Jih še delajo?

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

12. nov 2007 21:55

Drugače pa, ta rasa še obstajamo, ampak smo izredno redki, pa vedno manj nas je; velika večina pa nas ima negativne izkušnje od prej in smo izredno previdni ... Pa veliko sreče pri iskanju LP P.S.: blazno na jetra mi grejo stereotipi, taki in drugačni, zato sem iz same zlobe kontriral enemu prejšnjih postov. Hvala za razumevanje. Drejček

Balenka  

član od: 28.4.2004

sporočila: 2827

12. nov 2007 22:03

Enega takega imam, pa ga ne dam. Balenka

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

12. nov 2007 22:32

Moj se je pa v žabca spremenil in še vedno reglja tam nekje po Barju. Pa mi ni žal, princi so in bodo obstajali samo v pripovedkah, pa še tam je izmed treh samo eden tisti ta pravi. To bi nam že moralo dati misliti, naj bi imeli vsi trije ista starša.

Drugače pa imam tudi jaz enega takega brata doma, ki sicer ima svojo bajto, pa avto in psa za sprehajanje, simpatičen za pogledat, zna tudi kaj skuhat, speglat... Pa je vseeno samski. Samo pospravljat ne zna ravno najboljše. Krive smo pa ženske v družini. Samo ko se loti, se pa oti. Še posebej, ko mu jaz zagrozim s kakim dnevom dopusta, ki ga bom porabila za kak kontejner za kosovni odvoz. Deluje-

Me pa resnično zanima, kje se skrivajo. Ali pa sem jaz slepa kura in vedno napačno zrno najdem   Ah, morda pa že kje kali. če pa ne, se mi pa tudi ne bo svet podrl. Sem večkrat še sama sebi odveč, pa da bi še kakega kvazi princa morala prenašati. Danes je pa sploh en tak dan.

Loni Makaroni

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

12. nov 2007 23:10

Loni, zato pa so žrebci (ne princi, teh ne maram, kot sem rekla;), da te prenašajo takrat, ko se sama ne moreš;) Praviloma se njim takrat zdiš srčkana (bog jih razumi;) Veri

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

13. nov 2007 7:41

Tale naša kulinarika mi je tudi zato všeč, ker se včasih nasmejim do solz. Oba tečaja so " zakon " s veliko zrn resnice.

Od vseh postov dva izstopata ( po moje ): frina ( bravo ) in Veri ( bravo ), zdi se mi da ste obe zadele bistvo.

Pa še moje mnenje: gre za verjetnosti, dobrega fanta ( punco ) najdeš vsepvsod, vendar če punco spoznaš v baru, napol pijano ob dveh ponoči, lahko, da je čist OK, ampak je bolj verjetno kaj drugega.

Rekel bi, da so dobri fantje rahlo dolgočasni, enostavno zato, ker se manj gibljejo po žurkah, punce pa so ( se mi zdi ) usekane na žurke in tam tudi spoznajo take tipe, ki so sicer zanimivi, za kaj drugega pa niso.

Pa še nekaj: Čeprav smo v 21 stoletju in se ne spodobi bit fatalist, zdi se mi da je le nekaj na tem, čemu rečejo usoda ( arabci-muslimani imajo eno besedo ki jo pogosto uporabljajo, ko jim ne gre vse po načrtih: inšalah, pomeni pa nekako: kaj čemo, taka je božja volja ). Američani to usodo sprejemajo tako, da pravijo, moraš bit optimist in zaupat v usodo pa se ti bo izšlo. Imajo en zelo dober rek: Do not worry, du not hurry, but keep mouving, and make every step count ( ne ljubi se mi preverjat po slovarjih, da prav zapišem , moja angleščina je bolj amaterska pomeni nekak: Naj te ne skrbi in naj se ti ne mudi, ampak migaj  v pravo smer ). Prevedeno na iskanje fanta ( dekleta ): Ne skrbet ( bo že ), ne nič izsiljevat in obnašaj se cilju primerno.

pa še nekaj 2: Veri, doma sem tudi kakšno stvar naredi ( ko sem bil fant(ič)), med ostalimi sem mogel očetu čistit čevlje. Posledica tega je, da lastnih čevljev ne čistim nikoli.

Drejček,  točka 22 s prahom, ni čist točna, pri meni ga tudi jaz opazim ( res je tudi, da ga zelo poredko brišem ). 

ežoj

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. nov 2007 9:28

Meni so Drejčkove točke čisto simpa, samo točke 3 pa ne razumem najbolje....Saj nobena ženska ne ve, koliko čevljev že ima, ji je pa točno jasno, koliko jih v tem trenutku še potrebuje... Don"t touch my shoes! Drugače so pa partnerski odnosi težka stvar - težka v smislu navezovanja in v smislu ohranjanja. Pa še learning by doing sistem je to. Za ostale stvari so več-ali-manj predvidena učenja in usposabljanja, pri partnerskih odnosih je pa tako, da se jih človek loti pod vtisom edinega učnega primera - to je ponavadi primer njegove družine. Kar ti da neizmerne možnosti da bodisi ponavljaš napake svojih staršev, bodisi da neustrezno reagiraš pri reševanju konfliktov...pa še kaj bi se našlo. Meni se ob tej temi in zlasti ob frininem zapisu precej iztočnic poraja, izbrala pa sem naslednjo - ki sem jo enkrat nekje prebrala in shranila, gre pa takole: "You are ready to dance with somebody when you are perfectly happy to dance with yourself". Skratka, za zvezo z nekom (karkoli si kdorkoli pod tem predstavlja) se človek kvalificira takrat, ko je kolikor toliko zadovoljen s seboj. Kolikor toliko zadovoljen s seboj je pa človek takrat, ko ugotovi, vsaj nekaj od naslednjega: - da je sposoben potrošiti manj, kot prejme prihodkov in da uspešno rokuje s položnicami, - da zaradi tega, če kakšen letnik na faksu ponavlja, še ni čisti luzer, - da loči med konceptom iskanja pomoči in iskanja sočutja, - da pozicija igranje žrtve (uboga jaz, nihče me ne mara, pa tako se trudim, ubogi jaz, nobena me ne pogleda, mami, kaj naj naredim?) še nikoli ni nič rešila, - da zaradi tega, če v službi ne napreduje tako hitro kot njegov/njen sošolec, ni potrebno delati drame in se ni treba počutiti ogrožene/ogroženega - da to, ker je imela oseba A o eni stvari drugačno mnenje kot on/ona, še ne pomeni frontalnega napada, - da kompromis ni poraz, - da to, če se človek osmeši, ni nič hudega. Je pa katastrofa, če se nikoli ne osmeši. Skratka, je treba najprej odrasti, potem gre pa lažje naprej. Vendelina jr.

lucka52  

član od: 13.7.2007

sporočila: 1939

13. nov 2007 9:37

Joj, ste me spravili v dobro voljo,Vendelina s kljuseti( ne podcenjujte jih, za bozjo voljo, eno je celo na Dunaj prilezlo, pa v zgodovino s Krpanom vred) in Ezoj z zmaji... Pocasi se dalec pride...( Katka, magari staknes kaksnega Primorca, glede na to, da ti je ta "spraha " blizu) In vso sreco tistim,ki iscete lucka

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

13. nov 2007 17:05

Je ponka z enim samim stavkom povedala bistvo: ne spreminjajmo ljudi na vsak nacin in za vsako ceno, ampka jih vzamimo taksne, kot so, z njihovimi napakami vred. V glavnem.

Glede snorcinega vprasanja - sama sem iz njega razbrala eno veliko razocaranje. Ampak jaz sem tako ali tako vecni in nepopravljivi optimist, po vsakem padcu vstanem in grem se bolj odlocno naprej, kar me ne ubije, me okrepi pravijo nekateri temu.

