Čisto sem down

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

21. avg 2009 12:22

mamaf je napisal/a:

Anamarija, popravi me, če se motim!

Sedi 5!

Anamarija

Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 21. 2009 12:24

Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 21. 2009 12:25

Tarja83  

član od: 17.11.2006

sporočila: 273

21. avg 2009 12:25

Glavno je,da majca bo in da zanjo ne bo treba v USA ane. Tarja83

brucella  

član od: 29.1.2008

sporočila: 67

21. avg 2009 13:17

ZAČETNICA je napisal/a:
Ne da jih pahnete v kruti svet, ampak ponudite nam puncam, ki nas mame niso zavijale v vato, tako da se potem pripeti, da dva odrasla (nad 27) fanta igrata igrice na računalnik, medtem pa jaz žagam drva z njunim fotrom... Ju starši niso obremenjevali s težaškimi deli in sta imela krasno otroštvo... Ki ga bosta zgleda podaljšala do abrahama... Začetnica
Kak sem se pa sedaj nasmejala. do solz. Dobro poznam take sinčke ja. A se mi le zdi, a se je šlo o eni majici? Ha, ha. Glede vzgoje pa se ravnam po naslednjem pravilu: Otroke vzgajati je zelo lahko. Samo prepričati se moraš, da je to otrok nekoga drugega. Kako bi morali biti vzgojeni otroci drugih, pa vsi dobro vemo. Lep pozdrav! brucella

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4339

21. avg 2009 13:45

Brucella, jaz vem tudi, kako naj bi bili vzgojeni moji otroci - v veliki meri se mi zdi, da sva bila kar uspešna. In ker smo se že pogovarjali o krompirju in podobnih stvareh - moj starejši sin je bil ful nesrečen, ko je bilo treba na njivo gnoj raztrosat - pa ni bil problem delo samo, hudo je bilo, če ga bo kakšen sošolec videl. Niti pod razno ni hotel takrat sedet na traktorju in se peljat skozi celo naselje - lepo je kolo zajahal in šibal.

No in moram reči, da danes nima nikakršnih travmatičnih posledic zaradi tega, le prilika za veliko smeha je, če slučajno pogovor na to nanese.

rrr

anamarija1  

21. avg 2009 13:54

ZAČETNICA je napisal/a:

anamarija fajn da si rešla, pa samo da te pozdravim, ko me dolgo ni blo tu gor

/citat]

Prej nisem vidla, ne boš verjela ali pa tudi jaz sem te pogrešala! Tudi tebi en prisrčen pozdrav!

Anamarija

Anamarija

anamarija1  

21. avg 2009 13:55

Jaz moram nekaj obrazložit, ker sem naredila eno hudo stvarsploh ne vem kako mi je to uspelo, eh....prvi del je napisala Začetnica, od spodaj v istem kvadratu pa sem jaz napisala, ampak zgleda kot, da je vse Začetnica napisala, jojto pa je neznanjeali pa znanje, ne me vprašat kako mi je to uspelo, ker ne vem....

Anamarija

Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 21. 2009 16:35

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

21. avg 2009 19:02

zzak1977 je napisal/a:
S Ne bom pa v življenju pustil otroku delat stvari kot je sekanje drv in podobna opravila, bo imel to čas delat ko bo imel svojo družino. Sem sam zapravil nekaj počitnic na ta način in tega ne želim svojim otrokom. Tudi krompirja ne bodo pobirali, naj se jim mlade hrbtenice razvijejo kot se morajo. Pač imam otroka zgolj iz ljubezni, pa naj se sliši še tako klišejsko, in bom sam opravil vsa težaška dela, njemu pa pustil čas da se posveti stvarem katere ga zanimajo. Sporočilo je spremenil(a) zzak1977 dne 21. 2009 11:39
Te lahko drugo leto sredi avgusta najemem?Veš moja2 starša gresta na zaslužen dopust,krave in konji pa se še ne znajo sami zrihtat (jim puščam malo otroštva pa jim še ni treba delat) no in ker moja starša nista tako razumljiva,bi bila vesela če bi ti namesto mene vstajal ob 5h in naredil vse,saj je samo skidat pa nakrmit treba,aja pa nakosit,pa dvorišča pomest...no pa če sva se z bratom želela tuširat sva malo drva vozila v kurilnico... In ti šmet,"starci" pridejo z morja,5min kasneje smo že pobiral krompir. Križ pa ta hrbtenica... Škandal. Jaz sem se pa vedno spraševala zakaj smrklje moje starosti ne znajo kuhat,likat in prat.Sem se nehala spraševat.. a poleti tud ne hodijo v službo?Saj načeloma poznam redkokoga ki bi opravljal medpočitniško delo zgolj zaradi NUJE po lastnih financah. jaz delam da dobim delovne navade. Ampak saj praviš,to pride z leti (a s tableti tud?) Nič,gremo žurat,da ne bomo imeli od mladosti res zgolj krompir in štalo (i'm evil today,i know...puberteta pač) Roncolino

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

21. avg 2009 19:20

Jaz sem sama sebi na eno majčko, ki je že končala obvezno izobraževanje, spravila ene oranžaste pikice. Sicer se podajo k očem tigra, ampak se vidijo.

Ampak nimam pojma, od kod so prišli gor, ker varinine ipd. že dolgo nismo uporabili. Sumim čistila za kopalnico, ki so imela priložnost odfrkniti na tisti moj ko oprave, kupljen v leatu 1992.

Tisti fleki so lahko tudi od kakega veniša ali slične zadeve, meni je bombažasti majčki, jasno, najljubši v tisti sezoni, naredil ogromno luknjo, pa nimam srednjega prednjega elementa, da bi šel skozi. In je šla v smeti.

Priložnosti je mnogo, problem pa je rešen. Za to pa je bila res prava priložnost !

F r i n a

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

21. avg 2009 19:34

In vsa ta debata se je začela zaradi ene majčke? Zdaj me pa res zanima, koliko je tar Anamarijin sin?

Vanja

anamarija1  

21. avg 2009 20:19

V bistvu ne vem, če so leta važna, ker ponovim, meni bi bilo ravno tako hudo, če bi mi kdo kaj uničil!

To je ta mlajši, ima 18 pa 3/4!

Veste kaj sem ugotovila, da se ne smem zmotit, ker če se zmotim in želim blog popraviti, mi ga podvoji....danes je pa res čuden dan!

Anamarija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti