Fobije

GOSPAKATJA  

član od: 27.11.2007

sporočila: 259

tema odprta - 22. jan 2008 0:12 | ogledi: 2.825 | odgovori: 97

hoj! česa se panično bojite, kač, pajkov, umazanije, dvigal, krvi, mačk, letenja , podgan, višine, množice, ....?

GOSPAKATJA

golubić  

član od: 13.5.2007

sporočila: 1276

22. jan 2008 0:40

Višine-samo ne tiste da bi me bilo strah na 15-em nadstropju,tega ne-strah me je hoditi po kakšni gredi,ko pride do tega da moram rajše plezam kot da hodim,ravnotežje mi nagaja.LP. golubić

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

22. jan 2008 6:17

Ničesar.

rimljanka - zasebno mnenje

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

22. jan 2008 6:46

Ne vem, če je to panika, ampak resnično grooozne so mi kobilice (in podobne žuželke, predvsem trde z gomazečimi nogami, brrrrrrrr) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 22. jan 2008 06:46:23

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

22. jan 2008 7:08

zajtrk: polovica sklede solate s kaplico limoneinega soka

kosilo: cela skleda solate s dve  kaplici lim. soka in eno kaplico olja ( pa boljše brez ker je škodljivo )

večerja: pol sklede solate brez dodatkov.

Tega se pa res bojim ( brrrrrrrrrr ). 

ežoj

helgula  

član od: 21.4.2006

sporočila: 551

22. jan 2008 7:49

Prav grozljivo se bojim pajkov. Večji je, bolj je grozno, še ubit si ga ne upam. Če ni druge pomoči ga od daleč popršim s pipsom ali biokilom. Mož mi je kupil neko elektronsko napravo za preganjaje teh pošasti. helgula

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

22. jan 2008 8:01

Rimljanka sem ti fauš. Jaz se na smrt bojim žabe, še bolj na smrt zaprtih prostorov oziroma sploh občutka utesnjenosti (panika me že če pulovra ne dobim takoj čez glavo) najbolj na smrt pa se bojim smrti in staranja-ampak res brez heca! No to so te taglavne! Glede tega sva s sestro že kar zverzirane, ko sva bile male sva imele skupno sobo. Ona se na smrt boji pajkov in ko vidi kakega doživi pravi mali šok. Skratka ko sva se pogruntale druga sploh ne zaganja več panike, ampak jaz ko vidim njo da je opazila pajka laufam in ga hitro evtanaziram, ona pa ko vidi da mi majca ne gre čez bučo mi jo hitro dol spuli. Še dobro da imamo sestre. Ja ežoj-pri tvojem strahu se ti tudi lahko pridružim... Začetnica

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

22. jan 2008 9:05

Joj, Ežoj, kaki prijeten strah!

Jaz pa se bojim višine. Pa ne take v bloku ali na kaki razgledni točki, pač pa ozkih brvi v visokogorju. Zato tja sploh ne lazim, in s tem nimam težav. Itak sem ravninski človek Gore pa občudujem samo na slikah in iz dolin.

drugih težav z plazilci in žužki ter razno drobno nadlogo pa nimam. Rešpekt imam od velikih psov, ker me je nekoč eden napadel, me podrl na tla in vso polizal. Jaz pa od straha nisem upala niti dihati. Ubogi pes pa se je samo lubčkal, hehe

Kyara

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

22. jan 2008 9:14

Panično se bojim hribov(Triglav), ki presegajo 2000 m., strah me je majhnih zaprtih prostorov brez oken.

V dvigalu najraje ne grem, ker imam občutek, da se bo ustavil in da bom ostala kakšen dan zaprta noter, da ne govorim o gondolah, jajčkih se mi koža naježi. Živali se niti ne bojim le podgane so mi gnjusne. Sicer nisem še srečala medveda, mislim, da ne bi preživela tole srečanje, sem pa pred leti srečala risa k sreči sem bila tako glasna, da se me je on ustrašil.

Bojim se letal groznooooo in nenazadnje zlobnih ljudi.

lp 

Anamarija

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

22. jan 2008 9:15

Jaz pa se podobno kot helgula ne maram pajkov....saj ne da se jih strašno bojim, sam maram jih pa res ne preveč. Aja, pa strigalic, al škarnic, al kakorkoli že rečete tistim mali žuželkam ki so poleti v solati lp saš

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

22. jan 2008 9:28

Hudobnih ljudi

Nena

Nena-morje

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti