12. nov 2007 11:46
Pa recimo tudi mal drugače: v pravljicah, junak se bori s zmajem in oženi princezo, v realnem življenju princez ni, oženi se pa s zmajem. ežoj
12. nov 2007 11:46
Pa recimo tudi mal drugače: v pravljicah, junak se bori s zmajem in oženi princezo, v realnem življenju princez ni, oženi se pa s zmajem. ežoj
12. nov 2007 12:01
tudi tisti, ki še v zrelih letih živijo z mamami, niso popolnoma neperspektivni. vsaj ne vsi. nekateri so ostali pri mamah, ker niso srečali prave in ostati pri mami je bilo v bistvu spontano. kar zgodilo se je. če naletiš na takega, lahko hitro ugotoviš, ali gre računati na skupno življenje stran od doma. tudi z zidanjem hiše v zrelih letih ni nič narobe. v življenju nič ne moremo prehiteti. stvari se zgodijo, ko je čas za to. enim se prej, drugim pozneje. vse ob svojem času. po mojem mnenju ne moremo posploševati, da je večina moških neodgovornih. ko spoznajo, da so srečali miss right, postanejo odgovorni. mimika
12. nov 2007 12:12
Moram priznati, da je nekaj resnice v ežojevi paraleli s princem in zmaji... Vendelina jr.
12. nov 2007 12:13
Še delajo take!!! Jaz imam enega takega in enako sprašuje za dekleta. Se zaradi poslovnih obveznosti nahaja v takem okolju, da se nanj lepijo predvsem zaradi avtomobila in ostalih dobrin ( tako kot pravi katka lopatk) in on se jih očitno tudi ne brani -vendar to ni to.
Ko bi bilo treba kaj postoriti, se odpovedati,pospraviti ali skuhati ...... one bi hodile ven in uživale .....
Kadar potoži, mu vedno povem, da je več povsem normalnih in poštenih deklet, le on se giblje v napačnem svetu.
kobra 1
12. nov 2007 12:25
Točno to, Kobra! Pravim, da punca, recimo ji študentka, ki bi rada enega v redu fanta, ga ne bo našla v večernem lokalu, diskoteki. Našla ga bo na sprehodu, s psom ali brez, na zanimivem tečaju, na prostovoljnem delu nekje v domu za starejše, v bolnici. Pa me ne verjamejo! juma
12. nov 2007 12:26
Mislim da potrebujemo rubriko Osamljena srca . Mogoče bi pa imeli potem kakšno "kulinarično" poroko.
12. nov 2007 12:41
Če je mlad človek (fant ali dekle) star tam okoli dvajset, je verjetnost, da bo dovzeten na mamino modrost, minimalna. Če bi to isto modrost - da se zanimivi ljudje srečajo medtem ko vodiš psa na sprehod - povedala kakšna druga oseba, bi morda bolj prijelo. Sicer pa, a je kdorkoli (ob predpostavki, da je imel/a razrešen ojdipov/elektrin kompleks) pri dvajsteih letih upošteval/a svoje starše? Že to, da smo jih po pubertetni fazi ponovno začeli poslušati, je bilo veliko. Vendelina jr.
12. nov 2007 12:45
Šnorca imava iste probleme. Iz žalostnih izkušenj vem da je vse več takih, ki veliko vzamejo in malo dajo. In ne cenijo tistega kar imajo. Kobra mi daš njegovo telefonsko? saš
12. nov 2007 13:05
Če premeoreš nekaj Vendelinove vsesplošne sposobnosti, istočasno pa ne pametuješ vse podolgem in počes,ter ne hlastaš samo po imetju; vmes pa si še nekaj gospodinje in razumne prijateljice ,se . Kot tako imenovani zmaj (beri tašča) sem preverjeno na ženski strani, že zato, ker sem celo življenje v manjšini kobra 1
12. nov 2007 13:11
juma je napisal/a: |
Točno to, Kobra! Pravim, da punca, recimo ji študentka, ki bi rada enega v redu fanta, ga ne bo našla v večernem lokalu, diskoteki. Našla ga bo na sprehodu, s psom ali brez, na zanimivem tečaju, na prostovoljnem delu nekje v domu za starejše, v bolnici. Pa me ne verjamejo! juma |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Panakota z belo čokolado in penino