Jih še delajo?

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

12. nov 2007 9:30

šnorca je napisal/a:
Ali še obstajajo fantje/moški, ki si želijo družino, otroke, ki si namesto s prijatelji v gostilni svoj prosti čas želijo preživeti z dekletom/ženo ... ki se jim ob misli na osamosvojitev ne stemni pred očmi, temveč si tega celo sami želijo - oziroma skupno življenje v dvoje (ne ob mami). Takšni, ki jim misel na otroke predstavlja nekaj, kar si želijo v relativno bližnji prihodnosti in ne leta X. Takšni, ki so pripravljeni za samostojnost - lastno stanovanje tudi varčevati in se torej čemu odreči, ne le živeti iz rok v usta, čeprav nimajo ravno nizke plače. In povrhu še niso oddani Jih še delajo? šnorca
Ja delajo jih še, ampak so po večini že oddani, razen če počakaš še nekaj generacij, da odrastejo in si vzameš mlajšega ;) Sicer je pa tako, večinoma "študiranih" tako razmišlja, da najprej je šola, potem služba/kariera nato družina in otrok, tako da se kdo med študijem redko odloči imeti družino kot mlad človek nalin

žabica  

član od: 27.4.2006

sporočila: 33

12. nov 2007 9:33

Priznam, da so taki fantje/moški redki. Jaz sem imela srečo, da sem našla ravno takega in se z njim poročila letos poleti. žabica

eranna24  

član od: 20.7.2007

sporočila: 63

12. nov 2007 9:46

NEKERMANOV KATALOG STR. 425.... eranna24

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

12. nov 2007 9:58

nalin je napisal/a:
[ Sicer je pa tako, večinoma "študiranih" tako razmišlja, da najprej je šola, potem služba/kariera nato družina in otrok, tako da se kdo med študijem redko odloči imeti družino kot mlad človek nalin
hm, na žalost ali pa na srečo, tudi jaz tako razmišljam in dokler ne končam disertacije, sploh ne vidim te variante, potem pa bom prestara in pa še to - kdo bo gledal dohtarco katka

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

12. nov 2007 10:23

ežoj je napisal/a:

šnorca,

delajo jih še delaja, problem je da imajo naloženo napačno programsko opremo ( software ). Lahka kakšnega dobiš pa poskusiš spremeniti programsko opremo. Nekaterim ( puncam ) rata.  

ežoj

Ežoj, ampak na vsak računalnik tudi ne paše vsaka programska oprema, ga z menjavo lahko čisto  sesuješ .  Zlasti kakšne starejše modele .

Cila

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

12. nov 2007 10:35

Jaz sem v šnorcinem vprašanju razbrala eno razočaranje, še relativno sveže. Šnorca, takole gre tole: punčke berejo o princu na belem konju. Ko malo zrastejo, ga iščejo. Pri iskanju se jim večkrat zgodi, da mislijo, da so dobile princa na konju, potem pa ugotovijo, da so dobile neformirano kljuse. Bogpomagaj, pač gre tako. In potem, ko se galerija kljusetov že kar poveča in ko se ženska odloči, da ne bo več iskala princa...potem pride kralj. Vendelina jr.

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

12. nov 2007 11:15

Jaz tudi enega poznam. Je pa oddan-meni! Čeprav bi ga včasih naklatla, ga ne dam! Poslušam namreč svoje prijatelejice in njihove kalvarije s tipi,...ni da ni. Jelenckova

val  

član od: 7.3.2006

sporočila: 665

12. nov 2007 11:19

Vandelina veš kako so včasih rekli:Išče princa na belem konju ,nazadnje je pa dober konjz ali pa brez princa( avta) val

mestnac2  

član od: 22.11.2005

sporočila: 129

12. nov 2007 11:23

Iščem, iščem, pa ne najdem. No enega sem, pa sem ga poslala v prekomando. Je bil prav vesel, ker ni vedel, kako naj še naprej skriva "ta mlado". mestnac2

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

12. nov 2007 11:37

Jaz sem pa tista srečnica, ki ima najboljšega moža na svetu Resnično. In ker sem slutila oziroma bila priča prihajanju vse "hujših časov" za mladino in obstanek dolgotrajnih zvez, sem ga že po enajstih mesecih ljubezni enostavno zaročila in ga imam sedaj že 12-to leto v svojem objemu (oz.življenju). P.S. Mi pa mama večkrat reče, da sem (pri izbiri partnerja) imela takšno srečo, kot da sem vsak dan v cerkev hodila blažkaa Sporočilo je spremenil(a) blažkaa dne 12. nov 2007 11:38:35

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti