21. apr 2004 10:44
Dobrodošla aneris jst biii blaaaa tud v Kopru.......... obožujem morje. Natasa
21. apr 2004 10:44
Dobrodošla aneris jst biii blaaaa tud v Kopru.......... obožujem morje. Natasa
21. apr 2004 10:50
Draga TanjaG! Za beljakovinski dan si lahko vzameš s seboj kuhana jajčka (stojijo kakšen dan), ali pa kakšno salamo, za š dan si lahko kupiš npr. riževe oblate, ki se jih dobi v vsakem bolje založenem marketu, za sladki dan pa menda ni problem, lahko pa si kupiš tudi kakšne slane krekerje, sadni dan pa je itak sadni dan. Sej če ne greš za prav dolgo, boš lahko preživela tudi brez kuhane hrane. Pa tudi kjerkoli boste jedli se lahko dogovoriš, da ti pripravijo npr. zrezek na žaru za beljakovinski dan pa eno skledo solate. Ne bo problrma, boš vidla! Lepo potovanje, brez skrbi za dijeto! Sonček sije, danes bo krasen dan! Tanja
21. apr 2004 11:40
Pozdravljam aneris, jaz sem tudi iz KP. Kaj če bi še me koprčanke šle kdaj na kavo? Tanči, sigurna sem, da se bo dalo zmenit povsod, kjer bomo jedli, pa tudi možnost kuhanja imamo v apartmaju, ki smo ga najeli. Malo se bomo morali prilagajati, ker nas gre več. Mislila sem tudi na kakšne vložene gobice pa artičoke pa kumarice pa papriko, to gre pa ja za vsak dan zraven kruha, kruh pa menda ne bo problem kupit kjerkoli po poti. A ne? Za beljakovinski dan si bom pa že v soboto privoščila kak super francoski sir, sem jih že probala, vem katerega hočem in že kar komaj čakam ) Saj bolj kot razmišljam, manj problemov vidim, kot sem jih, možnosti se kar vrstijo. Sicer pa...itak bom sigurno pogoljufala, si zvečer privoščila tudi vrček mrzlega piva ali kakšno dobro vino, koneckoncev...grem na dopust!!! TanjaG.
21. apr 2004 12:08
Nataška Lj-Kp 60 minut pa si na morju. Preden prideš sporoči. TanjaG. ni problema, ko prideš z dopusta javi in akcija gremo na kavo.
21. apr 2004 13:00
OK aneris........ Natasa
21. apr 2004 13:30
Joj bejbe! Saj ste čisto divje! Par dni me ni pa sploh ne sfolgam prebrat. Tu v službi so mi računalnik zamenjal. Sem tok vesela, da mam končno eno spodobno mašino. Kok enih novih je spet! FINO! Sem ful vesela. Meni gre za enkrat kar ok.Pa danes je še tak enkraten lep dan... juhuhu! Čisto me razganja. Pridne bodite invedite da sem še vedno z vami. Ko bom imela več časa se spet oglasim!
21. apr 2004 15:32
HOJLA PUNCE POMISLITE DANS SM HOTLA IT POLOŽNCO PLAČAT PA ZAGLEDAM KNJIGO V TRAFIKI IN TO ZADN IZVOD!!! JUHU PA IMAM ZAKLADNICO IDEJ! IN KAKO GRE VAM OSTALIM? KLAVDIJA
21. apr 2004 19:57
hojla tudi jaz sem novinka na forumu tako kot aneris in začetnica pri dieti od 18.4.2004 ,vse sem prebrala ...ste mega fanstastične... danes sem imela sadni dan, vendar nisem mogla brez sklede solate in imam zelo slab občutek......kaj pravite? lp Sporočilo je spremenil(a) veverička dne 21. apr 2004 20:01:37
21. apr 2004 20:05
Nič hudega za skledo solate upam edino da je bila vsaj zelena solata.... Natasa
21. apr 2004 20:22
bila je zelena solata in en paradižnik....vendar bom zdaj bolj pazila in vas prosila za nasvete,ker imam namen iz 74kg shujšati na 60kgKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s paradižnikovo omako
Carbonara s krompirjevimi tortelini