Zato verjamem, da take moske se delajo in so se tu nekje okoli nas, tudi v kaksnem kaficu, ne samo na gozdni stezi s psom na vrvici. Bolj jih iscemo, tezje jih bomo nasli. Ko pa opustimo iskanje in se oziramo naokoli po cem drugem, pa kar naekrat pride. Lahko da princ, lahko da zrebec, saj ni vazno, kaj je, pomembno je, da je za rad imet. Z vsemi slabostmi vred.

Navezanost na mamo, neodlocnost in podobno je pa slaba popotnica. Ce ze odide izpod materinega narocja in peruti, je pa tip, ki mu to ustreza, bo to zanj pomenilo samo menjavo polozaja oziroma peruti, toprej pride pod tvojo. Bi to hotela?

Ja, medsebojni odnosi so hudo zapletena rec. Jaz sem mojega vzela, kakrsen je bil in nikdar skusala spreminjat, in ze 27 let voziva skupaj. Je pa tu nekje med princem in zrebcem...Mamamia

mamamia

Mihaela007  

član od: 20.12.2006

sporočila: 66

13. nov 2007 17:44

Jaz se pa lahko pohvalim, da imam zelo ljubečega in dobrega fanta. Skupaj sva že šest let. In kaj naj še rečem; SUPER MI JE!!! Jaz pravim, da morta oba mal prispevat k tem, da se razumeta. Tud me ženske mormo včasih mal popustit. Saj včasih znamo biti tečne. Mihaela007

Moycaa  

član od: 11.9.2004

sporočila: 738

13. nov 2007 18:28

Katera je že spraševala o nadgradnji programske opreme? Nadgradnja fanta v moža Vprašanje: Dragi Skrbnik programov, Lani sem nadgradila odličen program Fant 5.0 v Mož 1.0 in opazila, da je le-ta začel nepričakovano spreminjati že utečene plačilne module, omejuje rože in nakit aplikacije, ki so v programu Fant 5.0 zelo uspešno delovali. Nadalje, program Mož 1.0 je izklopil kar nekaj pomembnih programov, kot na primer Romantika 9.9, toda naložil je neželjene programe kot na primer LigaSiMobil 5.0 in Košarka 3.0. Program Pogovor 8.0 sploh ne deluje več in HišnaOpravila 2.6 se je enostavno sesul. Poskušala sem rešiti probleme z zagonom Godrnjanje 5.3, a žal brez uspeha. Obupana. Odgovor: Draga Obupana, Zavedati se morate, da je Fant 5.0 zabavni paket, medtem ko je Mož1.0 operacijski - delovni sistem. Poskusite vnesti ukaz C:PA_SEM_MISLILA_DA_ME_LJUBIS in poženite Solze 6.2. Mož 1.0 bi moral potem avtomatično pognati aplikacije: Kriv_sem 3.0 in Rože 7.0. Toda pazite, prepogosta uporaba zgoraj navedenega ukaza povzroči v programu Mož 1.0 zagon Vedno_tiho 2.5, Večer_s_prijatelji 7.0 in Pivo 6.1. Pivo 6.1 je zelo neprijeten program, ki oblikuje GlasnoSmrčanje zvočne datoteke.Pod nobenim pogojem ne nalagajte programa Tašča 1.0 ali novega programa Fant. Te aplikacije ne podpirajo programa Mož 1.0 in ga bodo dokončno sesule. V celoti gledano, Mož 1.0 je odličen program, a ima omejen spomin in počasi obvladuje nove aplikacije. Zato razmislite o nakupu dodatne programske opreme, ki bo izboljšala njegove zmogljivosti. Osebno vam priporočam programsko opremo DobraHrana 3.0 in SeksiPerilo 5.3. Vaš Skrbnik programov Drejcek - malo za šalo, malo za res!!! Moycaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti