20. avg 2009 14:17
Me veseli, da sem lahko pomagala :) Lizzie
20. avg 2009 14:17
Me veseli, da sem lahko pomagala :) Lizzie
20. avg 2009 14:22
In anamarija ne se bat angleškega EBaya...dostava je neverjetno hitra!
LP
Bojan zasebno
20. avg 2009 14:26
Ja, pa kolikor sem videla je postnina zelo poceni (3 funte), js kupujem precej na angleskem ebayu (se mi zdi da je cenejsi od nemškega) in res pride paket od 3 dni do 1 tedna ziher. Lizzie Sporočilo je spremenil(a) Lizzie dne 20. 2009 14:27 Sporočilo je spremenil(a) Lizzie dne 20. 2009 14:27
20. avg 2009 14:49
http://www.tingtong.si/trgovina/product_info.php?cPa Lahko tut v sloveniji Tarja83
20. avg 2009 14:50
Ahja ta trgovina je se v kranju in lj.....za info samo :).Ko gre pa za metalski wear pa mene tut panika ce se kaj zgodi ;) Tarja83
20. avg 2009 20:10
Končno je nama uspelo naročiti majčko!
Še enkrat vsem prisrčna hvala za pomoč!
lp!
Anamarija
21. avg 2009 2:21
O, Anamarija, šele zdaj sem videla tvojo temo in mi je šlo hkrati na smeh in na jok. Si prav predstavljen namrščeno faco tvojega sina ... kot da bi sebe videla pred 20 leti... in zdaj imam doma 13-letnico (ki si seveda še ne pere in ne lika sama, bi se pa enako furbasto držala, če bi šlo za njeno majico), ki mi je pred nekaj meseci posredovala naslednja navodila za "ravnanje z rokerji in metalci". Takole gre:
Najhujše, kar se rokerju lahko zgodi je
- da mu nekdo zašije raztrgane kavbojke
- da mu nekdo očisti umazane all-starke
- da mu nekdo z likalnikom ali kako drugače "oskruni" njegovo najljubšo majico
Evo, to je to, navodila posredujem še tebi v izogib morebitnim novim "katastrofam". Sem pa prav vesela, da vama je uspelo dobiti novo majico ... pa veš kaj mi je še prišlo na misel (malo sem žleht, priznam) - tale prilika je idealna, da svojemu metalcu rečeš nekaj v stilu "fant moj, a vidiš, da pred mano tvoje stvari niso prav varne ... mislim, da jih boš ti znal še najbolje oprati in pospraviti".
Mojca
kozamurnik
sporočila: 2311
21. avg 2009 5:35
mamaF je napisal/a: |
... pa veš kaj mi je še prišlo na misel (malo sem žleht, priznam) - tale prilika je idealna, da svojemu metalcu rečeš nekaj v stilu "fant moj, a vidiš, da pred mano tvoje stvari niso prav varne ... mislim, da jih boš ti znal še najbolje oprati in pospraviti".
[pribor] Mojca |
21. avg 2009 6:42
ccc, kozamurnik, s temle se pa ne morem strinjati popolnoma; otrok starša spoštuje toliko, kot mu starš zna to pokazati: z lepo besedo in malo potrpljenja dosežeš veliko, z diktaturo in vsiljevanjem prazgodovinskih norm in vrednot pa se doseže ravno nasprotno. Tudi otrok je samostojno bitje s svojo glavo in svojim načinom razmišljanja, in do tega ima vso pravico; noben odrasel človek ga/je za to nima pravice obsojati, dokler so zadeve v skladu z zakoni, zapisanimi v ustavi- noben otrok ni pomanjšana kopija svojih staršev, še manj pa kanta za smeti oz. poligon za razreševanje njihovih problemov.
Je pa dejstvo, da sta puberteta in kasneje adolescenca težavni, ko vsakdo išče svoj prostor pod soncem. Je pa to idealno obdobje, da se mladostnik/ca nauči sklepati kompromise, če se ima od koga. Jaz osebno na žalost te sreče nisem imel in sem se mogel tega naučiti kasneje v življenju na precej bolj boleč način.
LP
DrejčekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Bowla s kozicami