Čisto sem down

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

22. avg 2009 14:21

Saj ni važno koliko je star, pač je anamarija bolj štosno napisala vse skupaj (res pa je da ne štekajo vsi njenih štosov hihi), sem prepričana, da ni razvajeno dete njen sine... Ja Anči kaj si ti kvačkala??? Pač rabila sem nekaj časa, da sem se skulirala in ugotovila, da je dost, če žagam drve doma, da mi jih ni treba še po celi vasi, zdaj pa me mate spet tu. Mejte se radi. Začetnica

tedyka  

član od: 23.4.2009

sporočila: 2011

22. avg 2009 16:10

Anamarija, popolnoma razumem tebe in tvojega sina. Imam 15-letnega sina. V začetku poletja sem mu na sejmu v Gorici kupila majico ene glasbene skupine. Bil je tako ponosen, ker je bila to njihova najnovejša majica - jaz pa sem kupila tisto, ki mi je bila najbolj všeč, pa še od stojnice sem telefonirala hčeri, katero skupino sin posluša, da mu kupim majico. Potem sem mu morala obljubiti, da ga bom v počitnicah peljala na sejem - vzela sem dopust, bila sva na sejmu in kupila še dve majici, drugih dveh priljubljenih glasbenih skupin in sedaj so te tri majice tiste največkrat nošene, kljub temu, da jih v omari kraljuje še kar nekaj drugih, so te najbolj in. Tako da razumem tudi anamarijinega sina - ta majica ima zanj neko posebno vrednost in zgodbo in zato mu je toliko pri srcu. Mame smo pa itak mame - če je treba - tudi v Ameriko (seveda v prenesenem pomenu besede) ni predaleč. Sem prav vesela, da ste majico uspeli naročiti. l.p. tedyka

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

22. avg 2009 17:48

Ja, je razlika če je otrok 15 ali pa 23 let star.

Sinovih cunj sem se "rešila" tisti trenutek, ko se je preselil v študenta. 

Gora cunj se mi je zmanjšala za vsaj 60 %!!!  Komaj je čakal, da bo zase, no midva z možem tudi, sicer je pa ostal v mestu. Seveda sem obdržala obljubo, da bom prenehala s pranjem njegovih cunj, ko bo odletel iz gnezda. Skrbeti je moral za vse osebne račune, kreditno kartico, avto in avtomobilsko zavarovanje, šolnino ter vse za aktivnosti za prosti čas. No, saj ga nisva kar pred vrata postavila, ampak je kar nekaj let po malem in nevsiljivo dobival lekcije, kako se da skrbno razpolagati s še tako omejeno vsoto denarja, ki ga (n)imaš kot študent.

Če bi pa kdaj zganjal kakšen cirkus zaradi ene mikice ali česa podobnega, bi verjetno slišal, da ni nihče umrl in da bo že preživel. Nad dramo v hiši nihče od nas preveč navdušen.

Vanja

tedyka  

član od: 23.4.2009

sporočila: 2011

23. avg 2009 9:12

Saj mislim da tudi anamarijin sin ni delal takega cirkusa zaradi majčke. Je bil pač užaljen in prizadet, ker mu je majčka res veliko pomenila, bi pa preživel sigurno tudi brez nje. Saj smo včasih vsi taki, da se še dolga leta spominjamo, če smo izgubili ali nam je nekdo uničil nekaj, kar nam je veliko pomenilo. Mama pa kot mama. Hudo ji je bilo, ker je bila napaka njena, pa čeprav ni bilo nalašč in bi mu rada ustregla in popravila svojo napako, zato se je obrnila na svoje virtualne prijatelje in s skupnimi močmi bo tudi sin prišel do tako zaželjene majčke. Konec dober - vse dobro. Sicer pa preveč drame zaradi ene same majčke. Lepo nedeljo vsem skupaj. tedyka

vida70  

član od: 13.9.2005

sporočila: 461

23. avg 2009 11:55

Jaz pa že od malega tako rada pobiram krompir, grabim seno , žagam drva in jih pospravljam, pa kidam sneg in vse ostalo zaradi česa naj bi trpela hrbtenica. Pa saj tega ne delamo vsak dan, Pač takrat , ko je čas za to. In zato ne vem, zakaj takšen halo okol tega, da otroci pa ne bi smeli tega počet. No, moja 17letna hči že nima takšnega mnenja in prav noben je ni silil v to. Z veseljem mi pomaga in vesela sem, da je pri nas vse okol dela stvar dogovora. Najbrž ne bi bilo fer, da bi se nekdo plazil po tleh, ker mu hrbtenica ne bi več služila, ostali pa bi še veselo skakljali in žurali naokol. Kar se pa majčke tiče, bi pa storila tako kot Anamarija, ne glede nato koliko je star moj otrok. Pa tud, da bi otroc sami prali svoje cote, se mi zdi ena velika bedarija. Pač zbašeš cote v stroj , zalaufaš in to je to. Big deal, a ne? Ja za nekatere že. Koneckoncev, vsako naše dejanje je naša dobra volja. Nikjer ni napisano, kaj bi moral kdo počet in česa ne bi smel (naj ne bi). Vse to so nepisana pravila in kdor želi, se jih lahko drži. Zdaj me pa že mal hrbtenica boli za računalnikom. Priznam, danes na veliko igram eno igro s kartami. In to samo zato, ker mi tako paše. vida70

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

28. avg 2009 9:03

Sporočam vam veselo vest, včeraj smo dobili majčko, sedaj me sin ponovno kliče mama

Hvala še enkrat vsem, ki ste mi pomagali!

P.s. Prav posebej pa pozdravim mamof in Začetnico

Anamarija

Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 28. 2009 09:06

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

28. avg 2009 11:09

Anamarija - vračam lep pozdrav , enega pa pošiljam tudi sinu. Če bodo naši Komenski mladci Drugo leto spet obudili "Metalmania open air festival", ti sporočim - te bo on pripeljal k meni na čvek, sam bo pa lahko v koncertih in med štanti z majčkami užival.

Mojca

anamarija1  

28. avg 2009 11:32

Mislim, da bi bil že skrajni čas, da se spoznava a ne? Velika škoda bi bila, da ne spoznam tako osebo kot si ti: z velikim Ojem!  Čjem sem mislila ha

lp!

Anamarija

Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 28. 2009 11:33

kuharca37  

član od: 21.3.2006

sporočila: 563

28. avg 2009 16:24

zzak1977 je napisal/a:
Sam sem vse to počel, zato sem tudi odšel pri 17ih od doma, in sem bil srečen ko sem odšel, in te napake ne bom ponovil. In nikjer nisem rekel da ne bodo delali, ampak da jim ne bo nikoli ukazano delat. In ja tudi mi bomo šli na njivo k babici, ampak bom krompir okopaval jaz, otroku bom pa rekel da naj pobere fižol. Pa nobene vate ne omenjam in crklanja, če bo pa izrazil veliko željo da bi pa rad okopaval krompir, pa naj. Sicer so pa vaši otroci in lahko delate z njimi kar hočete, čeprav temu naj ne bi bilo tako... Sem zaključil z mojim pisanjem, očitno imam otroke iz narobnega namena. zzak1977
Saj po svoje te razumem veš,problem pri tebi je bil v odnosu delo,starši ,ti in ne v delu samem.Otrok ne sme in ne more biti nadomestilo staršev in delati namesto njih,na žalost se tudi to dogaja,otroci morajo grabiti celo poletje,staršev pa nikjer takrat zraven,ne to ni prav res ne...pa stari po 12 let in že veselo vozijo traktor,očka pa še ponosno reče da naš pa že vse z stroji dela.Mi imamo veliko kmetijo in pri vsakem delu sva midva glavna ,otroci pomagajo ko imajo čas,seveda malo godrnjajo včasih pa kaj saj se tudi meni vedno ne da.Jaz vedno pravim delati bomo lahko prenehali ,začeti je pa težko. anamarija nehajte kurit tam na morju,je vroče vse do nas. kuharca37

anamarija1  

28. avg 2009 16:42

kuharca37A

anamarija nehajte kurit tam na morju,je vroče vse do nas. kuharca37

Jutri bodo ohladitve do nižin, in bo tmeperatura za 15 stopinj nižja, če pridete na ribiški vzemite s seboj jaketo

Anamarija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti