10. mar 2004 8:49
Na kompote pa še pomislila nisem. Samo baje kuhano sadje ni tako dobro in zdravo. Verjetno bi bilo dopoldne vseeno bolje jesti sveže sadje, razen če ga res ne maraš...
10. mar 2004 8:49
Na kompote pa še pomislila nisem. Samo baje kuhano sadje ni tako dobro in zdravo. Verjetno bi bilo dopoldne vseeno bolje jesti sveže sadje, razen če ga res ne maraš...
10. mar 2004 9:07
Živjo punce! Ko sem se pozanimala za knjižico, sem z osebo na oni strani še malo poklepetala in mi je povedala, da bodo jedilniki v knjižici zajemali tudi manj sladke kompote, tako, da veste, da delate prav!!! Aiwa, obstajajo tri barve kozarcev za informacije: modra za splošno dobro počutje, zelen za hujšanje, rdeč za energijo. V navodilih piše, da dobi voda informacijo že v dveh minutah. Jaz imam samo modrega, ker stanejo od tri do štiri tisoč eden. Voda iz tega kozarca je dobra za vse: za pitje, kuho, umivanje, kopanje, za rože, živali. Glavno, da je nekaj informacij notri. Navadila sem se, da, ko kuham, zalivam s to vodo. Če vzamem s seboj vodo v steklenički, dolijem to vodo. A sem lahko malo daljša z odgovorom , od kje izvira ta dieta? Bolje da ne, a ! Kanadski znanstveniki so več let raziskovali prehranjevanje ljudi, način prehranjevanja, kakovost, čas in tako so prišli do tega načina. Pomembno je: -pravilno kombiniranje hrane ( nikoli mešati beljakovin in ogljikovih hidratov), -natančen urnik prehranjevanja --Pod pravilne kombinacije hrane sodi predvsem kombiniranje mesa in zelenjave in na drugi strani ogljikovih hidratov in zelenjave. A bo dovolj? Uživajte Lp Irena
10. mar 2004 9:08
Ja Tanja, telepatija dela. Saj ne rečem, da so kompoti najbolj zdravi. Za kdaj premostit obrok sadja, pa je. Lisička
10. mar 2004 9:26
Živijo ! Če boste zasledile kje se kupi ta kozarec, lepo prosim, če mi poveste. Kar pa se kompotov tiče, ga pa lahko prejšnji dan skuhate in ker so ostali vsi vitamini v tej vodi, je še toliko boljše. LP Rmeli
10. mar 2004 9:43
Aja, to sem pa pozabila napisat. Jaz sem iz Ljubljane in moj nakupovalni center je BTC City. Dobite jih na dveh mestih: -v hali A, takoj na začetku, na prvem vhodu, takoj na desni v majhni trgovinici, kjer imajo tudi stvari za kopanje in -v City parku v Sanolaborju sem jih tudi zasledila. Kolikšna je razlika v ceni ne vem. Jaz ga uporabljam že cca 4 leta. LP Irena
10. mar 2004 10:05
A so povedali kdaj bo knjižica?
10. mar 2004 10:05
Živ,forumu oz.debati sledim že od vsega začetka, javljam pa se prvič. Zanima me ali je tudi katera od vas že prejela položnico s predračunom za knjigo - jaz sem jo včeraj in sem potem danes, ko sem jo plačala poklicala na priloženo številko,kjer so mi povedali, da knjiga pride v prodajo 15.marca in da jo bodo potem v roku parih dni poslali tudi tistim, ki jo bomo do takrat plačali. Še cca.teden pa bo. Zdaj pa druga stvar: A SLUČAJNO KATERA VE OZ.IMA NASVET KAKO SE REŠITI ODVEČNE KOŽE, KI V PRIMERU NEELASTIČNOSTI LE-TE OSTANE PO IZGUBI VEČJE TELESNE TEŽE? Imam namreč ta problem, ki mi para živce. Pred 3 leti sem v obdobju slabih dveh let izgubila 20 kg - pazila sem na prehrano, konzumirala sok agrumov, se izogibala kruhu,... in vsak dan cca.30 minut kolesarila na Orbitreku ter delala razne vaje za oblikovanje telesa. Vse lepo in prav: konfekcija za 4 cifre dol, obseg pasu, stegen, rok zmanjšan, ostaja pa ta frdamana koža, ki se je ne morem in ne morem rešiti - tudi z raznoraznimi vajami ne. Ker sem stara 26 let in problem ni "estetsko kirurško gledano" prevelik operacija odpade - mene pa ta viseča koža čez pas hlač zelo moti. Če je kje kdo, ki mi lahko svetuje - PIŠI! LP Anita Anita Krštinc
10. mar 2004 10:22
Koža ne gre drugače dol kot z operativnim posegom. O tem je bilo govora v eni izmed lanskih Viv, se spomnim naslovnice. Jo imam doma na polici. Loni
10. mar 2004 10:43
Hvala Loni. A je mogoče v tej Vivi tudi kakšna številka ali naslov katerega izmed izvajalcev operacij? Anita
10. mar 2004 11:13
Bonanza in vse ostale ... odvečna koža ne bi nastala, če bi med dieto tudi pravilno telovadila (samo Orbitrek ni pravilna telovadba) in to naj bo jasno vsem ... s samo dieto že res, da izgubite odvečne kilograme, samo če se zraven ne rekreirate pravilno bo celulit in posledično tudi odvečna koža ostala ... dovolj je 30 min rekreacije na dan, pa še počutile se boste boljše ... sama, če vem, da ne bom mela časa za telovadbo grem tisti dan iz službe domov peš ... dieta je tudi bolj zdrava za telo in organizem ob redni rekreaciji ... tako, da hujšajte z glavo, telesom in duhom ... Vale Sporočilo je spremenil(a) vale dne 10. mar 2004 11:14:19Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Bučni mufini s kremastim nadevom