8. dec 2011 17:30
Nola, hvala za popravek :)
saša
8. dec 2011 17:30
Nola, hvala za popravek :)
saša
8. dec 2011 17:41
Ampak zmagala ga je včeraj Esada, ko se je razburjala zakaj hudiča je Simon SPET spremenil mnenje o Vesni, ko pa ga je ona enkrat (ko ga je obiskala in poklicala) že uspela prepričati kakšna hinavka in igralka je Vesna. Madonca je ta Simon predrzen, da si upa spremeniti mnenje, ki ga je podala Esada...
Usta bi zavezala babi smotani, cele dni samo njeno bevsakanje in "izražanje mnenj" poslušam
Roncolino
8. dec 2011 17:56
Tele Esade se nebi dotaknila niti s palico, ni vredna. Čudi me, kako je taki gnidi sploh uspelo dobit moža. Vesna pa je en tak čist otrok. Tako zelo pristno se znajo veselit le otroci, jaz sem že skoraj malo pozabila kako to izgleda, pa sem vesel človek. Pa kaj potem če se je zaljubila, mene to prav nič ne moti. To je njeno življenje in nihče ji nima pravice soditi. Se bodo že zmenili. Ja, je ona gnida rekla, češ da bi lahko vsaj skrivala. To bi bilo pa bolje, al kaj? Ponavadi imajo ravno tiste babnice, al pa desci, ki imajo največ masla na glavi, najdaljše jezike.
mejačka
8. dec 2011 18:05
mejaška, malo pa le omeji žaltve, prosim. Nekoga imenovati gnida je prek meja dobrega okusa, pa kdorkoli je to, takole, na javnem mestu, se razume.
8. dec 2011 18:13
ežoj je napisal/a: |
No, ja, z vsem povedanim ( o Esadi ) se strinjam in podpišem, pozabili ste edino, da punca ne laže in vse pove tako kot je bilo, pa prefinjenost gor/dol. Pa pustimo Esado, eno retorično vprašanje ( saj pravim retorično, vendarle, odgovorite sami sebi ): Grete na službeno pot kak teden, in ko se vrnete vam soseda pove, da je una druga soseda ( ki ji je ravno v tem času mož odsoten ) ob štirih zjutraj prihajala vašem možu v posteljo. Mož potrdi, češ bila je " čustveno razrvana ", in on jo je razumel ( po pripovedovanju vaše sosede in škripanju postelje celo večkrat ), pa si prosim odgovorite: ali boste klicali onega grka v posteljo, da vam kaj pojasni, ali pa vam bo vse jasno brez njega. Seveda, o kurbariji ne črhnem nobene, saj veste, da me bo una, ki sumi na slabo družbo, požrla. A, ja: ob štirih zjutraj delajo hormoni, dokler dohtarji ne spremenijo mnenje ( Platon je za čez dan ).
|
Pred veliko leti sem zamujala iz službe, ker sem delala intervju z enim lušnim tipom, ki me je jako ineterisiral in me je v tistem času klicala ena baba, nato še ob 16.00, ko je prišla domov mama in je nato hotela govoriti z njo. Povedala ji je, da mi bo populila vse lase, če ne bom pustila njenega moža pri miru.
Od takrat grem včasih po mestu, sila pazljivo, da se mi ne bi kako ženšče zakadilo v lase. Ne vem, kako bi mimoidočim, in v mojem mestu me veliko ljudi pozna, pojasnila, da gre za pomoto.
(Naslednji dan sem nesla intervju avtorizirat in mi je intervjujanec ponudil, da mi da potrdilo, da sem bila cel popoldan z njim in da nima nikogar, ki bi mene lasal. To sem vedela, zato sem tudi hotela intervju z njim.)
Zgodba se meni zdi zelo zabavna, vendar se v družbi, ki ji to pripovedujem, ne smejejo vsi tako zelo kot jaz. Nekatere prav skrbi.
Najprem bi pomislila, da soseda laže. Če bi ljudje tolikokrat kopulirali v tuji postelji kot se govori, bi se ženske ne imele časa niti počesati.
Soseda bi dosegla osebni rekord v teku, ker bi jo napodila, ker je popolnoma nič ne briga, kdo je v moji postelji.
Naslednji korak: razmišljala bi, kolko časa je moj zakon tako majav in ali ga je vredno ohaniti.
Point zgodbe je o tem, da Esade nič ne briga, kaj drugi mislijo. Na FB je ESada prijateljica Vesninega moža. Mogoče je obiskala tudi njega.
F r i n a
8. dec 2011 18:51
Kmetije nisem redno spremljala,razen sobot in nedelj. Mnenja pa sem, da je bil za Vesno in Simona narejen poseben scenarij tipa ljubezen. Če se spomnimo na nedeljskih soočenjih nista kazala pretirane jeze niti Simonova partnerka niti niti Vesnin mož, zlasti slednji, ki je kar mirno prenašal Vesnino "nezvestobo" na kmetiji. Pa še Esadina izjava, da so jih voditelji na snemanju kar najprej spraševali o Simonu in Vesni. Menim, da sta svoji vlogi kar prepričljivo odigrala. Če je bilo v resnici tako kot menim, bodo v zadnjem delu Kmetije to sigurno razkrili, če ne, pa se motim.
larisa1
8. dec 2011 19:33
Se opravičujem zaradi izrečenega izraza, se bom vsekakor poboljšala.
mejačka
8. dec 2011 20:16
Teka je napisal/a: | ||
Bravo, napisala si moje mnenje
|
Tudi meni je to mnenje vaše nekaj takšnega kot razmišljam jaz. Sicer ne spremljam vsak dan kmetije, ampak gledam ravno dovolj, da vidim kateri ljudje so dobri in iskreni, kateri pa ne.
Vesna je oseba, ki je res kot en majhen otrok, taka iskrena, nosi tisto lahkost, čeprav ji v življenju ni bilo lahko. Ima nasmeh na obrazu, čeprav bi marsikdo na njenem mestu, kolk tolčejo po njej, lil potoke solz. Meni se zdi zelo srčna oseba. Mislim, da je zelo malo takšnih oseb na tem svetu in tiste, ki so so zlata vredne. Vesna je pomoje taka oseba, da bi si jo vsak želel za prijateljico. Res vsaka ji čast, kr je ena res fajna punca.
Mandica
8. dec 2011 20:46
Ga. Frina.
Lepo prosim, ce mate tako mnenje kakrsnega imate o Mateju, ga imejte, ni pa treba uporabljat imen itd. Fant je na kmetiji pridem, kaj je pa on počel nekoc pa kaj...vsi smo delali napake in jih še vedno. On ni nobena izjema. Tu se je po mojem mnenju lepo pokazal, cetudi je vcasih malo zivckal. Ce smo ze pri uporabljanju imen, jih bi tudi sama lahko nastela o marsikomu, ce pa ze gledamo kmetijo pa bi bil to se vedno Simon ali pa tako opevana Esada.Pa se mi enostavno ne da....
On je torej zazgal lokal in je po vasem mnenju pijanec....Tina je pa naglas povedala da je bivsa narkomanka pa je zihr tut pocela stvari, ki VAM nebi bile po godu, pa je vseeno tretirana kot postena punca.
Da ne bo pomote....nisn goreci fan Mateja, gre se zato, da se gre v tem sovu zato kak je kdo na Kmetiji....kak je kdo doma, ali je nekdaj bil, je pa druga zgodba in sem ziher, da ce bi pri vseh to MORALI upostevat, bi kmetija imela mogoce 2 ali pa 3 tekmovalce. Prej 2.
Lp
Tarja83
9. dec 2011 7:26
Tarja, nima smisla; sem več kot enkrat pozvala k strpnosti in predložitvi dokazov, pa se to tule očitno ignorira.
Imam občutek, da se tule večina drži tistega: "Glavno, da smo povzdignjeni nad vse skupaj in lahko v zavetju svoje anonimnosti pljuvamo po ostalih" - pa magari če s tem razkrijemo, da sami nismo kaj prida drugačni...
IssiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Dušeno sladko zelje