30. mar 2004 8:19
Dobro jutro! Kakšen kis pijete? Domač? Kje ga dobite? Lp, Asja
30. mar 2004 8:19
Dobro jutro! Kakšen kis pijete? Domač? Kje ga dobite? Lp, Asja
30. mar 2004 8:23
Jaz ga imam doma. Verjetno pa se da kupit tudi kje na tržnicah???
30. mar 2004 8:43
Jaz sicer domačega dobim pri svoji mami, drugače ga dobiš na tržnici, če ga naročiš kakšnemu kmetu, uporabljam pa tudi kupljen Ašičev kis z že dodanim medom. Potem dodam samo še vodo. Irena19
30. mar 2004 8:51
Dobro jutro vsem. Punce, za mano je prvi vodni dan. Sem se ga kar bala, pa je izpadlo kar dobro. Brez prekrškov!!!!!!!!!!!! Danes se počutim super. Ponavadi sem komaj čakala na jabučke zjutraj, danes mi pa še te ne pašejo. Sem pa z užitkom eno kavico popila. Verjetno tudi mene malo tale ura daje, pa sem zjutraj kar malo munjena, čeprav sem jutranji tip. Lisička
30. mar 2004 8:59
Dobro jutro ! Danes je moj tretji dan.Zame osebno je ta dijeta dobra ampak mučna,take lakote kot sem jo čutila prve dva dneva jo že dolgo nisem.Pred obrokom in po obroku imam luknjo v želodcu.Dobro, da je danes na jedilniku tudi čokolada. Lp Branka BRANKA Sporočilo je spremenil(a) BRANKI dne 30. mar 2004 09:15:45 Sporočilo je spremenil(a) BRANKI dne 30. mar 2004 09:16:26
30. mar 2004 9:01
Dekleta, ki ste na začetku, na forumu recepti za našo dieto vam pišem jedilnike. Danes sem napisala škrobnega, včeraj beljakovinskega. Mogoče vam bo kaj pomagalo. Lp Irena19
30. mar 2004 9:25
Dobro jutro! Kot zanimivost sem potegnila skupaj imena, ki se pojavljajo na zadnjih par straneh te teme. Zanimalo me je, koliko nas je (najbž nisem vseh zajela, kar oglasite se, kdor manjka ) Seznam je naključen, za enkrat sem nas naštela 21 (popravljeno: 30, če znam prav štet): Rmeli.......................Aiwa Ebonlass..................Irena19 Nnatalija...................Nataska Sy (3.3.).................bonanza TanjaG....................coco chanel akurin......................Asja stellina.....................sweetie debela.....................lisička tanci.......................noel spela......................Zvezdana Branki (29.3.)..........okidoki zverinica..................keka afna1......................sinja Katja_S...................Anomis KlavdijaB..................Klavdija 631141 Glede prebave: prej sem pojedla pol škatle cryspija na dan in po mojem mi to manjka. Ravno včeraj sem pa razmišljala, da se mi zgleda zaštopa vse skupaj na beljakovinski dan in zato bom na prvi dan pojedla vsaj 3 cryspije. Meni donat pomaga samo popoldne (pa še takrata mi je par ur slabo, preden se kaj "konkretnega" zgodi), zjutraj ni nobenega učinka. LP, Sy Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 30. mar 2004 10:42:01 Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 30. mar 2004 22:10:14 Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 31. mar 2004 22:04:55
30. mar 2004 9:29
Res nas je veliko suuupeeer....jaz s prebavo nimam problemov no vsaj z zaprtostjo ne...mogoče se mi v prebavi kdaj tudi preveč dogaja hahahaha.....ne pijem donata niti kisa, ker ne morem zjutraj na tešče.....očitno mam srečo....... Natasa
30. mar 2004 10:15
Dobro jutro tudi od mene ! Ja res nas je veliko, ki si želimo izboljšati videz in seveda s tem tudi zdravje. Vidim, da imate probleme s prebavo. Jaz jih nimam, grem vsako jutro skoraj ob istem času, če pa slučajno ne grem tako zgodaj, grem pa takoj po jutranji kavici, ki jo sedaj pijem brez sladkorja in mleka.Včasih, ko se spomnim, spijem tudi zvečer vodo z jabolčnim kisom (ali domačim ali pa od Ašiča, kot je Irena zapisala) in takrat se mi zjutraj zeloooo mudi.Je pa moja prijateljica imela te probleme in je vsak večer pojedla iz hladilnika navadni jogurt (ona ni hujšala) in ji je pomagalo. Poizkusite mogoče na beljakovinski dan. Danes je moj sadni dan in spet 1kg manj.Vsega skupaj 5 kg, ni veliko, ampak zame, ki jih moram izgubiti 20, kar precej.Zdaj grem pa s tamalo ven, na dolgi sprehod. Želim vam lep dan, se beremo spet zvečer ! LP Rmeli
30. mar 2004 10:49
Jaz sem kar malo užaljena. V zadnjih 8 dnevih nisem izgubila niti grama. Ena od vas mi je nekaj časa nazaj napisala, da pri tej dieti izgubiš točno toliko kg, kolikor jih imaš preveč. Ker sem želela shujšati le par kilogramov, in to se je dejansko tudi zgodilo - 2,5 kg, in se zdaj teža ne premika več navzdol....kaj je mogoče, da se pri 20.dnevu hujšanje ustavi??? Da je to to? Počutje pa še zmeraj niha. Danes sem se zbudila vsa nahodna in kiham vse povprek. TanjaG.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučna juha s kokosovim mlekom
Cheesecake