30. mar 2004 17:06
Pozdravljena Stellina! Veseli me, da sva spet malo na vezi.Kako mi gre? Uživam v dobrem počutju na moj najljubši Beljakovinski dan s polnim želodčkom, pa sem se malo polenila. Včeraj sem zelo trpela ob sadnem dnevu, kajti sadje je moja šibka točka. Pa sem vzdržala in sem zelo ponosna sama nase. Sedaj teče moj drugi teden na 90 in sem prepričana, da bom zdržala, priznati pa moram, da če nebi bilo vseh teh deklet, vprašanje, če bi mi uspelo.Pa še malo o receptih: na beljakovinski dan ponavadi že zjutraj napravim zrezke. Goveje, puranje ali svinjske, tudi piščančje. Istočasno napravim tudi zelenjavo, najraje ohrovt, ki ga imam zelo rada, tudi včasih korenje, sveže zelje ali kaj podobnega. Skuham tudi juho, včasih kar zelenjavno kocko.Jaz imam manjši problem, ker moram vse to pripraviti za v službo, ampak se vse da. S sabo vzamem veliko solate, sedaj že regrat in preliv. Zajtrkujem doma dve jabolki ali drugo sadje vedno iste vrste. Sadja ne mešam med seboj. Zvečer jem isto kot za kosilo, le manj in juhe ne, če pa nisem na smrt lačna, pa sadje. Na ŠD napravim zelenjavno rižoto in solato ter juho, ali pasulj za naprej moram še malo naštudirat. Na OH dan imam rada špagete v paradižnikovi omaki, dodam še grah, pa tudi sladka je, pa solato, zvečer pa TORTO.Zdaj bom morala jedilnik še malo spremeniti, da ne bo preveč enolično.Sojine polpete lahko ješ na ŠD.No, pa še to: Dopoldan, pred kosilom popijem ogromno vode, to je nujno.Ravno razmišljam, da bi kupila knjižico receptov za 90, kajti idej kar zmanjka, ker moram praktično zamenjati cel način prehrane,to pa že ni mačji kašelj.No dovolj sem, zdaj pa delat.LEP POZDRAV TEBI IN VSEM SOTRPINKAM! sasa Sporočilo je spremenil(a) coco chanel dne 30. mar 2004 17:07:58