 je napisal/a:

Ojoj prejoj... jeza gor ali dol. Anamarija dobro me poznaš in vem, da mi ne boš zamerila mojih besed. Smrkavec razvajeni ja toliko star, da bi si sam lahko pral oblačila. Če pa ga je tako strah za vsako cunjico, naj si jih pa na roke pere! Predobro te poznam in vem, da svoje pedenaš od spredaj in zadaj, v zahvalo pa tole...

Toliko hujših stvari je na svetu... sama to najbolje občutim v tem momentu, ko imamo v kliničnem centru staro mamo in ne vemo kako bo z njo... in kar pritisk mi dvigne, ko vidim, za kakšne malenkosti se sekira mularija in starše celo pošilja v Ameriko. To pa je spoštovanje in hvaležnost- za vsa ta leta, ko mu je bilo vse prinešeno na pladnju.

Tuuuuu maččččč zame!!!

[metuljcek] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek]
Kakšno primitivno razmišljanje...sami se odločamo za otroke in smo tudi dolžni skrbeti zanje, tako da spoštovanje in hvaležnost za kaj? Najbolj sovražim ko starši pritiskajo na otroke s svojimi zahtevami kot so okopavanje njive, sesanje hiše in podobno... Sicer pa, če je v družini zdrav odnos niti ni potrebe po takileh dogovorih kdo bo kaj naredil. In čisto razumem mulca in sem vesel da bo dobil svojo majico nazaj. In otroku ustreči pri taki stvari in se potruditi s tako malenkostjo je največji užitek za samega starša. Lp zzak1977

mimoza5  

član od: 14.5.2007

sporočila: 74

21. avg 2009 10:46

Zakaj za vraga pa še sploh uporabljaš varikino ali arikino; vseeno. Ta druga je namenjena za strojno pranje. Pa te snovi razbarvajo čisto vse, zadostuje samo ena kapljica. Čisto dovlj je, da uporabiš veniš, pa ničesar ne boš uničila, pa vse se opere! mimoza5

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

21. avg 2009 10:58

zzak1977 je napisal/a:
Simona84 je napisal/a:

Tuuuuu maččččč zame!!!

Kakšno primitivno razmišljanje...sami se odločamo za otroke in smo tudi dolžni skrbeti zanje, tako da spoštovanje in hvaležnost za kaj? Najbolj sovražim ko starši pritiskajo na otroke s svojimi zahtevami kot so okopavanje njive, sesanje hiše in podobno... Sicer pa, če je v družini zdrav odnos niti ni potrebe po takileh dogovorih kdo bo kaj naredil.In čisto razumem mulca in sem vesel da bo dobil svojo majico nazaj. In otroku ustreči pri taki stvari in se potruditi s tako malenkostjo je največji užitek za samega starša.Lpzzak1977

Dobro da mi nekateri podučite kako primitivna sem. Javni forum in svobodno dajanje mnenj... je to res takšen greh!?!

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

21. avg 2009 11:07

" Pustite mlade živeti kot si želijo, saj niso sami hoteli da se rodijo." Ampak jaz pa recimo ne morem sama prat...ker potem bi v 6l pralni stroj stlačla 2 kavbojke pa 5 majčk pa 2 jopci.To je pa čisto premalo... Čeprav razumem,da je otroku hudo za eno majčko.Jaz še danes objokujem moje najljubše kavbojke,ki so romale v kanto za smeti zgolj zato "ker so bile preveč strgane".Še danes obžalujem da jih nisem potegnila iz nje,ampak dvomim da bi dolgo ostale zunaj Simona: relax,take it easy...it sunshine ! Roncolino

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

21. avg 2009 11:11

Drugače se da pa dandanes z malim znanjem računalništva narediti majčko kakršnokoli, odtisi so pa tudi poceni. zzak1977

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti