Jih še delajo?

balonka  

član od: 9.3.2007

sporočila: 548

12. nov 2007 19:22

Jerneja USA,se popolnoma strinjam s tabo.Ko malo premislim poznem več samskih fantov,kot deklet.Kateri so urejeni,normalni s službo in celo s svojim domom.Pa kar samevajo.To so že fantje okoli trideset.Jaz ne vem ,če so sramežljivi al kaj jim je.

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

12. nov 2007 19:37

nalin je napisal/a:
juma je napisal/a:
Točno to, Kobra! Pravim, da punca, recimo ji študentka, ki bi rada enega v redu fanta, ga ne bo našla v večernem lokalu, diskoteki. Našla ga bo na sprehodu, s psom ali brez, na zanimivem tečaju, na prostovoljnem delu nekje v domu za starejše, v bolnici. juma
Se 100% strinjam nalin
jaz sem to vse delala (delam), pa nič. katka

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

12. nov 2007 19:42

Hehe, pa jaz res živim v paralelnem svetu! Ma, mela sem 3 fante, no, enega mam še vedno, pa noben ni bil kljuse, vsi so bili fajn žrebci;)! (princa res nikoli nisem iskala, ker so mi bili od nekdaj dolgočasni, vedno sem si rekla, da bi od princa na belem konju najrajši mela črnega konja, ki ga ima v štali;) Nikoli nisem spoznala takih kot jih ve opisujete... Ne vem, a mam kakšno posebno karmo, da se ljudje tako preobrazijo, kadar so z mano, ali je to taka čudna sreča, ampak težko bi rekla, da se mi vse samo zdi... Saj so vsi hoteli met otroke z mano (in to v bližnji prihodnosti oz. tudi takoj, če bi bila za - no, tretjemu je to po nekaj letih tudi ratalo;) Največji hec pa je, da so naslednje punce prvih dveh fantov pa jamrale, da sta taka kot pravite, da se bojita "vezati"... Pa se je en hotel kar takoj poročit z mano, drugi pa da bi živela skup... Ne vem, no... No, zdaj sta oba oddana, eden je res srečen, ima krasno punčko in res fuuuul simpatično ženo, sva se takoj ujeli:). Drugi ima punco, ki potrpežljivo čaka, da bo, ko bo;) Kar se tiče frininega posta, se pa ne morem čisto strinjat... Saj nekaj je sigurno na tem, ampak evo moj primer: mojega najljubšega fanta je mami najbolj crkljala (v primerjavi z drugima dvema, ki ju boljše poznam, recimo...), nič mu ni bilo treba delat doma - kar pa ne pomeni, da ni hotel pomagat - celo prosil je mami enkrat, naj ga nauči likat - pa ga ni hotela!!! SI morete mislit? No, na srečo je fant od fare in mu to ni vzelo veselja, da ne bi še mene vprašal in jaz seveda nisem tako neumna, da mu ne bi pokazala, hehe;) Sicer likam v glavnem jaz, kadar pač je kaj, ker to naredim 10 hitreje in je brezveze, da se on s tem matra, jaz pa z nečim, kar je njemu lažje, ampak mi je pa fino, da vse zna. Če se mi kdaj kaj zgodi, bo za moje potomce poskrbeljno, če ne drugega... Ko sem bila jaz najstnica sem morala ogromno pomagat doma in moram rečt, da imam zdaj pri majhnem otroku v samostojnem gospodinjstvu precej manj dela kot sem ga imela takrat... To se mi ne zdi prav, pa rečite, kar hočete! Trik, da otroci ali "najljubši karkoliže" radi "pomagajo" doma, je po moje v tem, da si zadovoljen s tem, kar naredijo, čeprav ne tako, kot bi ti, da jih pohvališ in jim pusitš njihov način dela, čeprav bo potem tvoja bluza mogoče bolj zmečkana... Moja mami je dosegla samo to, da si še par let potem, ko nismo več živeli skup, nisem likala srajc, ker sem mela tako poln kufer tega, da sem morala likat za 5 člansko družino... Aja, kje sem jih našla? Jih nisem, so oni mene;) 1. in 3. sta bila sošolca, 2. sem pa spoznala na morju, ja, bilo je po 10 zvečer;) Začela sva pa s temle tanajboljšim "v-tretje-gre-rado-fantom" prav v diskoteki, hehe. Pa še ko sem ga vprašala, kako jemlje to najino vezo, je rekel, da bolj "na izi":) (v prevodu je to bolj nalahko, neresno torej;) Hvalabogu, da je to rekel, sicer bi mu ušla, da bi se kadilo za menoj... Hehe, no, zdaj en tak na izi sladki stranski produktek te romance spi na meni:) Pa še ne nameravava zaključit s produkti;) Ne vem, no, ne bit tak črnogledi! Včasih lahko vse za****** (zafrknete;), pa bo še vedno vse prav... Lahko ga mami crklja, pa bo čisto ok odrasel, lahko ga srečaš v disku, pa je resen, ali bo postal, ko te bo videl, ali ko bo prvič s tabo... lahko oba jemljeta vse skup na izi, lahko en drvi iz ene zveze v drugo, pa bo vseeno ratalo (mam luštkan dokaz zraven, hehe;)... ma vse je možno! V porodnišnici sem bila v sobi z eno bivšo striptizeto, ki je očija svoje tamale spoznala na delovnem mestu - bil je stranka;) Pa sta se pogledala, je preskočila iskrica in danes imata 2 dni strajšo punčko kot midva... Kaj vi res ne srečate/vidite teh zgodb s srečnim koncem? Ma, povsod so, kamorkoli grem, kaj takega doživim... (po pravici povejte, kdo bi si mislil, da bom v porodnišnici spoznala striptizeto, njeno stranko in njiunega otroka... - mogoče je trik v tem, da manj spim - nobena druga ni vedela, kaj je bila ona;), midve sva pa ponoči čvekali - striptizete imajo približno tak urnik kot jaz - nočni ritem, pač;) Skratka (dober hec, ne, po tako dolgem postu si drznem napisat skratka;), meni so bili vsi trije ok, vsak naslednji boljši... Je pa moja mami imela to navado, da je vedno imela rajši prejšnjega fanta - no, ta je pa tako fajn, da ji ni preostalo drugega, kot da si je premislila in zdaj ga obožuje;) Pri drugem smo pa vsi vedeli, ona, on in jaz, da je Bajaga za nas napisal: "Vidi, šta sam ti uradio od kčerke, mama!" Res je pa, da ima vsak kako "napakico" oz. nekaj, kar nam včasih ni všeč (drugič nam je pa mogoče čisto simpatično...) in če si naslikaš nekaj in iščeš to, je malo verjetno, da boš to našla... Se spomnim iz prejšnjega oglasa, ko sem eni rekla, da poznam prav takega fanta, pa ji ni bilo všeč, da ni preveč spontan (fant z manj izkušnjami pri ženskah praviloma ne bo spontan z njimi, ker mu je preveč nerodno...), pa da je picajzlast... Ja, kaj češ met: frajerja ali resnega fanta? Redko je to oboje skup;) Sicer pa takih fantov mrgoli: še ko sem enkrat šla pogledat na en forum, kjer sem sicer izrecno napisala, da karkoli več kot prijateljstvo odpade, so se spet prilepli name sami resni fantje... Čisto ok dečki, dva sem celo spoznala, sta tudi čisto ok zgledala, samo jaz pač nisem iskala nič takega tam, ker sem pač že mela doma;) Tak da res ne vem, kak da jih ve ne najdete/vidite... PS: moja punči pri svojih 4 mesecih je pa očitno podedovala mojo karmo, ker je zadnjič že en fantek, tudi še v vozičku, kake 3 leta star, rekel svojemu očiju: "Oči, a si vidu uno punčko, ko ma take lepe učke?" Hehe, sem mislila, da bom crknila od smeha, kaj šele bo... Veri

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

12. nov 2007 20:10

Dodajam: nimam svojih otrok, mama je imela ojštre prijeme, ki so veljali zame in za 5 let mlajšega brata. Imam pa dost jamrnaja mojih prijateljic. Zveza dveh ljudi, ki pri 25 letih nista odgovorna in imata mamo za deklo in kravo muzaro, kar se tiče denarja in stroškov,  življenje pa za svoj užitek, nima perspektive. Toliko optimizma pa ne premorem niti jaz.

F r i n a

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

12. nov 2007 20:13

jade, nima veze, a ju dava ali ju ne dava, ker itak ne bi hotela it, a ne? ežoj, eni se kar sami preprogramirajo, očitno širim neko elektromagnetno sevanje;) takih, ki bi me hoteli zaradi imetja, pa res nisem spoznala - dobra stran tega, da nisi preveč premožen;) katkalopatka, kdo bo gledal dohtarco? Ja, dohtar, ne?;) Čisto resno;) Sicer pa poznam en zelo srečen par, kjer je ona doktorica znanosti, on pa ugani kaj: smetar z oš! In sta en boljših parov, kar jih poznam, res pašeta skup! vendy, si mi dala idejo: mogoče pa je fora v tem, da nisem brala pravljic o princih na belem konju, oz. mi niso bile tako všeč... Sem imela rajši razne razbojniške hčere;) In zato nisem iskala princa in tako so se taki "razni resni osebki kar manifestirali" pred menoj;) Glede na to, da nisem hodila v cerkev, mora bit to razlog... PS: je pa v splošnem res, da imaš več šans najti resnega partnerja na krajih, ki so jih punce napisale, kot v baru... Ampak vse je možno;) Je pa nekaj na tem, sigruno. Kolega ni in ni našel deklice in ko sva mu s fantom svetovala, naj se gre kak šport, da bo spoznal kako punco, se je dečko spravil tečt po njihovi "šumi" (gozdičku), kjer seveda ni bilo žive dueše, če je že koga srečal, je bil to kak starejši kmet, ki je drva sekal, niti pod razno pa tam ni bilo kakih mladih punc... Pa mu rečeva, da to ni dobra taktika, da naj gre recimo v fitnes, tam so tudi punce... Pa gre dečko v domači kleti kvihtat... Ma, takemu ni pomoči;) Veri

korosica  

član od: 21.9.2007

sporočila: 170

12. nov 2007 20:14

No moj je skoraj tak, je pa že oddan,ha-ha-ha... korosica

pinka  

član od: 17.6.2004

sporočila: 929

12. nov 2007 20:35

šnorca, ti se kar prepusti toku življenja in bo princ sam prišel! Vem, da bi rada takoj, ampak ko boš najmanj pričakovala bo prišel(100%)! Jaz sicer imam ta pravega, v petek bova imela 10. obletnico. Imam pa spet nesrečo z dodiplomskim študijem, ker si ga tako zelo želim, grem s takim stresom na izpit, da seveda na izpitu pogorim. P.S. Jaz sem mnenja, da se ljudi ne da spreminjat in jih je potrebno imeti rad tudi z njihovimi/našimi napakami. Zdaj berem knjigo Aleksandre Kralj, Vražji zakonci ona pravi, vsak ima svojo resnico in vsaka resnica ima svo pravico! lp, pinka

magnolija  

član od: 16.4.2006

sporočila: 688

12. nov 2007 21:16

Meni gredo pa modrosti, da si resne punce ne moreš najti v diskoteki, gostilni ali po deseti uri in bodobne blesteče izjave blaznooo na živce. 1. Ker ali je zadeva blazno šovinistična, patriarhalna in ne vem še kaj vse, saj naj bi bilo nočno življenje rezervirano samo za moški spol, medtem ko naj bi dekleta stala za štedilnikom ali molila rožni venec ali ne vem kaj točno (leta 2007). Moški, ki tako razmišlja je ravno zaradi tega za večino žensk neprivlačen, saj si v glavnem želimo nekoga, ki nas bo imel za enakopravne. 2. Če pa ni šovinistična in imata tako moški kot ženska enake pravice potem tudi pošten moški nima po deseti uri kaj zunaj početi. In če je zunaj je nepošten in tam so tudi nepoštena dekleta in so ravno za skupaj. Zakaj bi imel nepošten fant pošteno dekle? In še tretjič. Kaj pa je narobe s tem, da gre človek kdaj ven v družbo, na koncert, na kavico. Jaz grem kar pogosto pa se zato nimam za neodgovorno. Včasih s partnerjem in včasih s kolegicami, pogosto skupaj. Bolje živeti polno, zadovoljno življenje, kot pa biti doma, da boš kao pošten in resen in... osamljen Pa saj jaz sploh nočem biti resna, ker to se mi sliši tako dolgočasno. Odgovorna že, resna pa ne magnolija Sporočilo je spremenil(a) magnolija dne 12. nov 2007 22:45:02

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

12. nov 2007 21:22

balonka je napisal/a:
Jerneja USA,se popolnoma strinjam s tabo.Ko malo premislim poznem več samskih fantov,kot deklet.Kateri so urejeni,normalni s službo in celo s svojim domom.Pa kar samevajo.To so že fantje okoli trideset.Jaz ne vem ,če so sramežljivi al kaj jim je.
Ja, verjetno so preveč pošteni ali kaj podobnega. Včasih se mi zdi, da punce iščejo same težavne tipe, da se imajo s čim za ukvarjat. Drugače pa, jaz nisem nikoli nergala čez kosilo in podobno, pa sej jih vseeno dobila po nosu od tašče,...le kaj je z mano narobe? Tudi jaz se ne strinjam s tem, da si resne zveze ne moreš najti po 10 uri zvečer. Jelenckova

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

12. nov 2007 21:51

Tečaj partnerskih veščin za ženske Razpisujemo tečaje, na katere se lahko prijavijo le ženske. Tečaji zajemajo naslednja področja: 1. Molk, še neodkrita dežela. 2. Varčevanje, neodkrita stran denarja. 3. Premagati sindrom Imelde Marcos: ne potrebujem vsak dan novih čevljev. 4. Zabave: iti ven brez nove obleke. 5. Moški management: kako lahko mala hišna opravila počakajo do konca nogometne tekme. 6. Obnašanje v kopalnici I: tudi moški potrebuje prostor. 7. Obnašanje v kopalnici II: njegov brivnik je njegov brivnik. 8. Komunikacije I: jok, zadnje orožje, ne prvo. 9. Komunikacije II: misliti pred govorjenjem. 10. Komunikacije III: uveljaviti voljo brez nerganja. 11. Umetnost, ki se je da naučiti: varna vožnja z avtomobilom. 12. Obnašanje na zabavi: vedeti, kdaj je ženska popila dovolj. 13. Obnašanje po telefonu: kako ženska odloži slušalko. 14. Parkiranje I: uvod. 15. Parkiranje II: vzvratno zadeti prostor na parkirišču. 16. Točenje goriva: odpiranje pokrova rezervoarja za gorivo. 17. Kuhanje I: dietni jedilnik in tofu pravzaprav nista hrana. 18. Kuhanje II: kako ženska drži dieto brez vpletanja druge osebe. 19. Celulit: tvoj problem, ne njegov. 20. Seks: tudi za zakonske pare. 21. Klasično oblačenje: nositi obleko, ki jo ženska že ima. 22. Prah: naravni fenomen, ki ga opazijo le ženske. 23. Daljinski upravljalec: naprava za moške. Drejček

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti