Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

30. apr 2004 9:17

Blagor teb! Mene je glih v pasu največ. Trebuh je gromozanski. Sej ostalo še gre. No če bom malo manj jedla me bo tud v trebuh manj. Kok si pa velka? Jz si želim 10 kg shujšat. Na ene 57 bi rada prišla. Vsaj. Sej vem da mi bo uspelo. Do septembra mi mora, ker grem na absolventa... veš da je takrat treba najbolje izgledat! Dobro bi blo če bi se tud jaz kakšnih trebušnjakov lotila. Danes pa žurat ja! Bom celo noč plesala da bom čim več pokurila. lp ajvr

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

30. apr 2004 9:49

Juhu! Jst sem tud še v službi! Sam ne vem kaj je danes narobe z mano, tko se mi neki vrti, da sploh ne upam kej velik vstajat iz stola. Še dobr, da so na koleščkih! Ma se bom zdele sadja nabutala za malico, bo mogoče boljše - imam sadni dan. Ja fino se mejte čez praznike, čimmanj grešite in se čimveč rekreirajte. Jaz imam k sreči jutri B dan, bodo ni ornk čevapi padl, pa mičkeno piva zraven, pa en doooolg sprehod z našimi kužki, tud če ošpičene prekle padajo namesto dežja. Lep pozdrav, pa čim prijetnejši skok v Evropo!

sinja  

član od: 24.8.2003

sporočila: 66

30. apr 2004 10:09

Hojla, ženskice! Tudi meni se danes kar vrti. Včeraj sem imela 2. vodni dan in sem vsa prestradana. Pravkar sem pojedla dve jabolki. Upam, da mi bo zdaj bolje. Počutim se čisto švoh. Po 1. vodnem dnevu nisem imela teh problemov, zdaj pa...Ampak delavnik bo še dolg, do kosila pa sploh. Tudi jaz bi bila potrebna kakšnih trebušnjakov, vendar mi to ne znese. Za enkarat samo kolesarim in kdaj pa kdaj v hribe. Vem pa, da bi morala telovaditi tudi vsak dan doma, da bi se znebila "prevelike kože". LP, Sinja

suzanar  

član od: 29.1.2004

sporočila: 458

30. apr 2004 10:12

Sinja! Da ti ne znese delati trebušnjakov je prazen izgovor. Potrebnih je 5 minut. Če imaš voljo za hujšanje se pa le potrudi še to. Bolj opazni rezultati ti bodo dali še večji zagon za nadaljnje hujšanje in dosego cilja. Saj zmoreš, daj! Suzana

BRANKI  

član od: 21.8.2002

sporočila: 74

30. apr 2004 10:15

Aiwa mam 169 cm ,moj cilj pa je tudi tam na 58 kg. BRANKA

aiwa  

30. apr 2004 10:35

Pri nas v službi so tudi danes vsi čudni. Zmedeni in zmešani. Bi blo bolš če nobenga ne bi blo. Drugač bo še kakšna traparija! Lačna sem! Saj bo minilo. U brankec sej si že suhec!! Enkratno! Še mal pa boš manekenka! Jz sm bl pr tamičkenih... 161cm sej pravim da bi rada vsaj na 57 prišla. Nikol nisem bla pr tasuhih... me je povsod več... lepe oblince... No ampak zdej me je pa preveč. Ja Suzana mene si kar prepričala da tistih 5 min si lohk vzamem. So me sami izgovori. Ampak zjutraj ko se zbudim si pa res lahko vzamem tistih par minut in naredim par trebuššnjakov. Upam, da bo ratal običaj. Hvala!!!!! Poljub aiwy

suzanar  

član od: 29.1.2004

sporočila: 458

30. apr 2004 10:56

Tudi jaz si jih najlaže vzamem zjutraj, pa potem veliko laže začnem nov dan - me tudi zbudi in napolni z energijo. Sem pa imela tudi obdobje, ko sem zjutraj telovadila po pol ure, potem tuš in masaža z raznimi proticelulitnimi kremami. Za to pa je bilo treba celo uro prej vstajat. Pa mislim, da mi je koristilo, a moram spet zbrat to voljo. Zdaj pa iščem izgovore: moja "telovadnica" ( delovna soba) je premrzla, ni pospravljena, je treba likat, tepih je umazan, nanj se ne morem ulečt... Še dobro, da si vzamem vsaj teh 5 - 10 min, pa magari v dnevni ali spalnici. V zadnji Anji je bilo objavljeno enih par vaj ravno za trebuh, noge in rit. Skušam vsaj te narediti in "pozdrav soncu", da se pretegnem (na začetku in na koncu). Lep pozdrav Suzana

Malena  

član od: 21.4.2004

sporočila: 47

30. apr 2004 10:57

Branka midve pa imava enake ambicije in mere... hahaha Na koliko si sedaj če lahko vprašam? Jaz imam 64,5 kg. Do sedaj je šlo -2 kg v 11 dneh. Upam, da bova obe prišle docilja!

coco chanel  

član od: 29.11.2003

sporočila: 241

30. apr 2004 11:12

Uf, kako me danes matra sadni dan. Šla bi na Osmicoooooooo, na pršutttttttt!!!!!!!!!!! sasa

aiwa  

30. apr 2004 11:19

No jaz se bom tudi zdaj spet spravila telovadit. Sem včasih (še ni tako dolgo nazaj) zjutraj vsak dan malo joge naredila, seveda tudi pozdrav soncu... če zraven dodam še par trebunjakov je lih fino. Ampak začela bom samo s trebušnjaki... drugače bom spet hitro omagala in pozabila na telovadbo. Ja pa eno kremo proti celulitu mam tud zapakirano in stoji v omari... in čaka... na ne vem kaj!!! Danes začnem. Fino. Evo zdej mi bojo še v službi zrihtal Culto za probat (neki ala breezer smo zdej nardil), da vidim če je za kaj in mogoče danes za na žur kakšnega. lep pozdravček aiwa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti