6. jul 2009 10:22
Jaz sem prvi del, Poljsko, že opravila. Sedaj čakam na september, : ) lidka [sonce]
6. jul 2009 10:22
Jaz sem prvi del, Poljsko, že opravila. Sedaj čakam na september, : ) lidka [sonce]
6. jul 2009 10:28
Mi pa kar po stalnem tiru. Letos sicer za krajši čas. Torej 5 tednov (lansko leto 6) na Pagu. Vmes pa bom prišla na počitnice domov (pobrat pridelke z njive)
MM
6. jul 2009 15:59
Tudi za mano je že letošnji dopust. Bila sva v Egiptu. Res nepozabno ! Vročina pa sploh ni tako huda, kot sem se bala. Morje je bilo toplo, pa ribica sva gledala in jih hranila s piškoti. Pa plaža, da ji ne vidiš konca.Hrana kar v redu, morda malce drug okus, apmak dobra.Pa piramine, da ne pozabim, to pa človek mora videt. Sedaj pa čakam in čakam, da se vreme zrihta in bi šla še mal s šotorom na Hrvaško. buča
6. jul 2009 16:16
Ej mm,da ne boš v Čateške pozabila it
lp goga
6. jul 2009 22:30
morska medvedka je napisal/a: |
Mi pa kar po stalnem tiru. Letos sicer za krajši čas. Torej 5 tednov (lansko leto 6) na Pagu. Vmes pa bom prišla na počitnice domov (pobrat pridelke z njive) [:P][jezik][crvivojabolko] [medvedek] MM |
6. jul 2009 22:33
gogad je napisal/a: |
Ej mm,da ne boš v Čateške pozabila it lp goga |
Ma neeeeee. Ne bom pozabila. To pride na vrsto za drugi dopust (konec avgusta)
MM
6. jul 2009 23:22
A pozna kdo kak lep, čist in urejen FKK kamp v Dalmaciji (nekje do Dubrovnika, dlje ne bi hodila)? Hvala. RadaJem
7. jul 2009 0:02
Kamp Mlaska pri Sućuraju na Hvaru. V bistvu je ta kamp razdeljen na 2 dela - FKK in "oblečen", so pa v FKK delu bistveno lepše, senčne parcelice različnih velikosti. Mi smo bili tam leta 2002 in smo zelo uživali - predvsem otroci zaradi peščene plaže (siva, težka mivka, ki ne "zblodi" vode), kristalno čiste vode in senčnih kotičkov v kampu. Sanitarije so bile zelo zelo čiste in vedno urejene, pa tudi same simpatične ljudi smo srečali (kamp tudi ni ne vem kako velik).
Mojca
7. jul 2009 2:20
MamaF, sliši se odlično, hvala. RadaJem
8. jul 2009 8:38
kuharca37 je napisal/a: |
jaz pa na enem kraju ne zdržim več kot en teden...še katera taka? |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako