17. mar 2004 14:13
JAAAAAAAAAAAAAA DEFINITIVNO SEM ZA TO!! Natasa
17. mar 2004 14:13
JAAAAAAAAAAAAAA DEFINITIVNO SEM ZA TO!! Natasa
17. mar 2004 14:14
Jaz sem za. Saj vem, da je nekje v forumu naslov te založbe, ampak a bi bila katera tako dobra, da mi še enkrat pove, kje se to knjigo naroči (ali pa mi pošlje telefonsko te založbe v "privat sporočilca)? Danes je moj drugi sadni dan, konec drugega ciklusa torej. Prvi rezultati so že opazni, sem zadovoljna in moram rečt, da mi je ta način prehranjevanja postal všeč! TanjaG.
17. mar 2004 14:30
Katarina d.o.o. Cankarjeva ul.6 2250 Ptuj tel.02 778-17-71 e-naslov : katarina@amis.net
17. mar 2004 14:38
Čao Nataška...pa mi je le uspelo.. Da pojasnim.. z Nataško sva se skupaj odločile za to dieto in trenutno brez večjih kršitev vlečem svoj 16.dan. Ker seveda tudi malo grešim sem do sedaj izgubila 4 kg in se mi precej pozna..predvesm pri hlačah :) Spodbujam vse !!! Le tako naprej...k zmagi !!! Sporočilo je spremenil(a) afna1 dne 17. mar 2004 14:39:20
17. mar 2004 14:51
Ja afna pa ti je končno ratalo se nam pridružit.....hehe Natasa
17. mar 2004 15:07
Tanja G. Da se ne boš z založbo zezala -uredništvo Revije Rina- se da bukvico dobit v kioskih - POSEBNA IZDAJA pod okriljem Rine. Upam, da je še niso razprodal. LP Anita
17. mar 2004 15:44
Nataska! Mal skačem po starih straneh, pa sem na 15.opazila, da si omenila, da moraš sam še cigarete ukint pa bo počutje popolno. IN? A si jih? Tud sama sem kadilka pa me tud na to stran vleče - nehat namreč. LP Anita
17. mar 2004 16:16
Hmm... Kaj pa če bi odprle še eno temo o tem? Namreč o prenehanju kajenja. V družbi bi provala tudi jaz to grdo razvado opustit. Lep pozdrav Suzana
17. mar 2004 18:58
Definitivno sem za vse kar predlagate. A veste kaj večerjam ? Pretlačeno banano posuto z orehi.Kdo bi si mislil, da je taka malenkost takoooo dobra!! Čao Rmeli
17. mar 2004 21:23
Zivjo! Zelo me veseli, da je knjigica zunaj in vidim, da ste vse navdusene. Zanima me, ce so kaksni pametni predlogi za prvi - beljakovinski dan in tretji dan, torej testenine (navelicana sem testenin s paradiznikovo omako, pica brez vsega mi pa tudi ne disi). Ce je kaj dobrih nasvetov, bi jo mogoce kr kupila, ker je to razmiroma poceni, ce primerjam z nekimi motivacijskimi kasetami, ki stanejo 20.000 sit. Moram rect, da nimam tezav s sadjem in zato ga ne bom kuhala in prazila, ker to zmanjsa njegov pravi ucinek. Za vecerjo sem pojedla cokoladni krof in dve vrstici cokolade. Eno uro kasneje sem se spomnila, da sem hotela pojesti tudi eno Mocartovo kroglico. VEDNO POZABIM!!! A ni to hudo? 14 dni jih imam ze v omari in ko je prilika, pozabim. Ce bi dobila bonbonjero v "prejsnjih casih", je v dveh urah ne bi bilo vec Danes je preteklo 14 dni moje diete. Pocutim se super! A ni bilo danes lepo vreme? Vas muci spomladanska utruijenost? Jo bomo letos lazje prezivele, ker jemo toliko sadja? Upam. Bodite se naprej tako fajn! SyciaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Fini mini Bamboloni