26. jan 2008 9:11
Ajd, naj ti bo ( čeprav je meni bolj podobno parkirišču na Proximi ).
ežoj
26. jan 2008 9:11
Ajd, naj ti bo ( čeprav je meni bolj podobno parkirišču na Proximi ).
ežoj
26. jan 2008 9:15
Katjushka, glede globinskega vida - to pomeni, da ne znam preceniti razdalj v globino, recimo koliko visoka je stopnica ali pa kolilko globoko moram stopiti navzdol (kjerkoli pač). Tudi razdalj horizontalno nekako ne (recimo koliko je avto oddaljen še do črte pred prehodom za pešče...). To ugotovijo na pregledu za vid, ko ti dajo za gledat tiste izbočene kvadratke - nikoli ne vidim nobenega izbočenega oz. poudarjenega. Zoprna reč. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
26. jan 2008 10:06
Katka, glih take probleme mam jaz. Nikdar nič izbočeniga nea vidim. tumpika
26. jan 2008 11:57
Katka, to pa je nerodna stvar...................................poleg tega, da imaš visoko diptrijo (upam, da sem si prav zapomnila) še tole.......................pa sem mislila, da sem samo jaz takšna reva............. katjushka
28. jan 2008 9:15
Hej, jaz se lahko pohvalim s težavami z višino, orientacijo v temi, ne maram odprtih vrat pisarne, s plazečimi in kosmatimi bitji pa... moj ta mali bo imel terarij, ko bo velik, tako da se postopno privajam na misel o tem, ampak mi pobira apetit in me trese mrzlica... sicer pa po mojih izkušnjah ni nobena reč tako grozna, kot zlobni in neizživeti ljudje... Aja, pa če kdo pred mene postavi vampe, mam tudi želodec v grlu... Pozdav iz pisarne z zaprtimi vrati, helenag
28. jan 2008 9:40
helenag, pozdrav iz take tudi nazaj :) glede vida pa...če ni hujšega, se da preživet! katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
28. jan 2008 13:27
Rimljanka, še eno vprašanje, ko smo že pri kobilicah in bogomolkah: Ali te kobilica lahko "uščipne"? Moja mama pravi, da ne, tašča pa, da ja. Nobena pa ni biologinja. Komu verjeti? hehe Se mi zdi, da sem že enkrat to spraševala, pa se ne spomnim odgovora ... Je pa meni bogomolka malo strašljiva ... ne vem zakaj. AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Raca z rezanci na azijski način
Palačinke z gobami in ajdovo kašo