Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

9. mar 2004 21:02

TanjaG, mogoče bi pomagalo, če na tešče spiješ 1-2 kozarca čiste vode, da zjutraj ne boš več imela odpora do sadja. Spomnim se, da sem jaz imela podoben problem, pa se mi zdi, da je kr samo minilo. Ko se navadiš, ti prav paše sadje za zajtrk. Danes ste bile pa tako pridne s pisanjem. Ce sem prav štela, ste napisale 3 cele strani! Danes sem en teden na dieti. S sinom sem sla k zdravniku in sestra mi je rekla, da sem shujšala!!! Hvala lepa!!! To je bil prvi, ki je opazil in povedal! Jutri imam pa "čistilno akcijo" z Pa mene tud zanima, od kje izhaja ta dieta in kakšna je tista čisto osnovna verzija??? Uživejte, Sycia

Nikica  

član od: 1.3.2004

sporočila: 14

9. mar 2004 22:01

lep pozdrav vsem! danes imam škrobni dan in mi je najhujši od vseh. predvsem zato ker sem povrhu vsega še zbolela in sem cel dan doma..pol pa gledam tv pa vse tiste reklame o sladkarijah, pa hrani, pa hrani,.......komaj čakam na pico jutri...pa tortico zvečer................ kar se sadja tiče tanjaG, tudi jaz ga nisem marala preveč, sem vedno raje meso jedla, pri tej dieti mi je pa sadje zelo dobro. če ti ne paše poskusi s kakšnim suhim sadjem. sem pa zelo vesela da imam vse vas, ker ko mi malce pade motivacija sedem za računalnik, preberem par vaših pisem, spijem kozarec vode in adijo lakota... mi pa pomaga tudi misel, da to ni spet ena od diet, ampak moj nov način prehranjevanja. do danes sem bila pridna tudi s telovadbo. vsak dan grem tečt. sem se odločila da dobim nazaj kondicijo..vcasih sem trenirala plavanje danes pa po 2 min teka sopiham kot lokomotiva...torej nov način življenja! moj dragi bo spet umrl od smeha ko se bom jutri sladkala zvečer s tortico... zakaj moški nič ne razumejo? uživajte punce

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

9. mar 2004 22:23

Moj moz prav rad hujsa z menoj--------------ob OH dnevih zvecer. Ceprav bi mu koristilo tudi druge dneve.Pa moram vseeno reci da me podpira. Hema

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

9. mar 2004 23:30

Živijo punce ! Danes ste se pa tako razpričale, da se moram še jaz oglasit za lahko noč. Me pa zanima kaj je s tem zelenim in modrim kozarcem?! TanjaG, jaz sicer nimam problema s sadjem, ker ga imam zelo rada pa naj bo to zjutraj ali zvečer. Si pa zjutraj najprej skuham kavo, čez čas pa pojem kakšno sadje.Sem se pa tudi jaz malo pregrešila pri sadnem dnevu, ker hčerkici zmiksam sadje in to različno in če seveda kaj ostane pojem jaz, ker puščal pa ne bomo, a ne?(Zato pa sem takšna,ker mislim, da moram vse pojesti kar ostane!) Lahko pa narežeš sadje na koščke, daš na velik krožnik(tako imaš občutek, da je veliko), se usedeš za mizo in počasi v miru poješ. Danes je moj 15 dan in se mi pozna samo en kg, ker sem seveda grešila čez vikend. Upam, da ne bom več. Prav vesela sem za Okidoki, ki ji je uspelo. Bravo!!! Kar pa se tiče jabolčnega kisa, ne vem sicer če delam prav, ampak ga dam skoraj vedno malo v kozarec in nimam nikoli prebavnih motenj. To sem delala že prej, predno sem začela hujšati. Kakšna ideja za beljakovinski dan ?? LP Rmeli

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

10. mar 2004 7:06

Hoj! Dons sem pa imela delo vse tole prebrat. Prav super. Ja mene tud zanima kje lohk kupim ta modri kozarec za hujšanje. Prijateljica ga ima doma ampak ga je za darilo dobila. Aja se mi zdi da vem kje sem jih videla! Samo so kar dragi. No ampak mislim, da si bom šla vseeno enega privoščit drug teden ko bo plača. Pa 10 min moraš pustiti da voda stoji notri a ne? Bomo probal, vsaj občutek bo dober. No včeri sem se malo preveč nabasala s hrano pa bom danes malo več sadja dopoldne pojedla, da se dobro spucam. Jabolčni kis pa tudi jaz že nekaj časa vsako jutro pijem z vodo. Enkratno! Lp Aiwa

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

10. mar 2004 7:56

Ali pa probaš na začetku banane jest......so malo bolj polnega okusa kot drugo sadje zato je lažje vsaj meni, ker prej sem zeeeloooo redko sadje jedla...zdej sem se pa ful navadla....sploh ne bi mogla nič drugega jest zjutraj Papa Natasa

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

10. mar 2004 8:11

Oj! Pa za v službo je enkratno. Ker je lahka hrana in lahko pol naprej delaš normalno in nisi zaspan, pa še nič dela ni z nijm. Banano olupiš in poješ, jabček lohk tud tko poješ. Sploh brez problemov in še fajn je. Lp Aiwa

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

10. mar 2004 8:42

Hojla! Včeraj smo po imele debatni dan. Saj je fino. Ko ti malo morala pade, greš na forum, pa se sklepečeš in je takoj bolje. Glede sadja je pri meni tako, da sploh ne morem nič drugega zjutraj jest kot to. Sladkarije ali pa meso na tešče mi povzroči samo celodnevno slabost. Smo pa k sreči doma tudi sami sadjejedci. Sem si pa za sadni dan prinesla v službo kar konzervo ananasovega kompota, ki je manj sladek in ga imela za kosilo. Sem dala idejo še drugim, da kompote nosijo s seboj v službo. Lisička

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

10. mar 2004 8:43

Ja, saj vem, da je vse stvar navade. Kaj pa lahko jem sadje iz npr. kompota, vloženo sadje? Mama ima polno špajzo vloženih breskev in marelic (njam) in za sveto prisega, da ni nič sladkano zaradi povišanega cukra od očeta... Kaj pravite, punce? Vložene breskve za zajtrk, ja ali ne? Sicer pa sploh ne vem, kaj se mi to plete po glavi, sam zato ker vas berem na forumu, mislim, da nisem potrebna 90dnevne diete za se rešit enega ali dveh kilogramov, ampak.....ker sem se življenjske odvečne teže rešila šele pred tremi leti, je dieta in vse povezano s "pametnim" načinom prehranjevanja, postalo že tako del mojega razmišljanja, da me to skozi spremlja. Prejšnja dieta mi je pustila posledice, zato sedaj iščem nekaj novega in predvsem varnega. TanjaG.

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

10. mar 2004 8:45

ej lisička, to o kompotih pa je bilo telepatsko, a? TanjaG.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti