Fobije

štorklja  

član od: 23.10.2007

sporočila: 190

23. jan 2008 13:28

Bojim se zaprtih prostorov, kač, podgan, mišk, psov in....... mojega moža, ker je zlo strog.....Hujši kot ata in mama

mojcca  

član od: 20.9.2007

sporočila: 117

23. jan 2008 14:07

Tudi jaz se bojim višine, kač in ostalih plazilcev, pa nadležnih žuželk in včasih sem in tja kakšnega psa. Tudi moja mlajša hči se panično boji psov in to zna biti kar zoprna reč in ne vem, kako naj jo odvadimo tega strahu. Panično sem se bala tudi leteti z letalom, pa sem imela pred kratkim enkratno priložnost za izlet v ZDA in videla, da to ni nič groznega, zlasti v tistih ogromnih letalih, čezoceanskih, sploh skoraj nič ne čutiš turbulence, ampak iz LJ v Frankfurt nas je pa na mali Adrii kar dobro premetavalo, da je bil še moj mož malce zelen. K sreči samo takrat, nazaj je bilo OK. Ni dobro preveč gledati tistih filmov z letalskimi nesrečami in national geographica tudi ne, ker se potem strah vrne:(( He he, tudi mene je strah teme oz. mi je zeloo neprijetno, če sem čez noč sama doma, pa mi je nerodno iti kam drugam spat. Sem šla enkrat, ko je šel mož na neko poslovno pot, s hčerama spat domov k svojim staršem, pa nisem mogla dobro spati, čeprav sem spala v svoji dekliški postelji. Od takrat naprej raje malo potrpim in smo pač same doma. mojcca

damis  

član od: 20.10.2003

sporočila: 125

23. jan 2008 14:44

Trenutno se panično bojim, da bi moj mali fasal rotavirus ali gripo. Urška

Majuscka  

član od: 23.12.2005

sporočila: 162

23. jan 2008 15:58

Rimljanka, žabje ličinke se imenujejo paglavci,. Pa brez zamere, žabe regljajo. Kje sem pa napisala da so vodne živali? Majuscka

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

23. jan 2008 16:26

Jaz se panično bojim čokolade, zato vsako hitro odprem in zmažem, da mi slučajno ne bi kaj nardila.

jade

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

23. jan 2008 17:21

jade je napisal/a:

Jaz se panično bojim čokolade, zato vsako hitro odprem in zmažem, da mi slučajno ne bi kaj nardila. [jezik][srecen]

[:P]jade
Smo opazili ja in tudi to, da bi ti eni najraje pomagali. Začetnica

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

23. jan 2008 17:38

Majuscka je napisal/a:
Rimljanka, žabje ličinke se imenujejo paglavci,. Majuscka

Pri nas pa rečemo paglavci mulcem, ki kakšno ušpičijo, hehehe.

LP

cervus

citro5  

član od: 30.12.2007

sporočila: 16

23. jan 2008 18:18

Psi,podgane,pajki,to je vse ok!Samo da nam ni treba umret.Lešnik pravi spiš ,kaj pa sam trenutek smrti.Že par botov sam bila prisotna pri umirajoči osebi in povem da je najbelj grozno od vsega.Predstavljajte si da vam dajo še teden dni časa in točno veš da umiraš in da ti nihče na tem svetu ne more pomagat?Kot otroče sam se bala strele pa sam se skrila mami v naročje,ko pa se zavem da me niti mamino naročje ne more ubraniti smrti,me je tako strah da...da bi kar umrla.In če se zbudiš ko te že pokopljejo?v popolni temi,v zaprtem prostoru?Se so že znani taki primeri citro5

vida u.  

član od: 1.4.2007

sporočila: 360

23. jan 2008 18:19

Od kar se spomnim me je groooozno strah teme. Ko pa sem enkrat šla sama peš po temi 4km (nuja pač) se je ta strah zmajnšal. Amapk ni izginil!!! Me je pa tudi strah plovil. Zato na trajektu strogo pri miru sedimo. Zaradi mene ne sme ob rob trajekta niti mož. vida u.

Jerča  

član od: 24.11.2006

sporočila: 146

23. jan 2008 18:41

Pajki... Jerča

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti