Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

2. apr 2004 9:43

Zivjo! Lisička, bravo! To so hudi centimetri! Mene je pa okrog bokov manj za 8 cm. Ne vem, kaj naj naredim glede perila. Tisto od prej mi je ful preveliko, iz "suhih" časov ga imam pa še kar nekaj, ampak mi še ni čisto prav. In zdej se mi ne splača za 1 mesec kupovat novega. hm...

akurin  

član od: 11.4.2003

sporočila: 153

2. apr 2004 9:50

Anomis od enostavnih sladkorjev (glukoza) do mešanice škrobov - vse to so OGLJIK. HIDRATI. Zakaj potem škrobni dan in OH dan? Zakaj kruh na prot. dan in škrobni dan? Mogoče zato , ker so eno žitarice - moka - iz nje pizza, testenine pa kruh, pecivo, slano in sladko ; drugo pa fižol, grah, soja, krompir, čičerika, .... Lp anita Sporočilo je spremenil(a) akurin dne 02. apr 2004 09:51:54

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

2. apr 2004 10:12

Sy, tudi meni že naki perila dol leze, ampak zdaj še ne bom kupovala novega. Hvala Bogu, da so še nogavice aktualne, tako da še to pomaga malo gor držat. Čez kakšen mesec bo pa že problem. Jaz imam še nekaj zaloge iz malo bolj suhih časov. Če pa boš kupovala, je pa najbolje samo nekaj komadov kupit, ker se bo sedaj tako hitro sušilo, da ne bo problem za prebrodit nekaj tednov, se ti ne zdi? Drži se. Lisička

Sweetie  

član od: 22.1.2004

sporočila: 1268

2. apr 2004 10:13

Še nekaj za smeh: Nekaj aforizmov o dietah/hujšanju: Že dva tedna sem na dieti in vse kar sem izgubila, sta bila dva tedna. Na dietah sem že skoraj dve desetletji. Skupno sem izgubila 300 kg. Po vsem tem bi sedaj morala biti tako suha, da bi bingljala kot obesek na zapestnici. Jejte, pijte in se veselite, kajti jutri pride dan hujšanja. Kadar kupujem piškote, vedno pojem samo štiri, ostale pa vržem v kanto za smeti. Pred tem jih popršim z insekticidnim sprejem, zato da se ne bi kasneje premislila in jih zopet izvlekla iz kante. Toda, pazite, tudi sprej ima kar dober okus. Nisem postal vegetarianec zaradi skrbi za svoje zdravje temveč zaradi skrbi za življenje piščancev. Če ješ otrobe živiš dlje, le da od tega preživiš petnajst let na stranišču. Kadar me popade, da bi telovadila, se uležem in počakam, da napad mine. Petnajst let sem pridno dvigovala uteži z nogami in edina stvar, ki je postala tanjša, je bila preproga v sobi, kjer sem to počela. Neprevedljivi aforizmi, ki učinkujejo le v angleškem originalu: Health food makes me sick. I am on a seafood diet. I see it and I eat it. Sweetie

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

2. apr 2004 10:49

čao! akurin, hvala lepa. grem študirat naprej tele kombinacije! po moje bom imela še tisoč vprašanj! pa upam, da ne zastonj oz. brezveze. nekako se mi je namreč kar hudo določit za "dan d" in se začeti strogo držati, ker se bližajo prazniki, jaz sem pa hud jedec! saj delno se že držim, samo to ni to. ampak enkrat v bližnji prihodnosti se pa definitivno bom! sporočim, kdaj bom 100% za na seznam! Lep pozdrav od vedno lačne!

STELLINA  

član od: 26.3.2004

sporočila: 19

2. apr 2004 15:19

PA KJE STE DANES? SE KAR NEKI ČASA ŽE NISEM OGLASLA, VENDAR PREBIRAM FORUM VSAK DAN. MENI KAR GRE.... BREZ PREKRŠKOV!!!!! POOOOOHVALNOOOO!!! ZAČELA PA SEM 27.03.2004. DANES IMAM OH DAN.... ZVEČER PA TRIJE PIŠKOTKI IN ČOKOLADA. LP VSEM IN POGUMNO NAPREJ. PA OGLASITE SE KAJ!!

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

2. apr 2004 15:35

Jutri se bom tehtala, sem se odločila, da se tehtam na vsak beljakovinski dan, kljub temu pa sem danes opazila, da (spodaj) hodim po robu hlač in (zgoraj) se mi vidi pol tangic......alias če kdo ne razume, hlače mi padajo dol!!! Sem si pa danes pomerjala kopalke in jih na koncu tudi kupila, saj grem čez slab mesec že na morje, in ugotovila, da me je precej pobralo tudi v zgornjem delu telesa, ob vratu so kosti že prav izstopile. Ah, ko bi tudi na spodnjem delu še kaj pobralo! Kako ste kaj drugače? Pri nas je sončno in toplo in prav lepo je. Če nebi imela službe do pol sedmih, bi šla rolat, tako pa.... TanjaG.

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

2. apr 2004 16:08

Pozdravljene! Dva dni me ni, pa je že 7 strani popisanih.Danes sem na sadju pa mi še kar gre.Včeraj sem kar v službo naročila vegi pico, v dobri veri, da to ni noben prekršek, pa še solato. Ko jo odprem, pa vidim, da je poleg zelenjave gor še sir. Tako sem se zasekirala, da sem jo pojedla samo 1/2, ampak sira pa nisem dol praskala. Meni grejo kile malo počasneje dol, pa mi je to kar prav. Mi stalno zveni po ušesih, hitro dol, še hitreje gor.Še podatek za Sy, začela sem 15.3. Lep pozdrav vsem skupaj! sasa

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

2. apr 2004 16:47

Hej, pri nas smo prejšnji teden delale regres, ta teden pa plače, tako da se nisem uspela nič kaj dosti javljat ali brat foruma, zato sedaj na hitrco: na dieti sem od 17.03.2004 in sem do sedaj izgubila 4,5 kg; 6 cm v pasu, 4 cm čez boke; 2 cm na nadlaketih, po 4 cm pa na stegnih . HURA! Še 4 kg pa sem zmagala!!! Kaj več pa drug teden, ko bomo zaključile z vso norijo okoli plač. LP in še lepši weekend Anita Sporočilo je spremenil(a) bonanza dne 02. apr 2004 16:48:59

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

2. apr 2004 17:11

Oj, jaz sem se pa malo zmotila. Hujšati sem začela 22.3.Se mi je čudno zdelo, kako to, da ste ostale šle že toliko dol.Sedaj sem pa pomirjena in grem naprej glodat svoja jabolka. sasa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti