Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

31. mar 2004 11:05

Uspešno prestala 1. vodni dan. Vzpodbuda od Sy pomagala, pa seveda sam forum, pa dohodnina, ki sem jo morala še napisati (zanikrnica). Danes zjutraj sem bila eno kilo lažja in takoj so bile pozabljene vse včerajšnje muke. Vztrajam še naprej..........do konca. Prav ponosna sem nase, pa na vse vas. Se beremo! LP, Sinja

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

31. mar 2004 11:22

Noel, ja sem si nabavila od

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

31. mar 2004 11:24

Pozdravljeni! Končno sem si vzela nekaj časa in malo "pregledala" po tej temi. Ker pa je odgovorov OGROMNO, jaz pa tole berem in pišem med službo, seveda vsega ne morem prebrat! Zato vas lepo, lepo prosim, če mi lahko poveste literaturo oz. knjigo, v kateri bi si lahko o tejle dieti kaj prebrala. Zelo rada bi izgubila nekaj kilogramov, samo nisem karakter, da bi se ne vem čemu vse odpovedovala. Tole kombiniranje bi pa še mogoče šlo. Enkrat sem že nekja podobnega poskusila, je bilo kar ok. Se je par kilogramov kar hitro poznalo, ampak sem obupala, kot ponavadi. Hvala lepa, vsem, ki ste na dieti, pa seveda čimveč volje in uspeha. Kmalu se vam pridružim!

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

31. mar 2004 12:27

Anomis po moje boš največ osnovnih podatkov dobila,na naslovu- moj planet.com/dieta. Lp Branka BRANKA

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

31. mar 2004 13:09

Danes me pa res ne šmirklate!!!!! PROSIM ČE MI KATERA POVE, ALI JE KUSKUS NA ŠKROBNI DAN

debela  

član od: 19.3.2004

sporočila: 37

31. mar 2004 13:32

Hvala OKIDOKI!

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

31. mar 2004 14:05

Meni je pa v prejsnjih 4 dneh slo spet 0,5 kg dol! Juhuhu! Zdej grem pa papat jajcka s solatko! Njam njam! Imam se en predlog, ce ni malo prevec... a dopisemo na seznam vseh hujsaric tudi datum zacetka diete? Imejte se skrajno! Sy

neznan uporabnik

31. mar 2004 14:47

Jaz vas tudi redno berem in sem na dieti peti dan, ampak se nič ne oglašam. Moram pa vam priznati, da ste me ve opogumile za tole dieto in še tole vam tudi moram rečt, da ste vse super in mi dajete orientacijo ter nasvete, zvem pa še kaj za zraven. Tako da, tukaj sem, vaša sem Lepo bodite in čim lepšo postavo ter zdravje vam želim Katja Srebrnjak

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

31. mar 2004 15:13

Hojla, punce. Uh, kolk nas je že. Suuuuupppppeeeeerrrrr! Slovenija bo kar cvetela od lepote. Naj vam povem, da sem imela včeraj beljakovinski dan, pa sem si naredila za kosilo dva zrezka, ampak jih nisem mogla pojest. Zraven sem jedla samo solato. Za večerjo sem pojedla drugi zrezek, pa mi je bil kar prevelik. Želodčki se nam krčijo. Danes, na škrobni dan, bom pa eno veliko skledo solate in fižola uničla. Užijte še kaj sončka, ko pridete domov, pri nas ga že oblaki zakrivajo! Lisička

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

31. mar 2004 15:30

Punce, a ima katera kaksno dobro idejo za sadni dan - naredila bi si kaj posebnega ... ???? Noel

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti