Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

17. mar 2004 6:10

Na forumu Med.Over,Net sem prebrala v neki pošti, da je xx pred dvema letoma držala to dieto, shujšala, mislim da, 30 kg, se še naprej držala ločevanja živil in se ji teža ni povečala. Ni držala diete, ampak samo ločevanja. Rmeli, tudi jaz sem bila nekaj časa tiho o moji dieti, zdaj ve že veliko ljudi, zato, ker sem jim povedala in zato, ker me vidijo. Dodatno me stimulira, ker vedo. Bolj bom trmasta in bom lažje zdržala. Sploh pa sem trmasta in mi je enkrat že uspelo. Ja, mene tudi zanima, če se metabolizem uredi. LP Irena

PACKA  

član od: 23.9.2003

sporočila: 344

17. mar 2004 7:38

Rmeli, mene nisi užalila. Jaz dnevno prebiram forum in vas vse nepristransko spremljam. Ker vem kako težko je, sem vas želela le opozoriti, da uporabljate pri kuhi maščobe, ki pa bi jih z lahkoto izpustile. Meni se ni zdelo uredu, da na eni strani strašno trpiš, ker se odrekaš (hujšaš) a na drugi strani nosiš v usta maščobe, ki jih zares ne potrebuješ. Želela sem le povedati, da se zelenjava lahko prepraži brez maščobe, in opozoriti na kombiniranje živil. Če je škrobni dan, naj bo škrobni, če jeste OH, jejte le to. Več kot žlička olja v solati, že načenja rezultate. In rezultat? Malo izgubljenih kilogramov. Pa še to. Moja najboljša prijateljica je prav tako na dieti. Dnevno spremlja naš forum, v njem sicer ne sodeluje. Primerja svoje jedilnike z vami. Odločila se je, da ne bo nič grešila in da se bo strogo držala diete. Jaz jo močno podpiram in ji pomagam sestavljati jedilnik. Rezultati so za enkrat fantastični - na videz, ker se je odločila, da se nekaj časa ne bo tehtala. Popolnoma je izločila maščobe - razen treh kapljic olivnega olja v solati. Olje zamenja z balzamičnim kisom. Rmeli, kar se pa tiče tvoje samozavesti: bodi ponosna nase! Veličina človeka ni njegov izgled, temveč njegova osebnost. Dvigni glavo in poglej okoli sebe! Ne glej ljudi kako izgledajo, temveč kakšni so kot osebnosti. Poglej se v ogledalo, si reci da si lepa in pojdi naprej z dvignjeno glavo. Izpusti maščobe in naslednji mesec boš že dosti bolj samozavestna!!!! Lep pozdrav in veliko volje v današnjem sončnem vremenu! PACKA

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

17. mar 2004 7:57

Jaz pa mislim, da malo maščob potrebujemo, čeprav hujšamo. V solato ne dajem olja že leta, zato pa si na malo olja prepražim zrezek, ki ga potem zalijem z (doma kuhano) juho in podušim. Tako ne plava v olju cel čas. Lp, Asja

Irena19  

17. mar 2004 10:46

Pozdravljena dekleta, sporočam vam, da sem dobila knjižico in sem zelo zadovoljna, ker bom še lažje kombinirala.Za moj okus so super. Pa dober tek vsem skupaj! Irena

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

17. mar 2004 11:16

Hej Irena19! Dej prosm rec, da ne pretiravajo z bučkami, paradižnikom in čebulo, ker te zelenjave enostavno ne morem "dol spravt" ! Jst pridem domov šele okol 18h, pa me ful firbec matra. Hvala Anita

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

17. mar 2004 11:21

Mene tud firbec maaaaatraaaaaaa..........a so jedilniki fajn?Poooooooossssiiiiimmmmmm poveeeeeeejjjjj... Natasa

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

17. mar 2004 12:05

A je kej rib?

Irena19  

17. mar 2004 12:20

Na moje veselje lahko dam na solato tuno ali sardele, na B dan je losos, pa oslič, morski sadeži poleg običajnega mesa, zelenjave je še vedno dovolj, ampak presenetili so me recepti za pripravo jedi. Pa še nekaj; spodaj je na vsak dan še en dodaten predlog, če vam tisti dan jedilnik ne odgovarja. Dopušča sadne solate, ne samo po eno vrsto sadja za obrok na sadni dan, tudi na žaru pečene banane, kompote iz mešanega sadja.... Mislim, da bomo vse zadovoljne. Nisem imela časa pregledati cele knjižice. Se beremo. Lp Irena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

17. mar 2004 12:25

mnjam... edino rib jaz ne maram. Če je še dodatni predlog zraven pol ni problema. A pa so vsak dan različni jedilniki? Se niti enkrat ne ponovi kosilo?

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

17. mar 2004 12:28

Živjo punce! Sem imela pravkar že cele litanije napisane, pa ne vem vraga kaj sem pritisnila in mi je vse izbrisal!!! Skratka, prišla je !!!Tako pričakovana in zaželena !!!Na žalost vsebuje tudi paradižnik in čebulo, ampak se boš že znašla, Bonanza. Tudi ribe so na beljakovinski dan in veliko mesa razne vrste. Najbolj zanimivo pa je, da je na sadni dan(danes ga imam), recept za pečeno sadje.In to različno !!Naprimer za popoldansko malico je 6 orehovih jederc in skodelica čaja, za večerjo pa pretlačena banan, posuta z orehi. A ne vsebujejo orehi maščobe ?Skratka, najbolje je, da si me to dodobra preberemo . Če katero kaj zanima, naj kar vpraša. Packa, hvala za spodbudne besede. Poskušala se jih bom držati, čeprav mislim, da mi bo vsak izgubljen kilogram, dal malo več samozavesti. Upam.Pa brez zamere ! LP Rmeli

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti