Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Loti72  

član od: 11.1.2004

sporočila: 4

10. mar 2004 21:12

Pozdravljeni! Forum spremljam že kar nekaj časa, danes pa tudi prvič pišem vanj. Sem tudi 90dnevnica in sicer približno mesec in pol. Za vsako obdobje 4 dni, če sem res pridna, me je manj cca. 1 kg. Redno tudi telovadim in 1xtedensko hodim plavat. Vmes se tudi kdaj pregrešim, saj veste rojstni dnevi oz. večerje, pa pust, zdaj bo pa še velika noč... Največkrat sem se pregrešila med sadnimi dnevi, ker mi je manjkal v času kosila, posebej med vikendi, topel obrok. Pa sem se spomnila, da mi je stara mama včasih spekla jabolka kot sladico, tako da sedaj v času sadnega dneva kosim pečena jabolka - brez sladkorja, samo s cimetom ali pa čežano. Sem pa tudi knjigo naročila. Najbolj peklenski dan mi je bil vodni dan. Kriza je nastopila v času kosila .Se mi pa zdi, da je sadni in vodni dan lažje pregurati poleti. Kar se pa kozarcev tiče, jaz sem imela zelenega, pa ne vem če je bilo zaradi njega kaj manj gramov na tehtnici. LP, Loti Sabina Rajgelj

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

10. mar 2004 21:21

Živijo punce ! Jaz sem pa res zmer tazadna. Malo sem šarila po receptih in mi je na misel prišlo, da bi jedla kaj iz prosene kaše ali ovsenih kosmičev ali pa naprimer sirov burek, pa ne vem na kateri dan. Kakšen predlog? Se slišimo jutri. LP Rmeli

akurin  

član od: 11.4.2003

sporočila: 153

11. mar 2004 7:41

Živio TanjaG jaz si hrano za večerjo pripravim že en dan prej ali pa grem po službi v trgovino in kupim ribo , če sem jo jedla za koslio. za ostale dni pa je vedno kaj v omari ( riž ali krompir ...).seveda je na sadni dan najlažje v službi, doma pa ne. Ko imam beljakovinski dan jemo doma vsi meso-torej kuham za vse enako. Tudi za škrobni dan ni težko (pasulj ali krompir). Na OH dan pa spečem sladico in ostalim skuham večerjo. Vedno jem isto za kosilo in za večerjo samo pol manj. čao

akurin  

član od: 11.4.2003

sporočila: 153

11. mar 2004 7:54

Proseno kašo ali ovsene kosmiče bi uvrstila na škrobni dan. Sirov burek pa na beljakovinski dan - ne preveč masten. čaodanes je moj sadni dan. začela bom z jabolki. anita

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

11. mar 2004 8:01

Loti72......kakooooo, a samo 1kg v mesecu pa pol???? Neeeee...upam da je škratek pri številu ponagajal..... Natasa

neznan uporabnik

11. mar 2004 8:36

ojla! tudi sama že od ponedeljka spet berem forum.spet sem se odločila hujšat in sem pogledala sem, če je kaj zame , ker tukaj vedno najdem kake diete. Malo sem prebrala vaše komentarje in se mi je zdelo še kar, tako da sem začela.danes sem na sadnem dnevu in je vse ok , vendar meni še vedno ni jasno glede vode. kdaj jo lahko pijem in kdaj ne. Glede zjutraj in zvečer. Pa zanima me še glede kave, kdaj jo lahko pijem? Aha.Pa glede teh kozarcev še. Poleg kozarcev se da dobiti prav tako tudi tak enoliterski vrč.( v BTC ju, hala A).Kolko pa stane, pa ne vem.

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

11. mar 2004 9:18

Nataška, saj piše v štirih dneh 1 kg. LP Sinja

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

11. mar 2004 9:21

Nataška, saj piše v štirih dneh 1 kg. Loti72, koliko te je manj v mesecu in pol? LP Sinja

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

11. mar 2004 9:36

Ups sorry res je...... Natasa

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

11. mar 2004 10:21

Ja, tud enoliterski vrč se dobi, a je le v modri izvedbi, če prav vem. Torej ni namenjen za hujšanje, le za informiranje vode, da je boljša za pitje. Ne vem, jst kombiniram tole dieto z zelenim kozarcem in mi tko dobro kaže, da že razmišljam, če si zmišljujem... V osmih dneh (torej po dveh ciklih) imam manj 5,5 kg. In to se je špeh stopil, ne kaj drugega, ker se jasno vidi, da ga ni več toliko. Je pa res, da se nisem niti enkrat prekršila, le še kavo pijem maaalo sladkano. Kaj naredite glede spodnjega perila in oblek? A bi blo pametno za prehodno obdobje kupit tapocen spodnje hlače? Kaj pa vem, do kje me bo neslo LP, Sycia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti