Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

1. apr 2004 12:46

Za semenke ne vem kako je pri tej dieti, drugo sadje, ki pa ni sezonsko in ga pripeljejo iz bogvekje, nabijejo ceno do nezavesti za en kos vodenega nečesa, ki nima okusa po lubenici...., no, to pa naj kar ostane sosedu. Nočem bit cinična, ampak resnično ni vredno tistega denarja. Sem že tudi preizkusila, kupila in plačala vrtoglavo cifro. Bom pač počakala na sezono in melone, breskve in marelice iz domačega vrta. Je pa tudi to res, nisem sadni fanatik. Zdaj pa grem po zelenjavni sendvič, čeprav sem od sodelavk slišala, da imajo v bližnji okrepčevalnici božanske rezance s koprivo.... TanjaG.

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

1. apr 2004 12:54

TanjaG, koliko pa piješ? Meni je šlo po enem mesecu 8 kg dol, ampak pijem 2 litra in več na dan. Pa zeleni čaj. Pa mažem se s kremo proti celulitu. Pa veliko pijem Pa na dan grem 1 km peš (v vrtec pa nazaj in v vrtec pa nazaj). Kakšnih drugih vaj pa ne delam. Pa pijem veliko. Danes mi je uspelo zapeti gumb na hlačah, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Kako božanski občutek!!! Punce, splača se! Js bom kr jokala, tko sm vesela! Kuhala bom pa krompirjev golaž, ki si ga je že včeraj zaželel Adam (sinko). Držim pesti za vse vas! Sy

TanjaG.  

1. apr 2004 13:27

Sy, pijem že več let vsaj 2 litra vode na dan. Drugih pijač skorajda ne, včasih kavo. Sokov, gaziranih pijač, sirupov etc. že dolgo ne kupujem več, no, za dragega kak liter juicea. Sem pojedla lepinjo z zelenjavo, in to kar CELO!!! zdaj pa še eno stvar mi povejte, če mi pa zvečer tortice ali sladkarije nebi pasale, s čim pa lahko to nadomestim? TanjaG.

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

1. apr 2004 13:35

Punce, a gre na beljakovinski dan sirov burek??? Noel

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

1. apr 2004 13:44

Tanja! Zvečer na OH dan lahko poješ 3 kepice sladoleda ali nekaj palačink ali kos kruha z marmelado... Lp, Asja

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

1. apr 2004 13:44

Noel, gre, samo, da ne bo preveč masten. Tanja, nekje v gnjigici sem prebrala, da lahko ješ tudi slano pecivo, lahko si narediš skutino, ali sadno. Jaz spečem malo manj sladko pito, pa mojo leno gospodinjo s foruma,lahko poješ puding ali palačinke. No, bo še katera napisala kaj več. Jaz sem pa včeraj kremšnito, ker je že dolgo nisem in priznam, da sem uživala. Lp Irena

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

1. apr 2004 14:28

čao! Ali kruh res lahko ješ vsak dan? Kakršenkoli? Tudi polnozrnat - z veliko semeni? Kja pa špinačo, zelje in bučke? Lp Sporočilo je spremenil(a) Anomis dne 01. apr 2004 15:17:57

akurin  

član od: 11.4.2003

sporočila: 153

1. apr 2004 14:41

Anomis Na sadni dan ne ješ kruha. TanjaG - Jaz pa na sadni dan pijem ananasov sok (en obrok), je zelo dober. kaj pa je narobe z rezanci s koprivo to je enako kot sendvič z zelenjavo. čao anita

TanjaG.  

1. apr 2004 15:21

Nič akurin, prav nič ni narobe z rezanci s koprivo....odlični so, sam časa ni bilo med službo, je bilo treba jest sendvič za računalnikom. Akurin, kaj si ga stisneš v sokovniku? TanjaG.

suzanar  

član od: 29.1.2004

sporočila: 458

1. apr 2004 15:31

Veliko pišete o pitju zelenega čaja. Ali sam po sebi kaj pomaga pri hujšanju, ali je to samo način pitja dosti tekočine? Za vse vas držim pesti, punce in vas redno spremljam. Korajžno še naprej. Suzana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti