Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

10. mar 2004 11:32

Ja, in še ena stvar je, pri kateri se ne uskladijo kolegice na tej dieti... Torej, če je dan npr. beljakovinski in si za obrok narediš npr. meso in kuhano zelenjavo, ali zraven gre tudi surova zelenjava? Ene trdijo, da, druge ne. Vaše izkušnje? TanjaG.

bonanza  

član od: 11.2.2003

sporočila: 139

10. mar 2004 11:35

Ja Vale, vem da ni Orbitrek zadosti in prav zato sem delala oz. še vedno delam tudi aerobne vaje, pa hodim na sprehode itd. Moram pa povedat, da tudi slučajno nisem zagovornik tiste varjante - z avtom do praga ali vrat trgovine. Ne, če grem po nakupih pustim avto na parkirišču in se tudi iz enega konca mesta na drugega raje odpravim peš, saj se mi enostavno ne da ubadat s problemom, kje in kako ga pustiti - tako, da mislim, da pri meni ni problem v gibanju in podobnih stvareh. Mogoče sem premalo opisala svoj problem odvečne kože: Namreč. že pri 12 letih, ko sem zakorakala v puberteto so se mi na notranji strani stegen in pa po spodnjem delu trebuha pojavile strije, čeprav se mi teža ni spremenila (pri višini 150 cm sem imela 60 kg) in na sistematskem pregledu mi je zdravnica predstavila problem neelastičnosti kože (ki pa je kot sem kasneje ugotovili v moji družini dokaj pogost pojav) in mi predpisala nekakšen gel, ki naj bi kožo oz.celice vzpodpudil k proizvajanju dodatnega kolagena. To bi bilo to, da ne bom preveč dolgovezila. LP Anita

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

10. mar 2004 12:10

Spet jaz. Rada bi vprašala, če ima mogoče katera kaseto Winsor ali Windsor pilates. To so posnete vaje, ki se mi zdijo zelo v redu. Reklamirajo jo samo na tujih TV. Sem že vprašala na naših TV prodajah, pa je ne dobiš. Doma sem namreč v manjšem kraju, kjer ni organizirane telovadbe. Sicer imam doma orbitrek, ampak to ni zadosti. Ne poznam pa tudi vaj za razgibavanje vseh mišic, ki jih moram utrdit. Lisička

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

10. mar 2004 12:29

Tanja! Surovo zelenjavo lahko vedno ješ zraven tud če imaš že sto kil kuhane...

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

10. mar 2004 13:15

Punce evo zdej sem glih klicala revijo Rina in pravi da bo knjiga v sredo naslednji teden. Super a ne? Natasa

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

10. mar 2004 13:26

Vale! Odvečna koža sigurno nastane, če se je oseba na hitro zredila. Jaz sem se dokaj hitro, zaradi hormonov. Hujšala sem pa precej počasneje, v roku dveh let sem prišla na zaželeno težo. Po nobeni drastični dieti, z veliko gibanja - od teka, tenisa, odbojke do vaj za mišice, da bodo trebušne mišice tipi topi itd itd... Ampak koža je pa ostala. Pa sem enkrat vprašala zdravnico, kaj meni o vsem tem. je rekla, da je od mene odvisno, da pa nisem kak kritičen primer - okrog hodim celo v dvodelnih kopalkah. Naj bi bil pa problem v tem, če bi imela kdaj željo zanositi in bi se koža spet želela raztegovati. Loni

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

10. mar 2004 14:01

O, fino, Nataška, meni že kar zmanjkuje idej za kosila in večerje, pa gruntanje kaj lahko in kaj ne, katera hrana spada k OH, k škrobu itd. Res je še najboljši sadni dan, pa tudi ni ga zelo težko preživeti. Ko bodo knjižice bo lažje. LP Sinja

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

10. mar 2004 15:31

ja zdaj se mi pa dozdeva, da je sadni dan za kombiniranje hrane res še najlažji Bom še malo tečna: kaj pa če za kosilo jem puranovo ali piščančje meso...kaj potem lahko jem za večerjo ribo Malo za zabavo malo zares sva s prijateljico začeli s preizkušanjem tega načina prehranjevanja, seveda danes prvi dan Mene res obremenjuje pri tem le to, da pretežni del dneva preživim v službi, se hranim po bližnjih menzah ali gostilnicah s toplimi malicami, pol pa pridem domov....pa prazen hladilnik in dejmo na horuk neki spackat...Tako, da tisto kar piše v pravilih te diete "za večerjo jej to kar si za kosilo, le pol manj", zame malodane odpade. Nikoli namreč ne vem, kaj bom med malico v menzi dobila in če je slučajno ista scena v mojem hladilniku in čaka na večerjo... Koper je majhen, center je pa kar se prehrane tiče, prav sramotno zastarel, ponudbe nobene. TanjaG.

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

10. mar 2004 16:43

Zivjo! Zeleni kozarec se dobi tudi v DMu. Upam, da se ga se, ker sem ga pred novim letom videla tam. Pise, da za hujsanje pijes po 8 kozarcev vode na dan + za vsakih 12 kg prevec, ki jih imas, spijes se enega. Jst sm tud brala, da kuhano sadje ni ravno najboljse, ker ne dobis istega ucinka kot s srovim. A ima se katera danes sadni dan? Dva cikla sta za mano pa se mi zdi, da se tko prehranjujem ze celo vecnost :) LP, Sycia Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 10. mar 2004 20:05:32

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

10. mar 2004 19:59

Popoldne sem bila slucajno v tej trgovini, ampak kozarcev pri nas nimajo vec. Dajo se narociti preko revije Misteriji. Pri nas doma imamo kar vse tri kozarce, vsak svojo barvo LP, Sycia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti