12. nov 2007 14:48
O ja kobra, sem vse kar si naštela. Kuham, pečem, klekljam, likam in sploh ne pametujem. No pa ne bom se hvalila tu kako fajn sem saš
12. nov 2007 14:48
O ja kobra, sem vse kar si naštela. Kuham, pečem, klekljam, likam in sploh ne pametujem. No pa ne bom se hvalila tu kako fajn sem saš
12. nov 2007 15:06
ežoj je napisal/a: |
šnorca, delajo jih še delaja, problem je da imajo naloženo napačno programsko opremo ( software ). Lahka kakšnega dobiš pa poskusiš spremeniti programsko opremo. Nekaterim ( puncam ) rata. ežoj |
12. nov 2007 15:15
O kako lepo, spet imamo "ženitovanjske oglase" na kulinariki matilda
12. nov 2007 15:42
ne vem če je smiselno iskati partnerja, gledati iz katerega vogala bo prišel. marsikdaj smo razočarani v vezi in potem se iz razočaranja prehitro spustimo v novo vezo in sploh ne razčistimo dogodkov sami pri sebi. ali pa naredimo ravno nasprotno in sicer da ne šmirglamo več nikogar in pustimo času da gre mimo nas. ni dobro iti na vrat na nos v novo zvezo in ni dobro smiliti se samemu sebi leta in leta. srce potrebuje čas in v življenju nam je namenjena neka usoda. jaz verjamem v to. verjamem da mi je moj dragi usojen, najine poti so se srečale, seveda je na poti tudi kamenje ob katerega se spotikaš a vendar je čudovit občutek ko zvečer ležeš v posteljo in zraven sebe vidiš ljubljeno osebo in veš da je to to, da je to smisel življenja. moj nasvet: prepustite se toku življenja, usoda bo prinesla kar more. nektarina Sporočilo je spremenil(a) nektarina dne 12. nov 2007 15:42:56
12. nov 2007 15:43
Ob tej teni se mi poraja vprašanje: ali se sploh kdo sprašuje, kako se vzgajajo omenjeni princi in princese.
Zgarane matere, ki nimajo časa zase, negujejo lene in razvajene odrasle otroke, ki ne znajo prevzeti odgovornosti za svoje življenje, ki ne prispevajo ničesar k družinski skupnosti, ne z delom, kasneje, ko zaslužijo, pa tudi z denarjem ne. Življenje zreducirajo na odprt lkjun, v katere pade hrana, za katero ne vedo, koliko stane, koliko časa potrebuje za pripravo. Stik z družino in svojo služkinjo zreducirajo na oprano, zlikano in zloženo perilo, ki ga odvžejo nekje ob koncu tedna.
Čas zapravljajo z zabavnejšimi stvarmi kot je posprvaljanje stanovanja, sodelovanje pri drugih opravilih, saj ga porabijo za zabavo, druženje s prijatelji, športnimi aktivnostmi, pred računalnikom in nerganjem, da v shrambi in hladilniku ni primerne papice in pupice.
Z nekaj sreče pride v družino še en tak primerek drugega spola, ki se poljubno menja in dekla nima niti pravice, da posega z neprijetnimi vprašanji, kdo ali kaj je tisto, ki se zmrduje pri kosilu, ki ne očisti kopalnice za sabo, ki zjutraj niti postelje ne pospravi in za katerim je treba pomivati posodo.
Značilno je, da imajo dekle, ki so uspele ujeti ravno pravega, recimo takega, ki jih ne delajo več, izvrsten talent, da vzgojijo bitje, ki je popolno nasprotje njihovega partnerja.
Iz zelo aktualnih izkušenj, ki zelo jasno kažejo na katastrofo v prihodnosti, se prav čudim, da uboge, zjamrane, izkoriščane, izmolzene matere, svoje mladeži ne dojijo tam do 35 leta.
Komentar, da naj naredijo red, se zaključi z modrovanjem, da pa to rade delajo , da jim je trepljenje, ki so ga minuto prej izlile, pravzaprav v veselje. In da bo tista krasna hči ali pa sin, in brez izjeme so njihovi potomci krasni, nadoknadila po poroki, ko se bo v enem obratu naučil ali naučila odgovornosti in vseh opravil, ki naj bi jih prispevali v skupnost.
Ker smo ženske večini, tudi ve trdite, da vam mož pomaga. Komu pa vi pomagate ?
Poglejte kak rekracijiski objekt, tekaško stezo, smučarske strmine, kakšna je struktura ?
Vsak četrti zakon gre v franže, za izvenzakonske skupnosti ni podatka, je pa menda razhod še večji. Le od kod se jemlje to nezadovoljstvo, nesposobnost prilagajanja, nezmožnost sožitje, če so naši otroci tako zelo krasni.
Podžgana sem z nekaterimi aktualnimi primeri "sesalcev", vendar mislim, da se najde tudi kaka izjama. Manj, ampak tudi so.
12. nov 2007 16:11
Sem sele sedaj nasla tole temo. Jaz se ne morem nic pritozit, sem princa v Pandi (ni bil ferrarijev konjicek) nasla ze vec kot 17 let nazaj in lahko recem, da sem imela veliko sreco! Tukaj berem, kako se dekleta pritozujejo nad fanti, poznam pa tudi kar nekaj fantov, ki ne najdejo ta prave punce, ker kakor je napisala kobra, se vecina nate prilepi, ce imas dober avto ali podobno, drugace te pa se pogledajo ne. Eden teh fantov je tudi moj brat, ima samo stanovanje v najemu v bloku in se vozi v malem Citroenu, drugace se mi pa ne zdi, da bi bil tolk napacen, da ga nobena ne porajta. Jaz za vse take punce in fante drzim pesti, da bi cimprej nasli sorodno duso!!! Pa se to, da odgovorim frini: Sposobnost prilagajanja je manjsa, ker sta sedaj oba zakonca (ali partnerja) ponavadi ekonomsko vec ali manj neodvisna drug od drugega in seveda ob najmanjsih problemih hoceta narazen. Seveda to ni edini vzrok, je pa eden glavnih (IMO). Jerneja USA
12. nov 2007 18:13
juma je napisal/a: |
Točno to, Kobra! Pravim, da punca, recimo ji študentka, ki bi rada enega v redu fanta, ga ne bo našla v večernem lokalu, diskoteki. Našla ga bo na sprehodu, s psom ali brez, na zanimivem tečaju, na prostovoljnem delu nekje v domu za starejše, v bolnici. juma |
12. nov 2007 18:43
Ej, Frina, super si tole napisala. Se strinjam s tabo. Včasih se počutim kot priganjač sužnjev, ker zahtevam, da hčerke sodelujejo pri gospodinjstvu in pospravljajo za sabo. Saj godrnjajo, ampak se mi vseeno dobro zdi, ko telefoniram iz službe in naročim, kaj naj doma naredijo. In je narejeno! Proti koncu osnovne šole znajo kaj preprostega že tudi skuhati. Ne vem pa, kakšne prince bodo pripeljale domov. Pesnica
12. nov 2007 19:04
Malce off topic, pa vseeno, če nimate takšnega moškega, kot sprašuje v naslovu, ga pošljite na tečaj TEČAJ ZA MOŠKE Tečaj se bo izvajal le v primeru zadostnega števila udeležencev. Popust se prizna vsem, ki se bojo odločili za vsa predavanja. Pedagoški cilj tečaja je; informacijski tečaj, ki bo usposobil moškim tisti del možganov, za katerega sploh ne vejo, da obstaja. Modul 1: obvezni tečaj Naučiti se živeti brez mame. (2000 ur) Moja ženska NI moja mama. (350 ur) razumeti, da je nogomet samo šport. (500 ur) Modul 2: življenje v dvoje Imeti otroke brez ljubosumnosti. (50 ur) Nehati govoriti bedarije, kadar ima moja žena obiske. (500 ur) Premagati sindrom daljinca. (550 ur) 1. Ne uriniram mimo školjke. (100 ur + praktični del) 2. Razumeti, da čevlji ne morejo sami v omarico za čevlje. (800 ur) 3. Kako priti do koša za perilo, ne da bi se izgubil. (500 ur) 4. Kako preživeti lažji prehlad brez dramatiziranja. (100 ur) Modul 3: prosti čas 5. Zlikati srajco v manj kot dveh urah. (praktični del) 6. Prebavljati brez riganja, medtem ko ona pere krožnike. (praktični del) Modul 4 : tečaj kuhinje 7. stopnja (začetniki): gospodinjski aparati. (prikaz z diapozitivi) ON....vklop OFF....izklop 2. stopnja (napredni): moja prva Maggi juha, brez da zažgem lonec. (praktični del) POGLOBLJENE TEME Glede na kompleksnost in težavnost tem, se lahko vpiše največ osem ( kandidatov. TEMA 1: likalnik; od pralnega stroja do omare...ta misteriozni proces (vodeni ogledi) TEMA 2: nevarnost pri polnjenju posodice za led (demonstracija in diapozitivi) TEMA 3: ti in elektrika: ekonomske prednosti pri klicanju mojstra za popravila TEMA 4: zadnja znanstvena odkritja: kuhanje in odnašanje smeti NE povzroča impotence TEMA 5: čeprav si poročen z njo, ji lahko še vedno kupiš rože (pogovor s psihiatrom) TEMA 6: rolica toaletnega papirja: Ali raste papir v škatli za toaletni papir? TEMA 7: kako spustiti pokrov školjke- korak za korakom (video konferenca s Harvarda) TEMA 8: detergenti: doziranje, uporaba (praktični del se izvaja zunaj) TEMA 9: osnovna razlika med košem za umazano perilo in tlemi (laboratorijski preizkus) TEMA 10: moški kot sopotnik- ali je genetsko možno da ne opozarja, ko ona parkira? TEMA 11: nadpovprečna komunikacija: mentalne vaje za razumevanje, da je nekaj v predalu, ne da bi vprašal...."v katerem predalu in v kateri omari je predal" TEMA 12: Ali skodelica kave lahko leti sama do lijaka? (praktični del vodi David Copperfield) Moycaa
12. nov 2007 19:07
Frina bravo! Se podpišem! KristinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo