1. apr 2004 8:14
Krka, popravek. Mislila sem na jedilnike za zdravo kombiniranje ne za ločevanje jedil.
1. apr 2004 8:14
Krka, popravek. Mislila sem na jedilnike za zdravo kombiniranje ne za ločevanje jedil.
1. apr 2004 10:02
Še moj datum začetka: 21.3.04, lažja sem za 4 kg..... Natasa
1. apr 2004 10:15
Na pomoč! Se že vidi, da danes v službi ne bo časa za dostojnejši obrok, pa vas sprašujem...imam OH dan, ali gre: polnozrnata žemljica ali polovica lepinje z zelenjavo (artičoke, solata, paradižnik, paprika, gobice) z dodatkom ketchupa? Saj to je neka alternativa zelenjavni pizzi (še vedno je to kruh z zelenjavo....). To pa je tudi vse kar se da dobiti v bližini moje službe in kar bi naj ustrezalo našemu jedilniku. Prosim za vaše mnenje. Še to, začela sem 10.3. in imam 2,5 kg manj ob zadnjem tehtanju pred tremi dnevi. Sicer pa na dan začetka hujšanja sem imela 57,4 kg in več kot toliko izgubljenih kil niti ne pričakujem, niti ne želim. Samo kile, pridobljene pozimi, sem hotela poslati nazaj tam, kamor spadajo. TanjaG.
1. apr 2004 10:25
TanjaG: mislim, da je to čisto vredu alternativa, ker je to zelenjavna pica v drugi obliki. Tudi jaz sem že razmišljala o kruhu z gobicami ali različno zelenjavo. A boš še vedno držala dieto, čeprav si že prišla na težo, ki so jo hotela? LP, Sy Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 01. apr 2004 10:27:46
1. apr 2004 10:26
Tanja, po moje to gre skupaj, saj je pica z zelenjavo isto kot kruh z zelenjavo mar ne? Samo pazi, ker če gre za že pripravljene sendviče se hitro prikrade noter kak majonezni namaz! Natasa
1. apr 2004 10:27
Za silo je tudi lepinja z zelenjavo v redu, pa lahko kar cela, saj je lahko v velikosti pice. Obstaja pa tudi napotek, da lahko poješ prestic ali slanega peciva za velikost pice, a meni to ni všeč. Dober tek Irena
1. apr 2004 10:27
Moj začetek je 21.3.04, torej je moj 12 dan diete.
1. apr 2004 10:47
Sy, se poskušam tega držat bolj kot načina prehranjevanja, ker pri hrani imam rada red, samo tako se ne začnem rediti. Teh par kilogramčkov sem izgubila brez posebne muke, pravzaprav v zadnjih 20-tih dneh sem vsak četrti dan jedla tortice, vsi so se mi smejali, ker je to toliko tortic, kolikor jih prej v 20-letih nisem pojedla (nisem preveč sladkosneda). Predvsem sadni dan je zame hud, ker se mi zdi, da je tako malo izbire sadja, naveličana sem jabolk, hrušk, pomaranč in komaj čakam lubenice, marelice, breskve, melone, slive.... Grem naprej, vendar počasi in brez pretiravanja, saj sem se že enkrat opekla. TanjaG.
1. apr 2004 10:52
Pozdravljene sotrpinke! Dobila sem kefirjeve kristale, pa me zanima, kateri dan lahko to pijem. Je to beljakovinski dan ali lahko pijem to vsak dan? LP Sinja
1. apr 2004 11:37
Jaz mislim, da lahko to piješ vsak dan, Sinja. No, Sy, za evidenco: od 25.2. imam dieto 3md, shujšala sem le dobre 4 kg, raje bi sicer več-ker imam še veliiikoooo ....pa ne grešim nič. Nataska, minusa imava isto, le da jaz skor en mesec več že hujšam. Imela sem že prvi vodni dan. In na sadni se držim da le eno sadje in potem 2 uri nič sadja. Le v nedeljo sem spekla sadje: jabolka z malce rozinami, mletimi orehi, mandelji (morda le ene 3 razrezane) in sem se ful najedla. Preveč. lep dan vsem! Naj ne bo skušnjav, saj je čisto prijazna tale dieta do nas.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svinjska ribica
Gratinirani fuži s sirom in pršutom