Služba

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

22. nov 2007 12:55

E, moja Dolores, ko bi bilo več takšnih, kot si ti. Mamamia mamamia

ariella_3  

član od: 3.7.2006

sporočila: 664

22. nov 2007 16:05

prosim za nasvet, pa ne bom nove teme odpirala. Vabljena sem na razgovor, da bi delala v trgovini s tehničnimi in gospodinjskimi aparati. To delo si zelo želim, saj bi si pridobila izkušnje v prodaji, pa tudi papirje bi urejala. Izkušenj v prodaji še nimam, imam pa komercialno izobrazbo, zato bi res rada delala v tej stroki, vendar se vsi bojijo neizkušenih. Kako naj potencialnega delodajalca prepričam, da sem prepričana, da bom delo dobro opravljala in da se vsega novega hitro naučim? S katerimi besedami? Stvar je v tem, da se ne znam ljudem ravno prikupit s sladkimi besedami. Sem realist in tako tudi povem. Njim so pa sigurno bolj všeč ljudje ki veliko in lepo govorijo. Vsak nasvet je dobrodošel. Hvala in lep dan vam želim ariella

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

22. nov 2007 16:33

Zelo preverjeno: napiši si maksimum petnajst stavkov svoje predstavitve in pili tekst, dokler ne bo ok. Potem pa vadi ta tekst pred ogledalom do faze, ko ga boš znala na pamet naprej in nazaj. S tem se nabildaš s samozavestjo in potem gre pogovor lažje. Pa obleči se približno tako kot tista bejba v reklami za Tuš - črn poslovni kostimček in bela bluzica brez kičastih dodatkov. Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti