Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Nikica  

član od: 1.3.2004

sporočila: 14

16. mar 2004 0:46

joj ženske!!!!!!!!!!!!!!!! kaj je sedaj to? moji se bašejo s kokicami in sem se zatekla sem...dajte no. jem trikrat majn kot prej in če se ne držim po določenih pravilih se pač ne, še vedno sem jaz tista ki je odločena da bo poleti na portoroški plaži brez brisače okol riti! v petek je bil oglaševalski žur in sem spila 3 koktejle, pa kaj, bolše sem se počutila kot cel teden prej ko sem edina zvečer pila vodo, spila sem 5 do7 pol literskih vod na večer, a je to ok? ( oglaševalski festival je trajal skoraj en teden) pa ne bom jokala ampak bom nadaljevala tam kjer sem končala. naredile smo velik korak vse! gledamo kaj jemo, nismo več kante za smeti in večina od nas se je začela tudi redno rekreirat...tako da punce glavo gor!!!!!!!!!!! jutri bom še bolj huda, če ne bo nobenega receptka, nobene kilce manj, nobenega jamranja, nobenega vprašanja,..... čao čao

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

16. mar 2004 7:06

Dobro jutro vsem! Zdej je pa tega dost. Ne bit tako hude na Packo, saj ni mislila nič hudega. Saj veste, da smo korenine. Dajmo mal glavo gor, no. Kar pogrešam naše debate, pa vaša ramena, da se na njih zjočem. Kako kaj napredujete? Jaz sem danes na sadju. Obožujem ta dan. Zadnje čase imam v službi tako gužvo, da se ven ne vidim. Za počitek grem pa vsake toliko časa na forum mal pogledat, kaj se dogaja. Oglasite se kaj, no. LP Lisička

Asja  

član od: 23.10.2002

sporočila: 515

16. mar 2004 8:18

Punce! Naj vam ne pade morala!!! Jaz vas berem že nekaj časa. Mož je včeraj začel 2. krog, prvega je končal konec decembra in izgubil 14 kg. Jaz sem takrat začela z njim, zdržala slabe 4 tedne, vmes straaaašno grešila in vseeno izgubila 2 ali 3 kg (zdajle se ne spomnim točno). No, včeraj sem se pridružila možu in mogoče mi uspe izgubit vsaj nekaj kg, predno zaključim porodniško in grem čez mesec in pol nazaj v službo. Meni so najhujši zajtrki oz. dopoldnevi, čeprav mislim, da potem, ko bom šla nazaj v službo, ne bo tako hudo, ker ne bom imela stalno pred sabo hladilnika. Vprašanje za danes, ki imava škrobni dan: je katera jedla pražen krompir (najprej skuhan, potem pa zmešan s praženo čebulo)? Mož si je danes to zaželel, pa sem že kar malo pozabila na jedilnike. Moram tole temo spet prebrat od začetka do konca. Lp, Asja

Irena19  

član od: 5.1.2004

sporočila: 319

16. mar 2004 8:41

Ej, dobro jutro! Da ne boste mislile, da smo demolirane, samo ne da se mi pisat kar neprej. Redno pa prebiram forum. Mislim, da so nekatere v času spreminjanja prehranjevalnih navad malo bolj občutljive in tudi pomoč sprejmejo kot kritiko, a ne, punce. Navad ne spremeniš čez noč in tudi kilce in cm gredo bolj počasi dol. Jaz zelo malo "grešim", a si ne belim glave, ker na sadni dan za kosilo pojem solato in ker zamenjam kakšen dan, ker ga zaradi dela moram. Začenjam s kolesarskimi treningi in če bom hotela na turo, bom morala tudi na kakšen drug dan jesti hidrate, če bom hotela priti na vrh vzpona. Zatorej dekleta, bodite pozorne na hrano in ne jezite se na Packo, ki nam svetuje nepristransko. Lepo se imejte! Irena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

16. mar 2004 11:18

En pozdravček vsem skupaj! Danes spet jemo sadje, ampak samo dopoldne oz. dokler domov ne pridem. Doma si bom pa eno ogromno solato privoščila z vso možno zelenjavo in hrenovko bom na kolobarčke narezala in jo na žaru spekla in bo tudi v solato letela... mnajmi... Danes je končno malo manj dela in se lahko odpočijem in malo po internetu skačem. Upam, da bo knjigica iz Rine res prišla jutri, ker sem lačna kašnih dobrih in slastnih idej. Punce vztrajajte naprej ker se poletje hitro bliža... prov fino toplo je že zunaj... Lp Aiwa

Noel  

član od: 12.3.2004

sporočila: 268

16. mar 2004 11:41

Punce, lep pozdrav vsem! Ali imate kakšen dober predlog, kaj jesti na škrobni dan - pa da je razmeroma hitro pripravljeno (in ni pasulj iz konzerve)? Lp! Noel

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

16. mar 2004 12:26

Za škrobni dan: riž skuhaš na vodi, posebej narediš zelenjavo. Na malo olivnega olja prepraži čebulo, dodaš mešano zelenjavo, dodaš še malo šampionov (če imaš). Zalivaš toliko, da se zelenjava lepo zduši. Soliš, dodaš malo česna in petršilja. Tačas je pa tudi riž že kuhan. Pa še ena skleda solate. Ali pa narediš ričoto (z ješprenjem) z gobami. To pa je fino, če ričet že prejšnji dan skuhaš, drug dan pa ga samo še dodaš prepraženim gobam.Ali pa dodaš k ričetu samo dušeno zeljenjavo. Fino paše zraven tudi kuhano sveže zelje. Lisička

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

16. mar 2004 12:27

Grahova juha, mehiška solata, fižolova juha, polenta,...

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

16. mar 2004 18:36

Irena, jst sm pred leti 3 mesece zivela izkljucno od sadja in nekaj solate. Ker je bilo to ravno poleti, sem veliko kolesarila in takrat sem dosegla najboljse rezulate. Vse je v glavi. Ce mislis, da rabis OH, da bi uspesno kolesarila, jih bos potrebovala. Ce recimo ne mores zivet brez mesa, bos ob tej nasi dieti ful brez energije... Ne vem... a bluzim? Jst se bom na vse kriplje borila cim bolj vztrajat na zacrtani poti, ker na cilju mogoce caka darilo. Mogoce se mi res uredi metabolizem, kar bi poplacalo 3 mesece popolnega odrekanja. LP, Sycia

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

16. mar 2004 21:48

Živjo! Naj se opravičim, če sem kakorkoli koga užalila oz.narobe razumela.Namreč hotela sem napisati, da smo ljudje, ki smo precej prekomerno težki, precej nesamozavestni (govorim predvsem zase, da ne bo pomote).Namreč meni se je dogajalo, da sem se spravila hujšati in seveda svojim sem to povedala in mogoče še komu(sigurno je bilo takrat pri nas veliko obiskov in so izvedeli tudi oni), kar je pomenilo, da so me budno spremljali.Torej, če sem se pregrešila, je bila sproti kakšna pripomba, češ saj tako ne bo šlo, ker se ne držiš reda, po drugi strani so tisti "taprijazni" že takrat, ko se ni nič poznalo govorili, ja ti si pa shujšala, kako ti je pa to ratal?! Si mislite, da me je minilo !In sedaj mi je to nekakšna rešitev, da mi ni potrebno razlagati drugim,zakaj ne jem , ker ravno tako jem, samo nekaj izpustim; izgovor- mi pač ne paše. In je vse ok.Ko bo stvar prišla tako daleč, da bom ponosna nase in s tem tudi bolj samozavestna, bom pa razlagala in to s prav velikim veseljem! Zato se tudi težko odločim, da bi šla v kakšno telovadnico in raje poskušam z vajami sama.In upam, da mi bo uspelo. Menda nisem preveč nadležna, kaj? LP Rmeli P.S.:Me pa zanima, če se res uredi metabolizem ? Sporočilo je spremenil(a) Rmeli dne 16. mar 2004 21:49:40

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti